Αρθρογραφία » The Story

01.07.2024 | 18:00

Τα δευτερόλεπτα που «καίνε» τον Μπέλιγχαμ: «Δεν μοιάζει με… αστείο», έξαλλοι στην Αγγλία, σε περίπτωση τιμωρίας! (vid)

Τεράστια έκταση έχει πάρει το ζήτημα με την χειρονομία του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με την UEFA να μοιάζει πως δεν έχει πειστεί από την εξήγηση που έδωσε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. «Φόβος» στην Αγγλία, αναμένονται οι εξελίξεις!

01.07.2024 | 17:29

«Όλοι έχουν μία γνώμη»: Το πρόβλημα της Αγγλίας είναι ΚΑΙ το tweet του Μόργκαν, για τον Κέιν και τον Μπέλιγχαμ!

Όλοι μιλούν, όλοι έχουν μία γνώμη, όλοι προσπαθούν να «πυροβολήσουν» την εθνική Αγγλίας. Φαντάζεστε τι ακολούθησε μετά από το πλήρως… αποτυχημένο tweet του Πιρς Μόργκαν!

01.07.2024 | 11:19

«Τζουντ, να κάνουμε τον πανηγυρισμό σου;» - Έτσι ξεκίνησαν οι iconic φωτογραφίες του Κέιν με τον Μπέλιγχαμ! (pics & vid)

Αυτές τις φωτογραφίες θα τις αναζητήσουν για να τις έχουν... κειμήλιο. Οι Κέιν και Μπέλιγχαμ πρόσφεραν φοβερά κλικ στους φωτογράφους μετά τα γκολ τους στο ματς της Αγγλίας με τη Σλοβακία στους «16» του Euro 2024 και όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου! 

30.06.2024 | 21:55

«Χάος» μετά την πρόκριση της Αγγλίας: Ο Ράμσντεϊλ κρατούσε τον Ράις, που… μάλωσε με τον Καλτσόνα! (vid)

Έξαλλος ο Ντέκλαν Ράις με τον προπονητή της Σλοβακίας, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του EURO 2024. Τον κρατούσε ο Ράμσντεϊλ, δεν σταματούσε να προσπαθεί να πάει προς το μέρος του, ο χαφ της Άρσεναλ!

30.06.2024 | 20:08

ΚΑΜΙΑ αλλαγή από τον Σάουθγκεϊτ στο ημίχρονο, έξαλλος ο Νέβιλ: «Εγκληματικό που είναι έξω ο Άρνολντ!»

Φοβερά παράπονα του Γκάρι Νέβιλ προς τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αναφορικά με τις «μηδενικές» αλλαγές της Αγγλίας και την απόφαση να μην μπει στο γήπεδο ο Αλεξάντερ Άρνολντ, στο ημίχρονο!

30.06.2024 | 14:44

Έξαλλοι με τη διαιτησία οι Δανοί: «Δεν καταλαβαίνω τους κανονισμούς, γελοίο ν' αποφασίζει έτσι ο VAR»! (vids)

Ο Κάσπερ Χιούλμαντ βρέθηκε στα flash interview με το κινητό και τη φωτογραφία για το ακυρωθέν γκολ του Άντερσον. «Πώς γίνεται ν' αποφασίζεις για το ένα εκατοστό;» απόρησε, χρεώνοντας τον αποκλεισμό της Δανίας στις διαιτητικές αποφάσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κάσπερ Σμάιχελ που τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποτέ την ακριβή ερμηνεία των κανονισμών.  

29.06.2024 | 16:40

Και αν όλο αυτό είναι… τακτική; Το «μοτίβο» μεταγραφών της Νιούκαστλ, που «τρεις φεύγουν και ΠΑΝΤΑ μένουν»!

Ψεύτικες ειδήσεις, παραπληροφόρηση, σενάρια… φαντασίας και τρεις παίκτες που πάντα φεύγουν από τη Νιούκαστλ, αλλά πάντα στο φινάλε της ημέρας, μένουν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Στην Αγγλία την υποπτεύονται και όλοι μιλούν για το PSR και την Premier League. Ανησυχεί για τους κανόνες βιωσιμότητας πράγματι ή αποπροσανατολίζει το βλέμμα όλων;

29.06.2024 | 11:02

«Χέντερσον και Άρνολντ το πάλεψαν για Μπέλιγχαμ»: Οι... κρυφοί ατζέντηδες της Λίβερπουλ και το Μουντιάλ! (vid)

Τον είχαν συνεχώς σε... στενό μαρκάρισμα. Του έλεγαν πόσο οργανωμένα ήταν όλα και πόσο θα μπορούσε να βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του Κλοπ. Οι Χέντερσον και Άρνολντ φέρονται να εκτελούσαν χρέη... μάνατζερ για τη Λίβερπουλ στο Μουντιάλ του Κατάρ, προκειμένου να πείσουν τον Μπέλιγχαμ να πάρει μεταγραφή στο «Άνφιλντ»! 

27.06.2024 | 19:35

«Πάμε να πάρουμε τον Ράις»: Ένα «κόκκινο» πρωτάθλημα και ένα tweet – ρεκόρ, γεμάτο… Άρσεναλ!

Θα περάσει ο καιρός, κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θα γράφει το όνομα της Άρσεναλ και η απόλυτη δικαίωση για τον Μικέλ Αρτέτα θα είναι γεγονός. Και κάπως έτσι, η 27η Ιουνίου, θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Ντέκλαν Ράις θα είναι καθοριστικός. Και όλα ξεκίνησαν, από ένα… tweet του David Ornstein!