Αρθρογραφία » The Story

16.07.2024 | 11:30

Ένα καλό ημίχρονο και ... αυτό ήταν όλο: Ο Φόντεν ήθελε, αλλά δεν βοήθησε την Αγγλία

Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με επιδόσεις και με τρόπο που τον ανέδειξαν κορυφαίο της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό βάρυνε τους ώμους του και τη συνείδησή του, αφού ήθελε ν' αποδείξει πολλά στο Euro 2024. Όμως, ο Φιλ Φόντεν έκανε μια τρύπα στο νερό και παρά τη στήριξη του Σάουθγκεϊτ, δεν του πήγαν τα πράγματα όπως θα το ήθελε...  

15.07.2024 | 11:47

Τελικά, πόσο βοήθησε ο Κέιν την Αγγλία και πόση ευθύνη έχει ο κόουτς γι' αυτό;

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε τρεις φορές, αλλά η γενικότερη παρουσία του στο Euro 2024 ήταν αναιμική. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έφτασε σε σημείο να τον αντικαθιστά με τον Γουότκινς, αφού έπαιρνε περισσότερη ενέργεια και κινήσεις από τον επιθετικό της Άστον Βίλα. Τελικά πόσο λάθος έπαιξε ο φορ της Μπάγερν και πόση ευθύνη έχει γι' αυτό ο Σάουθγκεϊτ με το πλάνο του;  

15.07.2024 | 00:17

Ο απόλυτος χαφ και κυρίαρχος της Ευρώπης: Καλύτερος όλων στο Euro 2024 ο Ρόδρι!

Στον τελικό με την Αγγλία έπαιξε μονάχα στα πρώτα 45 λεπτά. Ένα τάκλιν αυτοθυσίας τού προκάλεσε τραυαμτισμό. Κι όμως, μάλλον είχε θέσεις τις βάσεις πάνω στις οποίες πάτησαν οι συμπαίκτες του στην Ισπανία. Ο Ρόδρι αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής ολόκληρου του Euro, επέκτεινε το αήττητο σερί του με τη φανέλα με το εθνόσημο και βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης!  

14.07.2024 | 14:25

Από το Σεβίλλη – Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο UEFA πριν 18 χρόνια, συναντώνται ξανά στον τελικό του Euro 2024!

Τότε κοντραρίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας αμφότεροι τη στολή της ομάδας τους και ποδοσφαιρικά παπούτσια. Σε μερικές ώρες, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι, αλλά με άλλη ιδιότητα. Ο ένας παραμένει ενεργός παίκτης, ο άλλος είναι πια στον πάγκο των φιναλίστ σε σερί τελικούς Euro. Σάουθγκεϊτ και Χεσούς Νάβας έχουν το δικό τους story!  

14.07.2024 | 12:24

Επιχείρηση «stop στο σερί του Ρόδρι»: Υπάρχει ο άνθρωπος που το έχει καταφέρει ξανά...

Ο Σάουθγκεϊτ θα τον ξεκινήσει κι εκείνος έχει τον τρόπο, όπως το έκανε και τον περασμένο Μάιο. Ο Κόμπι Μέινου είναι εκείνος που μπορεί να πικράνει τον Ρόδρι ξανά και να οδηγήσει αυτή τη φορά την Αγγλία στη Γη της Επαγγελίας με την κατάκτηση του Euro 2024! Παρέα με την Interwetten εξετάζουμε γιατί ο νεαρός χαφ έχει το know-how. 

13.07.2024 | 18:04

Νέα κόλπα στη Λίβερπουλ: Τα ακουστικά και τα ειδικά γυαλιά για τους τερματοφύλακες (vid)

Η Λίβερπουλ φροντίζει να βαδίζει στο κάθε νέο μονοπάτι που ανοίγει η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και οι γκολκίπερ της ομάδας προπονούνται με ειδικά ακουστικά και γυαλιά που έχουν συγκεκριμένο στόχο, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων, Φαμπιάν Ότε.

13.07.2024 | 11:50

The Cesc Fabregas effect: Παίρνει και Ρέινα η Κόμο, «χτυπάει» και Βαράν!

Η παρουσία του Φάμπρεγας στο «τιμόνι» της Κόμο είναι καταλυτική και φαίνεται πως πείστηκε και ο Πέπε Ρέινα να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της νεοφώτιστης ομάδας στη Serie A, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ. 

12.07.2024 | 11:55

Στον ημιτελικό ασίστ, στον τελικό θα είναι η δική του ώρα; Ο Πάλμερ ξέρει τον τρόπο... (vid)

Μήπως η μοίρα ετοιμάζει κάτι στον Κόουλ Πάλμερ; Μήπως η ασίστ στον ημιτελικό για το γκολ του Γουότκινς ήταν απλά ένα σημάδι για ό,τι μπορεί να εκτυλιχθεί στον μεγάλο τελικό και να του επαναφέρει μνήμες από το Ευρωπαϊκό του 2023; Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι σίγουρα ξέρει τον τρόπο και ίσως ο Σάουθγκεϊτ να πρέπει να τον εμπιστευθεί...

11.07.2024 | 20:05

«Σε μονομαχία ο Ράις, κερδίζει, ΞΑΝΑ σε μονομαχία ο Ράις»: Η στιγμή… πρόκρισης της Αγγλίας στο 92’! (vid)

Ψάχνει… παρτενέρ σε όλο το EURO. Παίζει πάντα αυτός και δίπλα του, όποιον επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ξεκίνησε με τον Αλεξάντερ Άρνολντ, συνέχισε με τον Γκάλαγκερ, κατέληξε με τον Κόμπι Μέινου. Αλλά όπως και να έχει, ο Ντέκλαν Ράις είναι συγκινητικός για την Αγγλία! Αποκορύφωμα; Η στιγμή… πρόκρισης στο 92ο λεπτό, απέναντι στην Ολλανδία!

11.07.2024 | 12:32

Το κλάμα του Γουότκινς για το όνειρο που ήρθε στον υπερθετικό βαθμό (vid)

Είναι μια από εκείνες τις στιγμές που ονειρεύεται κάθε παιδί. Να μπει με αλλαγή και να σκοράρει στο 90' χαρίζοντας κάτι σπουδαίο στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Όλι Γουότκινς το είχε ονειρευτεί, αλλά είχε αρχίσει να πιστεύει πως δεν εκπληρώνονται όλα όσα μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου. Μέχρι που το έζησε στον ημιτελικό με την Ολλανδία και τον έκανε να «σπάσει».