Αρθρογραφία » The Story

21.07.2024 | 21:25

Αν η Λίβερπουλ πάρει τον Έντερσον, θα του χαρίσει ένα… ονειρικό 2024 – Η σεζόν της ζωής του στην Αταλάντα!

Δυναμικός. Κυριαρχικός. Με την «τρέλα» του Βραζιλιάνου και ένα ονειρικό 2024. Ρεκόρ στο… ρεκόρ, κορυφαία χρονιά στην καριέρα του, έξι γκολ, 36 συμμετοχές στην Αταλάντα, σε επίπεδο Serie A, ντεμπούτο με το εθνόσημο! Και η Λίβερπουλ έχει ήδη ρωτήσει για τον Έντερσον, γνωρίζοντας το ποσό που τον «συνοδεύει» και το συμβόλαιο που τον «δένει»…

21.07.2024 | 20:00

Το κορυφαίο βίντεο του Λίβερπουλ – Πρέστον: Αυτό θέλει ο Σλοτ, 18 πάσες σε 41 δεύτερα, «πώς αστόχησε ο Έλιοτ»;(vid)

Είναι ένα βίντεο 41 δευτερολέπτων, οι παίκτες της Λίβερπουλ έχουν αλλάξει την μπάλα σε 18 περιπτώσεις και ο Χάρβεϊ Έλιοτ έχει χάσει ένα μοναδικό γκολ. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, το θέμα είναι ο τρόπος ανάπτυξης, η κινητικότητα και η δημιουργία. Και το τέρμα θα επιτευχθεί, αν ο Άρνε Σλοτ θέλει να βλέπει την ομάδα του να αναπτύσσεται έτσι!

21.07.2024 | 17:41

«Είναι φυσιοθεραπευτής, πώς αποβλήθηκε;» - Ένα «τρελό» σκηνικό στη Νορβηγία και… δύο κίτρινες! (vid)

Αδιανόητο περιστατικό σε αναμέτρηση της Νορβηγίας, με φυσιοθεραπευτή να αποβάλλεται σε δευτερόλεπτά από τον διαιτητή, όντας εντός αγωνιστικού χώρου, με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη της ομάδας του. Αντιδράσεις – έπος, δεν παρενέβη… προφανώς ο VAR!

20.07.2024 | 21:15

Αλεξάντερ Άρνολντ, ο πρώτος Άγγλος που μιλά μετά τον χαμένο τελικό: «Να έρθει ο Κλοπ, υποτιμημένος ο Σάουθγκεϊτ!»

Κάποιος θα «έσπαγε» την σιωπή του και τελικά, αυτός είναι ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο μπακ της Λίβερπουλ έδωσε την πρώτη συνέντευξη Άγγλου ποδοσφαιριστή, μετά τον χαμένο τελικό, και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για την πορεία των «τριών Λιονταριών», αλλά και για τον… Γιούργκεν Κλοπ!

20.07.2024 | 13:42

Ένα πράγμα μένει για το «Here we go»: Η τελευταία εξέλιξη στο «Άρσεναλ – Καλαφιόρι» από τον Fabrizio Romano!

Τα βρήκε η Άρσεναλ με την Μπολόνια, αναμένεται συμφωνία και με τη Βασιλεία και οδεύουμε στο «Here we go». Ένα… deal μακριά βρισκόμαστε, για να ολοκληρωθεί η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα!

20.07.2024 | 13:20

Ο Τεν Χαγκ μίλησε… δημόσια για τον Ντε Λιχτ: «Τον ήθελα και πρόπερσι, αλλά φέτος δεν το είπα στη Γιουνάιτεντ!»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Έρικ Τεν Χαγκ, όταν ρωτήθηκε για τον Ματίας Ντε Λιχτ και το ενδιαφέρον, που πράγματι υφίσταται, από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

19.07.2024 | 12:15

Η πρόταση για τον Γιόρο δεν... είχε αντίπαλο και ο agent Φέρντιναντ έκανε τα «μαγικά» του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε σε επίπεδα που δεν μπορούσε να το κάνει καμία άλλη ομάδα όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος για την απόκτηση του Λένι Γιόρο. Το σκέφτονταν και το ξανασκέφτονταν στη Ρεάλ, αλλά η πρότασή τους δεν είχε καμία τύχη. «Έψησε» τον ποδοσφαιριστή ο Ρίο Φέρντιναντ με συνεχή επικοινωνία, σε ρόλο... μυστικού πράκτορα των «κόκκινων διαβόλων». 

18.07.2024 | 10:47

Διασκελισμός, εκρηκτικότητα, τάκλιν που δεν μπορείς ν' αποφύγεις: Θα έχει ενδιαφέρον ο Γιόρο... (vid)

Πολύ σύντομα θα είναι κι επίσημα παίκτης της Γιουνάιτεντ. Για ορισμένους, τα 50+12 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για ένα 18χρονο παιδί είναι υπερβολικά. Αυτό που προσφέρει, όμως, ο Λένι Γιόρο στο γήπεδο, είναι ιδιαίτερο. Ο ύψους 1,90 κεντρικός αμυντικός έχει τέτοια σωματοδομή και τεχνική που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ...  

17.07.2024 | 11:02

Ο Έντσο Φερνάντες «τσαλάκωσε» το πιο όμορφο βίντεο, αλλά ευτυχώς που έχει κι αυτό... (vid)

Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να δικαιωθεί αυτές τις ώρες που ο κόσμος τού έχει κολλήσει την ταμπέλα του ρατσιστή. Ο Έντσο Φερνάντες έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν κάνει διακρίσεις και παρά το γεγονός πως έριξε λάσπη σε αυτό το βίντεο με την πρόσφατη συμπεριφορά του, θα λέει «πάλι καλά» που έχει κι αυτό το άλλοθι...