Αρθρογραφία » The Story

13.04.2024 | 16:04

Το μέλλον της Άρσεναλ λέγεται… Όμπι Μάρτιν: Έβαλε 10 στη Λίβερπουλ, 5 στη Γουέστ Χαμ και «έγραψε» ιστορία! (vid)

Τον λένε Τσίντο Όμπι – Μάρτιν, παίζει στην Άρσεναλ, είναι 16 ετών και κατέρριψε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην U-18 του συλλόγου ιστορικά. Είχε βρει δίχτυα 10 φορές με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και το σερί… συνεχίστηκε στο 8-1 των «κανονιέρηδων» με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ!

12.04.2024 | 12:43

Πρωτόγνωρη ευρωπαϊκή ήττα για τον Κλοπ λίγο πριν το φινάλε!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα στον πάγκο της Λίβερπουλ, την ίδια ομάδα, να τον κερδίζει δυο φορές εντός έδρας σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και το επιβλητικό πέρασμα της Αταλάντα από το «Άνφιλντ» τού προκάλεσε πρωτόγνωρα οδυνηρό συναίσθημα…  

12.04.2024 | 00:21

Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Στο στόχαστρο των φίλων της Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες και οι χαμένες του ευκαιρίες, τόσο κόντρα στην Αταλάντα, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελείωσε το σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ», ίσως και να παρακολουθήσαμε το τελευταίο, ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το γήπεδο!

11.04.2024 | 12:42

Συμβαίνει συνέχεια: Το κόλπο του Ράγια με τον Γκάμπριελ και το μεγάλο λάθος κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Γκάμπριελ και Ράγια έχουν τον δικό τους τρόπο επικοινωνίας για το ξεκίνημα του build-up από την Άρσεναλ, ωστόσο, απέναντι στην Μπάγερν έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος, λόγω του οποίου οι Βαυαροί «φώναξαν» έντονα για πέναλτι που ήθελαν να τους δοθεί.  

10.04.2024 | 12:28

Ο Αμορίμ και η Λίβερπουλ κάνουν… δώρο τον Γκιόκερες στην Πρέμιερ!

Όσο θα προχωρά η υπόθεση του Ρούμπεν Αμορίμ και της διαφαινόμενης πρόσληψής του στη Λίβερπουλ, τόσο θα εντείνεται και το ενδιαφέρον των αγγλικών κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες, αφού ο Σουηδός δεν σκοπεύει να παραμείνει στη Σπόρτινγκ δίχως τον Πορτογάλο κόουτς!  

10.04.2024 | 10:25

Αυτός ο Φόντεν μπορεί να πάρει τη Σίτι στις πλάτες του! (vid)

«Αισθάνθηκα απλά την ιδανική επαφή» είπε. Η «οβίδα» που εξαπέλυσε στο «Μπερναμπέου» έδωσε συνέχεια στα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει ο Φιλ Φόντεν το τελευταίο διάστημα. Και στα 23 του, ο Φιλ Φόντεν παρουσιάζει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον κόσμο της Σίτι την πιο ώριμη ποδοσφαιρική εκδοχή του, κάνοντας μέχρι και τον Τιερί Ανρί να τον χαρακτηρίσει... πυλώνα για τους τρεμπλούχους!   

09.04.2024 | 17:50

Άλλοι τους θαυμάζουν, ο Αλ – Μπουλαγί πηγαίνει μονάχα κόντρα στους Μέσι και Κριστιάνο! (vids)

Εκείνον δεν θα τον ακούσει κανείς να συμμετέχει σε κουβέντα με το δίλημμα αν είναι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο ο απόλυτος Goat του ποδοσφαίρου. Για κάποιον λόγο θέλει μέσα στο γήπεδο να βγαίνει… από πάνω. Κι αφού το είχε επιχειρήσει με τον Μέσι, ο Αλί Αλ – Μπουλαγί δεν θα άφηνε την ευκαιρία να τα βάλει και με τον Κριστιάνο.  

09.04.2024 | 01:07

Κριστιάνο, τι κάνεις; Σήκωσε το χέρι του κατά του διαιτητή, πήρε κόκκινη και ειρωνευόταν! (vids)

«Τρελάθηκε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία, πήγε να… χτυπήσει τον διαιτητή, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, δεν σταματούσε να ειρωνεύεται. Και όπως αντιλαμβάνεστε, τα εν λόγω βίντεο έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά!