Ειδήσεις »

01.10.2024 | 22:27

«Kai Havertz scores again»: Εκπληκτική ασίστ του Τροσάρ, η Άρσεναλ κάνει το 1-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν! (vid)

Υπέροχη σέντρα του Λεάντρο Τροσάρ, για να σκοράρει για 5η φορά φέτος ο Κάι Χάβερτς με την Άρσεναλ. Στο 20ο λεπτό κάνουν το 1-0 οι «κανονιέρηδες» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

01.10.2024 | 20:15

Η είδηση που χωρίζει στα… δύο το Λίβερπουλ: Ο Μπράνθγουεϊτ μπορεί να φοράει «κόκκινα» τον Ιανουάριο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Έβερτον, Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Μεγάλες οι απαιτήσεις, έκαναν πίσω οι «κόκκινοι διάβολοι», φαίνεται πως τον θέλει ο Άρνε Σλοτ!

01.10.2024 | 19:35

Φοβερό περιστατικό - Ο Κομπανί θυμήθηκε τα νιάτα του στην προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Στην τελευταία προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, πριν την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, ο προπονητής της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί, είπε να… θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό ως κεντρικός αμυντικός, με τον Τόμας Μίλερ να αναλαμβάνει χρέη… διαιτητή.

01.10.2024 | 19:15

Πρόστιμο και εκτός για δύο αγωνιστικές: Τι συνέβη με τον Στέφενς στο Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Έβρισε τον διαιτητή, πήρε κόκκινη, δεν έχει αγωνιστεί από τότε και τιμωρείται ξανά! Η Σαουθάμπτον είναι στην 19η θέση, έχασε στα μέσα Σεπτεμβρίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται!

01.10.2024 | 17:55

Η Άρσεναλ έμαθε μέσω… Νορβηγίας πως ο Έντεγκααρντ «αργεί ακόμη» - Πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο αρχηγός;

Ο τραυματισμός του Μάρτιν Έντεγκααρντ στον αστράγαλο τον Σεπτέμβριο σε παιχνίδι για το Nations League κόντρα στην Αυστρία (9/9/24), θα τον αφήσει για περισσότερο από έναν μήνα εκτός δράσης, χάνοντας πιθανότατα και τον Οκτώβριο, γεγονός που προβληματίζει την Άρσεναλ και τους φίλους της ομάδας.

01.10.2024 | 12:43

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση του Μερίνο στην Άρσεναλ!

Ο Μικέλ Μερίνο πολύ σύντομα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί και στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την αποψινή αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

01.10.2024 | 11:47

Ο Γκρέιαμ Πότερ αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος του στην Τσέλσι: «Πίστευα κάτι που δεν ήταν αλήθεια...»

Έχοντας αποφασίσει να εμφανιστεί δημόσια και ν' αναλύσει εκτενώς στην τηλεόραση όσα πήγαν στραβά με τη θητεία του στην Τσέλσι, ο Γκρέιαμ Πότερ στάθηκε στο μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο «μπλε» και αυτό ήταν θέμα νοοτροπίας κι όχι κάτι αγωνιστικό...

01.10.2024 | 11:22

Ο συγκινητικός λόγος που ο Κριστιάνο άλλαξε τον πανηγυρισμό του κι έδειξε προς τον ουρανό (vid)

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα γκολ της καριέρας του ήταν το υπ' αριθμόν 904 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο κόντρα στην Αλ Ραγιάν και άλλαξε το αγαπημένο του Siuuu με έναν απλό πανηγυρισμό όπου έδειξε τον ουρανό... 

01.10.2024 | 10:55

«Περιμένουν την απόλυση Τεν Χαγκ στ' αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Όλο και πληθαίνουν οι «φωνές» που αναφέρουν ότι πια οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πιστεύουν στις μεθόδους του Έρικ Τεν Χαγκ κι αυτή τη στιγμή στ' αποδυτήρια της ομάδας θεωρούν ότι ο Ολλανδός βλέπει την κλεψύδρα της θητείας του στο κλαμπ ν' αδειάζει. 

30.09.2024 | 23:54

Θρίαμβος της Μπόρνμουθ στο ντέρμπι της νότιας ακτής!

Με τον Εβανίλσον επιτέλους ν' ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, η ομάδα του Ιραόλα από το πρώτο ημίχρονο έδειξε στη Σαουθάμπτον ποιος είναι το αφεντικό της νότιας ακτής και επικράτησε με σκορ 3-1. Στη 19η θέση με μόλις 3 γκολ ενεργητικό η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, λίγο έξω από την πρώτη 10άδα της βαθμολογίας οι «cherries».