Αρθρογραφία » The Story

04.04.2024 | 15:20

Τέλος οι αφαιρέσεις βαθμών; Τι είναι το Luxury Tax που συζητά η Πρέμιερ

Η Daily Mail έφερε στην επιφάνεια με αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, αναφορικά με τις ποινές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά! Το σενάριο του luxury tax έρχεται να βοηθήσει όσες ομάδες τηρούν ευλαβικά τους κανονισμούς ή έχουν ανάγκη από ρευστό!  

03.04.2024 | 18:55

«Θρύλος» της Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ στη Λίβερπουλ: «Εγώ είχα απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

«Δεν θέλω να πας στη Ρεάλ Μαδρίτης». Από Γάλλο σε Γάλλο. Από τον Ρομπέρ Πιρές στον Κιλιάν Εμπαπέ. Θέλει να τον δει στη Λίβερπουλ, εξήγησε τους λόγους, του θύμισε πώς εκείνος απέρριψε τη «Βασίλισσα» και «έγραψε» ιστορία με την Άρσεναλ!

03.04.2024 | 14:33

Ασέβεια ή δικαίωμά του; Ο κόσμος διχάστηκε με τις αλλαγές του Σίλβα στο 32’ (vid)

Η Φούλαμ δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν, είχε ήδη δεχθεί δυο τέρματα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκο Σίλβα έκανε τρεις αλλαγές από το 32’. Η κίνηση αυτή προκάλεσε διχογνωμία, με αρκετούς να θεωρούν ασέβεια προς τους παίκτες του αυτή την απόφαση και άλλους να τον δικαιώνουν αφού η ομάδα χρειαζόταν «ηλεκτροσόκ».  

02.04.2024 | 20:03

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία αγγλικής ομάδας: Η Μπράιτον «έσπασε» τα ταμεία, δεν υπολόγισε… καν τον Καϊσέδο!

Μία υπέροχη ομάδα, ένα τρομερά οργανωμένο σωματείο σε κάθε επίπεδο, ποδοσφαιρικό και μη. Ένα «νοικοκυρεμένο» σύνολο, που «μεγάλωσε» απότομα, έγινε υπολογίσιμα και «γράφει» τη δική του ιστορία, αναλογικά με το μέγεθός του. Η Μπράιτον κατέρριψε κάθε ρεκόρ αγγλικής ομάδας ως προς τα οικονομικά δεδομένα, και δεν υπολόγισε στα «κέρδη» της, τον Μόισες Καϊσέδο!

02.04.2024 | 17:22

Η... ευκαιρία της Λίβερπουλ; «Παράθυρο» για μικρότερη αποζημίωση στη Σπόρτινγκ για Αμορίμ!

Η Λίβερπουλ μπορεί και να γλιτώσει την καταβολή του μεγαλύτερου ποσού αποζημίωσης που έχει δοθεί σε ομάδα για τη μετακίνηση προπονητή, αν αποφασίσει να κινηθεί για τον Αμορίμ!  

02.04.2024 | 11:28

Οι «κολώνες» στην άμυνα της Άρσεναλ… κόβουν τον αέρα στους επιθετικούς

Με τέτοιες αμυντικές επιδόσεις, προφανώς και θα πάει για τίτλο η Άρσεναλ. Ολοκληρώθηκαν τρεις μήνες στο τρέχον έτος και οι «κανονιέρηδες» έχουν δεχθεί ελάχιστα τέρματα στο πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι οι Γκάμπριελ και Σαλιμπά υψώνονται σαν… βουνά στα μετόπισθεν και δεν δίνουν δικαιώματα!  

01.04.2024 | 13:26

Να τη στριμώχνεις στα σχοινιά και ν' αντεπιτίθεται: Αυτή είναι η Λίβερπουλ!

Ξανά και ξανά και ξανά! Γιατί σημασία δεν έχει πόσες φορές θα «χτυπηθείς», αλλά πόσα «χτυπήματα» θα επιστρέψεις έχοντας καταφέρει να σηκωθείς ξανά. Και αυτό συνεχίζει να το ερμηνεύει με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο η Λίβερπουλ.  

01.04.2024 | 11:43

Η Σίτι είναι η απόδειξη πως ο τίτλος δεν κρίνεται μόνο στα ντέρμπι…

Για φέτος, έχει περιοριστεί να πάρει τον τίτλο του αφεντικού μονάχα… εντός των συνόρων του Μάντσεστερ. Πουθενά αλλού. Κι όμως, η Σίτι βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή της Πρέμιερ! Ακόμα κι αν έχει μεγάλο πρόβλημα στα ντέρμπι, οι «πολίτες» δείχνουν πως τελικά αλλού κρύβονται οι βαθμοί που μπορούν να φανούν καθοριστικοί.  

31.03.2024 | 12:59

Επιστροφή από την «κόλαση»: Ούτε τα μαθηματικά δεν έδιναν ελπίδα στη Νιούκαστλ για την ανατροπή!

Με το εις βάρος της 3-1, την εικόνα της ομάδας του Χάου και το St. James' Park που έδειχνε να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας, πραγματικά τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει τον κόσμο γι' αυτό που κατάφερε η Νιούκαστλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Το έλεγαν και οι πιθανότητες νίκης που παρουσιάστηκαν από την επίσημη στατιστική υπηρεσία της Πρέμιερ Λιγκ...  

30.03.2024 | 18:08

Το κείμενο που δημιούργησε «χαμό»: «Το να πάρει η Άρσεναλ πρωτάθλημα, θα είναι τόσο… σοκαριστικό όσο της Λέστερ!»

Είναι η Άρσεναλ, είναι και η Λέστερ. Προφανώς και αποτελούν διαφορετικά μεγέθη. Και το να συγκρίνει κανείς ένα ενδεχόμενο με κάτι που συνέβη πριν από μία οκταετία, φαντάζει άτοπο. Συνέβη όμως και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το εν λόγω κείμενο, είναι «ποικίλες»!