Αρθρογραφία » The Story

10.06.2024 | 11:49

Με ενθουσιασμό μικρού παιδιού, έτοιμος για το 6ο του Euro ο Κριστιάνο (pics)

Ο CR7, 20 χρόνια μετά το πρώτο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοιμάζεται για την 6η παρουσία του σε τελική φάση του τουρνουά και φυσικά ο ενθουσιασμός του αποτυπώνεται σε κάθε ξεχωριστή προπόνηση. Μαζί του και ο Πέπε, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί και είναι οι σταθερές της ομάδας της Ιβηρικής χερσονήσου.  

08.06.2024 | 13:42

Ποια ομάδα έχει τον πιο πολύ κόσμο στην Premier League; Οι αριθμοί και το «ίντερνετ» δείχνουν… Λίβερπουλ! (vid)

Η ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη. Η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό αναζητήσεων από το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό. Η μοναδική που έφτασε έναν αριθμό – ορόσημο στο Twitter. Τα ρεκόρ της Λίβερπουλ συνεχίζονται σε επίπεδο Premier League, την στιγμή που η συζήτηση για το club με τον περισσότερο κόσμο, πάντα να συνεχίζονται!

08.06.2024 | 12:15

Η τελευταία «κάρτα» του ¶ρνε Σλοτ στο FIFA: Αργός, γρήγορος στην… σκέψη, αλλά με μία «ακραία» κάθετη πάσα! (vid)

Δεν σκόραρε ποτέ στον 21ο αιώνα, περισσότερα από 10 γκολ ανά σεζόν. Ήταν αργός. Δεν απειλούσε από μακριά. Αλλά την αντίληψή του και την εξαιρετική του μεταβίβαση, δεν τα έχασε ούτε στην τελευταία του σεζόν. Αυτή λοιπόν, είναι η τελευταία «κάρτα» του ¶ρνε Σλοτ, όντας ποδοσφαιριστής!

06.06.2024 | 15:32

Tο μεγαλύτερο GIVEAWAY της σεζόν: Κερδίστε ιστορικές, συλλεκτικές φανέλες!

Είστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο giveaway της σεζόν; Η Admiral μαζί με το Χρήστο Σωτηρακόπουλο και το κορυφαίο site για το αγγλικό ποδόσφαιρο, το England365.gr, φροντίζουν για εσάς! Μάθετε τα πάντα για το νέο διαγωνισμό!  

06.06.2024 | 11:59

Ο Έρικσεν «πάτησε» τους εφιάλτες του: Σκόραρε ως αρχηγός, στο μέρος που σόκαρε τον πλανήτη (vid)

Ξόρκισε κάθε ανησυχία για το συγκεκριμένο μέρος. Πέταξε από πάνω του κάθε άσχημη ανάμνηση. Από το προ τριετίας σοκ που προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο Κρίστιαν Έρικσεν σκόραρε ως αρχηγός της Δανίας, στο μέρος όπου λίγο έλειψε να προκαλέσει τεράστιο κενό στο άθλημα…  

05.06.2024 | 17:16

Premier League 2024-25, χωρίς… Κόπα ¶φρικα: Ο λόγος αναβολής και ο Ιανουάριος του 2026!

Μία πολύ σημαντική είδηση φαίνεται πως έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία, το Κόπα ¶φρικα αναβάλλεται. Καμία απώλεια παικτών στην Premier League τη νέα χρονιά, και... υπάρχει λόγος!

05.06.2024 | 10:41

¶ξιζε στον Καθόρλα όλη αυτή η αγάπη και η χαρά στην Οβιέδο (vid)

Επέστρεψε για το συναίσθημα. Αν μπορούσε, θα έπαιζε αφιλοκερδώς. Αυτή η ομάδα κατακλύζει απΆ άκρη σΆ άκρη την καρδιά του. Και η συμμετοχή στα playoffs ανόδου προς τη LaLiga ήταν κάτι που άξιζε να βιώσει ο Σάντι Καθόρλα με τη Ρεάλ Οβιέδο.  

04.06.2024 | 10:29

Είχε λόγο ο Κέιν που ήθελε σαν... τρελός να σκοράρει στο φιλικό της Αγγλίας!

Είδε τον Πάλμερ να προλαβαίνει να εκτελέσει το πέναλτι λίγο προτού γίνει αλλαγή. Και δεν θα το άφηνε έτσι. Ο Χάρι Κέιν ήθελε διακαώς να σκοράρει το βράδυ της Δευτέρας και ο λόγος, αν μη τι άλλο είναι σπουδαίος και έχει… βραζιλιάνικη αύρα.