Αρθρογραφία » The Story

07.07.2024 | 10:55

Ο πιο ψυχρός εκτελεστής των πέναλτι: Το 11/11 του Πάλμερ και το θράσος να πάρει το πρώτο χτύπημα!

Αδιανόητο να είσαι 22 ετών και να έχεις τέτοιο θράσος και ψυχραιμία όταν η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά. Κι όταν αναλαμβάνεις το πρώτο χτύπημα πέναλτι στη διαδικασία από την οποία η εθνική ομάδα της χώρας σου διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024. Η ψυχοσύνθεση του Κόουλ Πάλμερ είναι προς επιστημονική ανάλυση...

06.07.2024 | 12:46

Αυτό ξεπερνά τα τρόπαια: Όλοι οι Ισπανοί πήγαν ν' αγκαλιάσουν τον Κροος, τον συγκίνησε ο Μοράτα (vid)

Το σφύριγμα της λήξης επιβεβαίωσε τον αποκλεισμό των Γερμανών, το φινάλε της καριέρας του Τόνι Κροος κι εκείνος έγινε αποδέκτης της απόλυτης αναγνώρισης από τους αντιπάλους του, που πήγαιναν ένας – ένας να τον αγκαλιάσουν! Τον συγκίνησε ο Μοράτα που τον πλησίασε και τον χειροκροτούσε για να του δείξει πόσο σπουδαία ήταν η παρουσία του στα γήπεδα.  

05.07.2024 | 13:30

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Ο Φαν Ντάικ να πάρει EURO, ο Κλοπ… δεν ήταν νορμάλ!»

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λίβερπουλ, έδωσε πριν από μερικά λεπτά ο Άρνε Σλοτ, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Στον τρόπο που αφίχθη στο «Άνφιλντ», στον Γιούργκεν Κλοπ, στο σύστημα που αρέσκεται να χρησιμοποιεί και στο EURO 2024. Αποθέωσε τον Γερμανό, έκανε λόγο για επιθετικό ποδόσφαιρο και μίλησε για την «δίψα» των παικτών του για τίτλους!

05.07.2024 | 10:39

«Το έκανε ξανά! Ασύγκριτος!»: Η Άστον Βίλα καμαρώνει για τα κατορθώματα του απίθανου Μαρτίνες (vid)

Το ξαναπήρε πάνω του. Έχει πια 4/4! Είναι ανίκητος! Όποτε ο αντίπαλος στέκεται απέναντί του στην άσπρη βούλα, ο «Ντίμπου»... μεταμορφώνεται σε θηρίο. Και κατάφερε να θριμαβεύσει γι' ακόμα μια φορά σε διαδικασία πέναλτι, κάνοντας φυσικά τρομερά υπερήφανη και την Άστον Βίλα. 

04.07.2024 | 08:10

«Ήξερε τι θα γίνει στο Σαχτάρ - Σίτι, έπαιζε τις μεταγραφές»: Τεράστια ποινή αποκλεισμού στο «δεξί» χέρι του Κομπανί!

Βάσισε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, έγινε «δεξί» χέρι του Βινσέντ Κομπανί, βίωσε άνοδο και υποβιβασμό στην Premier League, προβλεπόταν να βρίσκεται στην Championship τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Μπρέντις μοιάζει να… κατέστρεψε όσα «έχτιζε» τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για στοιχηματισμό, που σχετίζεται με μεταγραφές και με ένα βράδυ στην… Ουκρανία!

03.07.2024 | 16:29

Ο Ντιόγκο Κόστα δεν ξέχασε ποτέ τη βοήθεια του Κριστιάνο από το Κατάρ και την ανταπέδωσε με τις τρεις αποκρούσεις (vid)

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πριν από ενάμιση χρόνο, λίγο έλειψε η μέρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στα μεγάλα τουρνουά, να γίνει εφιαλτική για τους Πορτογάλους. Ο Ντιόγκο Κόστα θα είχε τεράστια ευθύνη. Φέτος, ο πορτιέρε των Ιβήρων χάρισε πρόκριση στα προημιτελικά του Euro και με τον τρόπο του ανταπέδωσε τη στήριξη που του παρείχε ο Κριστιάνο σ' εκείνο το φοβερό ματς με τους Γκανέζους...  

03.07.2024 | 10:42

Αυτό είναι από τ' ανήκουστα: Ο Κριστιάνο είχε τους χαμηλότερους παλμούς στο δεύτερο πέναλτι με τη Σλοβενία! (vids)

Ρομπότ. Εξωγήινος. Χαρακτήριστε τον, όπως θέλει ο καθένας. Αλλά αυτά που κάνει ο Κριστιάνο είναι αδιανόητα! Λίγο μετά το κλάμα για το χαμένο πέναλτι στην παράταση, ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας ξαναβρέθηκε απέναντι από τον Όμπλακ στη διαδικασία από την άσπρη βούλα και είχε τους χαμηλότερους παλμούς! 

02.07.2024 | 10:40

Η Τσέλσι χάνει ταλέντα, αλλά συμμαζεύει τα οικονομικά της

Το κακό είναι πως προμηθεύει τους αντιπάλους της στην Πρέμιερ Λιγκ με ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης. Το καλό, όμως, για την Τσέλσι, είναι πως κατάφερε με τρεις πωλήσεις να εισπράξει περί τα 90 εκατομμύρια λίρες και να δείξει πως έχει μπει σε μια τροχιά όπου συμβιβάζεται με τους κανονισμούς του PSR για τα οικονομικά δεδομένα.  

02.07.2024 | 01:15

Επτά λέξεις αφιερωμένες στον Κριστιάνο Ρονάλντο: Και ας «μεταφράσουν» το κλάμα… διαφορετικά!

Είναι 39 ετών. Παίζει στο 6ο EURO της καριέρας του. Θα μπορούσε να βρίσκεται στο σπίτι του και να παρακολουθεί αν η Πορτογαλία μπορεί να επαναλάβει το «θαύμα» του 2016. Δεν το έκανε.