Αρθρογραφία » The Story

11.07.2024 | 00:46

Τώρα κανείς δεν θα γκρινιάξει στον Σάουθγκεϊτ: Έκανε τις πιο επιτυχημένες αλλαγές στην ιστορία του Euro!

Είχε περάσει μονάχα ο Σο με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ όπως κάθε άλλη φορά, αργούσε να κάνει άλλες αλλαγές. Αυτές που έκανε, όμως, στο 80', έστειλαν την Αγγλία στον τελικό και μένουν στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με το κατόρθωμά τους!  

11.07.2024 | 00:20

Όλη η Αγγλία μιλά για τη δήλωση του Φαν Ντάικ: «Ο διαιτητής έτρεξε στα αποδυτήρια αμέσως, κάτι δείχνει αυτό!»

Τρομερά παράπονα από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ολλανδία και την πρόκριση των «τριών Λιονταριών». «Πληγωμένος» από την πρόκριση, αισθάνεται πως η χώρα του αδικήθηκε από τη διαιτησία!

10.07.2024 | 23:29

«Δίχασε» το Twitter ο Κάραγκερ με την ανάρτησή του για το πέναλτι που πήρε η Αγγλία!

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Tζέιμι Κάραγκερ μετά το πέναλτι που δόθηκε στον Χάρι Κέιν και οδήγησε στην ισοφάριση των «τριών Λιονταριών» απέναντι στην Ολλανδία στον ημιτελικό του EURO 2024.

10.07.2024 | 13:05

Ντάνι Όλμο: Το πήρε... προσωπικά στα νοκ-άουτ κι ας ξεκίνησε μια φορά βασικός! (vids)

Του πιστώθηκε το γκολ κόντρα στη Γαλλία και... αυτό ήταν σωστό! Και με αυτό το γκολ, συνέχισε το ιστορικό του σερί στα φετινά παιχνίδια των Ισπανών στα νοκ-άουτ του Euro 2024. Κι ας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μονάχα σε ένα από τα τρία παιχνίδια μετά τη φάση των ομίλων! Αστέρι ο Γιαμάλ, αλλά ο Ντάνι Όλμο είναι «χρυσός» για τους «φούριας ρόχας» στο φετινό τουρνουά.  

09.07.2024 | 16:40

Τρομερή ανατροπή για τον Γιόρο: Πρόταση της Γιουνάιτεντ, «ναι» της Λιλ, η Ρεάλ του λέει να… μείνει στη Γαλλία ως το 2025!

Τρομερή εξέλιξη ως προς την υπόθεση του Λένι Γιόρο, ο οποίος είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέτει επίσημη πρόταση στη Λιλ και αυτή να γίνεται αποδεκτή. Στα 50 εκατομμύρια η προσφορά, είπαν το «ναι» οι Γάλλοι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πως έχει το «πάνω χέρι»!

09.07.2024 | 11:52

Τρίλιζα, βελάκια και βιβλίο... δίχως να βλέπει: Ο Τόνεϊ τα κάνει όλα με no-look! (vid)

Ο τρόπος που εκτελεί τα πέναλτι και που το έκανε στον κρίσιμο προημιτελικό με την Ελβετία, έδωσε το καλύτερο ερέθισμα για το αστείο βίντεο. Και κάπως έτσι ο ¶ιβαν Τόνεϊ έφτασε μέχρι και να διαβάζει βιβλίο... no-look, όπως ακριβώς σκόραρε και κόντρα στον Ζόμερ το Σάββατο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024.  

08.07.2024 | 23:46

Το σούπερ ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται να παίξει στη Λίβερπουλ: Ποιος είναι ο Ενγκουμόχα; (vids)

Είναι 15 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και η Λίβερπουλ έχει τρελαθεί μαζί του! Εκείνος δελεάζεται από το πρότζεκτ των «κόκκινων» και ετοιμάζεται να μετακομίσει από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι σ' εκείνα των «κόκκινων». Ο Ρίο Ενγκουμόχα έγινε talk of the town ως ένα από τα σούπερ ταλέντα που κυκλοφορούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο! 

08.07.2024 | 10:48

Αυτοπεποίθηση άνευ προηγουμένου: Το πέναλτι του ¶ρνολντ έφτασε με απίστευτη ταχύτητα στα δίχτυα!

Σχεδόν το μετέτρεψε σε... προσωπική υπόθεση. Όχι απλά δεν είχε άγχος, αλλά ήταν σίγουρος. Ήθελε να στείλει την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2024. Και με αυτή τη δική του στιγμή ν' απαντήσει για όλα όσα έχουν συμβεί στο φετινό τουρνουά με την κριτική που έχει δεχθεί. Το πέναλτι του ¶ρνολντ κόντρα στην Ελβετία, κατέγραψε τη δεύτερη μεγαλύτερη ταχύτητα σε σουτ στη διοργάνωση! 

07.07.2024 | 16:20

«Νούνιες, μόνος του, αστοχεί»: Η ιστορία της… ζωής του με τη Λίβερπουλ και το «πάρΆτο εσύ» του ¶λισον! (vids)

Τεράστια πρόκριση της Ουρουγουάης επί της Βραζιλίας, πρόσωπο της αναμέτρησης ξανά ο Ντάργουιν Νούνιες, για δύο λόγους. Για μία τεράστια χαμένη ευκαιρία του, αλλά και για την ιδιαίτερη στιγμή με τον ¶λισον στο φινάλε!