Αρθρογραφία » The Story

22.06.2024 | 17:16

Πόσες αναποδιές να σου τύχουν σε ένα Euro; Έχει «χαρίσει» τρία γκολ σε αντιπάλους ο Χράνατς! (vids)

Τις χειρότερες μέρες της καριέρας του διανύει ο Ρόμπιν Χράνατς με όσα του συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας. Στα δυο πρώτα ματς των Τσέχων έχει «χαρίσει» τρία τέρματα σε αντιπάλους και η ατυχία δεν σταμάτησε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, αλλά συνεχίστηκε και απέναντι στη Γεωργία!  

22.06.2024 | 16:39

«Ντιέγκο, τον είδες;» - Το «χέρι του Θεού» αναβίωσε, ΑΚΡΙΒΩΣ 38 χρόνια μετά, στο Γεωργία – Τσεχία! (vid)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σκοράρει απέναντι στην εθνική Αγγλίας με το χέρι. Ουδείς παρεμβαίνει, ουδείς το αντιλαμβάνεται. Η Αργεντινή προηγείται. Ακριβώς, 38 χρόνια μετά, το «χέρι του Θεού» πάει να επαναληφθεί. Αλλά… ευτυχώς για όλους, και κυρίως για τους Γεωργιανούς, «σήμερα» υπάρχει ο VAR στο ποδόσφαιρο!

22.06.2024 | 11:06

«Ακόμα θα τρέχει κάπου έξω»: Ξανά MVP ο ακούραστος Καντέ, τρέλανε και τον Ντεσάν (vid)

Back-to-back βραβεία για τον Ενγκολό Καντέ που και απέναντι στην Ολλανδία ήταν εκπληκτικός. Βρισκόταν παντού, δεν σταμάτησε να κινείται στο γήπεδο, προσπάθησε να συνεισφέρει επιθετικά για τη Γαλλία και «υποκλίθηκε» και ο Ντιντιέ Ντεσάν με φοβερή ατάκα στη συνέντευξη Τύπου. 

21.06.2024 | 19:28

Boxing Day χωρίς… Αφρικανούς; Επίσημη η αναβολή του Κόπα Άφρικα, για έναν λόγο!

Σε αναβολή οδηγήθηκε και επίσημα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η πρώτη σέντρα μετατέθηκε για τον Δεκέμβριο του 2025 και θα έχει διάρκεια ενός μήνα. «Επηρεάζει» την Premier League για τη σεζόν 2025-26, υπάρχει λόγος… πίσω από αυτήν την απόφαση!

21.06.2024 | 15:34

Αν ο Φίλιπς είναι η λύση, γιατί στο Κατάρ έπαιξε 40 λεπτά;

Είναι φάουλ η δήλωση. Προκαλεί τεράστιες απορίες. Δεν γίνεται εύκολα κατανοητό αυτό που ξεστόμισε και οι λόγοι που τον έκαναν να το πει. Γιατί, αν για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την εθνική ομάδα της Αγγλίας η λύση είναι ο Κάλβιν Φίλιπς για να δουλέψουν τα χαφ καλύτερα, τότε γιατί εκείνος έπαιξε μόλις 40' σε 5 ματς στο Μουντιάλ του Κατάρ;  

20.06.2024 | 20:28

Η επιμονή του Σάουθγκεϊτ με τον Άρνολντ στα χαφ, δεν απέδωσε ούτε τώρα...

Στο 53' ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αλεξάντερ – Άρνολντ στο ματς της Αγγλίας απέναντι στη Δανία, αφού, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έβλεπε αυτά που ήθελε και προτίμησε να βάλει στο χώρο του κέντρου τα φρέσκα πόδια του Γκάλαγκερ που μπορούσε να πιέσει περισσότερο.

20.06.2024 | 11:53

Το «ψαρωτικό» τηλεφώνημα, η ανακοίνωση και το σοκ: Όσα συνέβησαν με Μόγιες και Φέργκιουσον το 2013! (vid)

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αναφέρθηκε ξανά στον τρόπο με τον οποίο ο Φέργκιουσον πίσω στο 2013 του... ανακοίνωσε πως θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίχως να του δώσει περιθώρια διαπραγμάτευσης και τόνισε πως περισσότερο τον σόκαρε η απόσυρση του θρυλικού πρώην κόουτς, παρά η δική του περιπέτεια!  

19.06.2024 | 18:25

Η πρώτη συνέντευξη του Σλοτ ως προπονητής της Λίβερπουλ: «Αυτό μου είπε ο Κλοπ, θέλω απλά να… μπω στο Άνφιλντ!»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λίβερπουλ έκανε με κάθε επισημότητα ο Άρνε Σλοτ, ο οποίος επισήμανε πόσο πολύ θέλει να μπει στο «Άνφιλντ», τι ακριβώς κάνει τις τελευταίες εβδομάδες και όλα όσα του είπε ο Γιούργκεν Κλοπ!

19.06.2024 | 11:29

Το στατιστικό που οφείλει να ταρακουνήσει την Αγγλία στο Euro 2024

Η Σκωτία ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα που εμφανίστηκε στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Και ο τρόπος που αγωνίστηκε, είναι παράδειγμα… προς αποφυγή. Αυτό το παράδειγμα πρέπει να… αναγκάσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό με την εθνική ομάδα της Αγγλίας από εδώ και πέρα στη διοργάνωση…