Αρθρογραφία » The Story

18.06.2024 | 11:58

Η αγωνιστική που μπορεί να κρίνει τα πάντα: Η τελευταία «στροφή» της Premier League στις 25 Μαΐου!

Χωρίς πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί η σεζόν της Premier League! Εκτός έδρας παίζουν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, υποδέχεται την Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα κρίνει άραγε η 25η Μαΐου μία ολόκληρη χρονιά;  

17.06.2024 | 22:09

Το κάζο των Βέλγων αποτελεί το μεγαλύτερο σοκ στην ιστορία των Euro! (vid)

Ο Λουκάκου πάλευε με την κακή του τύχη και τον VAR, οι Βέλγοι κυνηγούσαν από νωρίς στο σκορ και η επική νίκη των Σλοβάκων με το τελικό 1-0 δεν είναι μονάχα η πρώτη μεγάλη έκπληξη του φετινού Euro, αλλά και το μεγαλύτερο σοκ που έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! 

17.06.2024 | 12:05

Ομάδα, οικογένεια, περιβάλλον: Ο Μπέλιγχαμ αποδεικνύει πως ο δρόμος για την κορυφή δεν χρειάζεται να είναι μοναχικός... (vid)

Ένας από τους πιο υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο. Και είναι μόλις 20 ετών. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βλέπει το ποδοσφαιρικό του άστρο να τον οδηγεί σε στιγμές και σε επιτεύγματα που του αξίζουν πέρα ως πέρα. Και αποδεικνύει με τον χαρακτήρα του, πως σημασία στο «ταξίδι», έχουν και όσοι σε περιβάλλουν, όχι μόνο όσα πιστώνεις στον εαυτό σου και στη δουλειά σου...  

17.06.2024 | 00:59

Μοιάζει… ειρωνικό; Ο Τεν Χαγκ που πήγε να χάσει τη θέση του από τον Σάουθγκεϊτ, τον κρίνει για την πρεμιέρα της Αγγλίας!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε στούντιο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αγχωμένος και ο Ολλανδός να καλείται να σχολιάσει τις επιλογές του προπονητή της εθνικής Αγγλίας. Φαντάζει… ειρωνικό, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα, με φόντο φυσικά τις φήμες για απόλυση και αντικατάστασή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον coach των «τριών Λιονταριών»!

16.06.2024 | 11:25

Το απόλυτο Masterclass από τον Ζορζίνιο: Κινούσε όλα τα νήματα! (vid)

Χάρμα οφθαλμών. Στην αρχή είχαμε τον Κρόος, έπειτα τον Τσάκα και τώρα ο Ζορζίνιο βγήκε μπροστά και παρέδωσε ακόμα ένα σεμινάριο διαχείρισης του ρυθμού μιας αναμέτρησης. Ο Ιταλός χαφ της Άρσεναλ ήταν υποδειγματικός στο ματς με τους Αλβανούς και ο τρόπος που μοίραζε την μπάλα του χάρισε μια επίδοση που είχε να σημειωθεί 8 χρόνια στο τουρνουά!  

15.06.2024 | 16:05

«Ελπίζουμε να είναι λάθος η… μετάφραση»: Η ατάκα του Σόμποσλαϊ που εκνεύρισε τον κόσμο της Λίβερπουλ!

Ατάκα που θα συζητηθεί έλαβε χώρα από τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, αναφορικά με το πώς ολοκλήρωσε τη σεζόν του στη Λίβερπουλ και την προετοιμασία του… νωρίτερα για το EURO 2024!

12.06.2024 | 10:44

«Θα είσαι… μόνο προπονητής»: Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στον ρόλο του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ;

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαγκ να συνεχίζει κανονικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως υπάρχει μία πολύ μεγάλη αλλαγή, ως προς τον τρόπο που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων η ομάδα. Πάρθηκε η απόφαση από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, συμφώνησε ο Ολλανδός!

11.06.2024 | 13:30

Με την αύρα του Τζέραρντ στη φανέλα και έτοιμος για τα χαφ ο Άρνολντ στο Euro!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ πιθανότατα θα τοποθετηθεί στη μεσαία γραμμή, πλάι στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, στην πρεμιέρα της Αγγλίας στο φετινό Euro 2024 και με τον αριθμό που πήρε για τη φανέλα του, θα αισθανθεί την… αύρα του Στίβεν Τζέραρντ στο χώρο που θα κινείται για να βοηθήσει τα «τρία λιοντάρια».  

10.06.2024 | 11:49

Με ενθουσιασμό μικρού παιδιού, έτοιμος για το 6ο του Euro ο Κριστιάνο (pics)

Ο CR7, 20 χρόνια μετά το πρώτο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοιμάζεται για την 6η παρουσία του σε τελική φάση του τουρνουά και φυσικά ο ενθουσιασμός του αποτυπώνεται σε κάθε ξεχωριστή προπόνηση. Μαζί του και ο Πέπε, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί και είναι οι σταθερές της ομάδας της Ιβηρικής χερσονήσου.