Ειδήσεις »

27.09.2024 | 21:40

Πλίμουθ – Λούτον και πρόκληση 18 ετών για τον Ρούνεϊ: Τι καλείται να κάνει για πρώτη φορά μετά το 2006;

Η αυλαία της Championship ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση της Πλίμουθ απέναντι στη Λούτον στο «Home Park», για την 7η αγωνιστική, με την ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ να βρίσκεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη πρόκληση. Ποια είναι αυτή; Ο χρόνος γυρνά στο… 2006!

27.09.2024 | 20:38

Η Σίτι σκέφτηκε τον Φίλιπς για αντί-Ρόδρι, αλλά ΔΕΝ υπάρχει ρήτρα: Μένει στην Ίπσουιτς!

Η Σίτι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόδρι, αναζητά λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής. Μία τέτοια φάνηκε πως προκύπτει στο πρόσωπο του Κάλβιν Φίλιπς, όμως η Ίπσουιτς ήταν ξεκάθαρη! Δεν περιλαμβάνεται άλλωστε, η αντίστοιχη ρήτρα στη μεταξύ τους συμφωνία!

27.09.2024 | 17:53

Παρών με Μπράιτον ο Λάβια, με την ευχή να… μακροημερεύσει στο γήπεδο

Έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγοι, ξεμπερδεύει από το ένα πρόβλημα και του εμφανίζεται άλλο, ωστόσο, τώρα είναι έτοιμος. Ο Ρομέο Λάβια θα είναι παρών στο ματς της Τσέλσι με την Μπράιτον, με την ευχή να καταφέρει να γλιτώσει νέες αναποδιές.  

27.09.2024 | 13:15

«Τελικά, τι λέει ο κανονισμός;» Η Άρσεναλ θα έχει βασικό τον Τροσάρ με τη Λέστερ, παρά την αποβολή!

Επιστρέφει στο βασικό σχήμα της Άρσεναλ ο Λεάντρο Τροσάρ, παρά την αποβολή του στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Premier League, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο κανονισμός άλλωστε, στο «Νησί», είναι ξεκάθαρος. Έχει… εκτίσει ήδη την ποινή του ο Βέλγος και ο Μικέλ Αρτέτα τον υπολογίζει!

27.09.2024 | 13:00

Ο λόγος που ο Γκόρντον δεν έπαιξε όσο ήθελε στο EURO: «Φταίει» η Λίβερπουλ, το ήξερε ο Σάουθγκεϊτ!

Γνωστός έγινε ο λόγος που ο Άντονι Γκόρντον δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αγγλίας όσο θα ήθελε στο EURO 2024! Έχει άμεση σχέση με τη Λίβερπουλ, το γνώριζε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

27.09.2024 | 12:11

Οι «σκληροί» του Σλοτ: Βγάζει... γούστα η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ!

Η φετινή επίθεση της Λίβερπουλ προς το παρόν αποδίδει εξαιρετικά. Και τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Άρνε Σλοτ για το ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ του λιμανιού; Οι «στρατιώτες» του για τη γραμμή κρούσης κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και αρχίζει να... μπαίνει στο κλίμα και το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ο Φεντερίκο Κιέζα. 

27.09.2024 | 11:07

ΜακΚλάρεν: «Καλά έκανε και τα έβαλε με τον Κριστιάνο ο Τεν Χαγκ, το χειρίστηκε σωστά»!

Ο πρώην βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ ΜακΚλάρεν, φέρεται να κατηγόρησε έμμεσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για θέμα νοοτροπίας και ανεπαρκή προσπάθεια στους «κόκκινους διαβόλους». Στήριξε τον Ολλανδό κόουτς της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα του Πορτογάλου, οδηγώντας τον στην έξοδο. 

27.09.2024 | 00:29

Αυτό θα πει... μαγική εικόνα: Είχε Άγιο η Τότεναμ για να φτάσει στο 3-0 επί της Καραμπάγκ

Η Καραμπάγκ έκανε κατά διαστήματα το Tottenham Hotspur Stadium να παραμείνει εντελώς σιωπηλό και τον κόσμο να κρατά την ανάσα του με τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, η Τότεναμ που είχε μείνει και με 10 παίκτες από το 7ο λεπτό, κατάφερε να γλιτώσει από τους κινδύνους και τις... κακοτοπιές και να επικρατήσει με σκορ 3-0 στην έναρξη της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.