Αρθρογραφία » The Story

03.06.2024 | 11:45

Δυο χρόνια σηκώνει τρόπαια: Ο Ρούντιγκερ πήγε στη Ρεάλ κι έγινε… αμείλικτος νικητής

Είναι τρομερό πως αυτός ο ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσέλσι τον έχασε, οι «μερένγκες» τον κέρδισαν κι αυτός μέσα σε δυο χρόνια θητείας στο ισπανικό κλαμπ έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδίκησε με την ομάδα του Αντσελότι!  

02.06.2024 | 20:10

«Μα είναι free bet, γιατί cash out;» Η… χειρότερη στοιχηματική απόφαση της σεζόν!

Προέβλεψε τους νικητές έξι διαφορετικών διοργανώσεων, ήταν σωστός, έβγαλε απόδοση 3.000 με μία λίρα και έκανε cash out. Πήρε 24 λίρες. Και έχασε 16.000! Είναι απίθανο, αλλά συνέβη σε έναν Άγγλο, φίλο του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου.

02.06.2024 | 11:44

Η αγάπη του Ρόις για την Ντόρτμουντ ξεπερνούσε τις απογοητεύσεις και τις φιλοδοξίες για τίτλους...

Ο... τελευταίος των πιο πιστών και αφοσιωμένων Βεστφαλών. Ένας παίκτης που ίσως και να μην ταιριάζει καν στη γενικότερη φιλοσοφία του 2024 και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Γιατί πάντοτε, η αγάπη του για τη φανέλα που φορούσε, ξεπερνούσε τις πίκρες για τους χαμένους τελικούς και την αδυναμία διεκδίκησης τίτλων. Ο Μάρκο Ρόις αποχωρεί από τη μεγάλη του αγάπη, εκεί όπου όμως θα μνημονεύεται ως κάτι ξεχωριστό...

01.06.2024 | 20:35

Είναι εκεί: Η οθόνη του γηπέδου να δείχνει τον Κλοπ και αυτός να φωνάζει για την Ντόρτμουντ! (vid)

Τελικός Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ επίσημος προσκεκλημένος. Δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί. Και όπως αντιλαμβάνεστε, θέλει να δει την Μπορούσια Ντόρτμουντ να επικρατεί της Ρεάλ Μαδρίτης!

01.06.2024 | 12:05

Το φοβερό παράδοξο με την Ντόρτμουντ: Βγαίνει κερδισμένη... αν χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ!

Γίνεται μια ομάδα να ευνοείται περισσότερο με ήττα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Κι όμως γίνεται! Προφανώς όλοι θέλουν να πάρουν στα χέρια τους αυτό το τρόπαιο, ωστόσο, αν οι Βεστφαλοί δεν τα καταφέρουν απόψε απέναντι στη Ρεάλ, πάλι θα έχουν... παρηγοριά εκατομμυρίων!

31.05.2024 | 12:28

Η μέρα που στη Σεούλ… ταρακουνήθηκε το ποδόσφαιρο με τη Σενεγάλη

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και κυρίαρχος της Ευρώπης, δέχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ που έχουν καταγραφεί ποτέ στα χρονικά του ποδοσφαίρου. Σαν σήμερα, πίσω στο 2002, στην έναρξη του Μουντιάλ σε Κορέα και Ιαπωνία, η Σενεγάλη έκανε το τεράστιο «μπαμ» κόντρα στους «τρικολόρ».  

30.05.2024 | 16:00

Συζητώντας για πέντε λεπτά με τον Λουίς Φίγκο: Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, το EURO 2004 και η πρόταση από ελληνική ομάδα!

Κάθεσαι. «Χαζεύεις». Ετοιμάζεσαι για τη δουλειά. Για το σπουδαίο βράδυ του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Με αφορμή αυτό, ο Λουίς Φίγκο έρχεται στην Ελλάδα. Το μαθαίνεις. Τυχαίνει να έχεις και… καλούς φίλους. Σε ενημερώνουν. Μιλούν και σε αυτόν. Δέχεται να συζητήσετε. Καλείς με βίντεο κλήση. Πατάει το «πράσινο», εμφανίζεται στην οθόνη. Και έχετε πέντε λεπτά να τα πείτε. Ο Λουίς Φίγκο στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο, σε μία αδιανόητη εμπειρία, που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

26.05.2024 | 10:18

Δάκρυσε όλη η Μαδρίτη για τον Κρόος, έκλαιγαν και τα παιδιά του: Η Ρεάλ τον αποχαιρέτησε, αυτός δεν θα την ξεχάσει! (vid)

Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»... αποχαιρέτησε έναν παίκτη που τα έδωσε όλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τόνι Κρόος αποθεώθηκε, συγκινήθηκε και αποχωρεί, αφήνοντας πίσω του πάνω από 20 τίτλους!