Ειδήσεις » FA Cup

28.01.2023 | 18:57

Θύμισε το παρελθόν της η Σάντερλαντ και κέρδισε τη... ρεβάνς, «τριάρα» η Μπρίστολ στη Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν! (vid)

Μπορεί και η Φούλαμ και η Μπέρνλι να είχαν θεωρητικά το πλεονέκτημα απέναντι σε Σάντερλαρντ και Ίπσουιτς αντίστοιχα, όμως εν τέλει αμφότερες θα χρειαστούν επαναληπτικό για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του FA Cup, μετά τις ισοπαλίες τους (1-1, 0-0). Αντιθέτως, η Σαουθάμπτον επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 2-1 της Μπλάκπουλ, την στιγμή που η Μπρίστολ Σίτι περνούσε εμφατικά στους «16», με το 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν!

27.01.2023 | 23:56

Η Σίτι την πρόκριση, η Άρσεναλ τις εντυπώσεις! (vid)

Μπορεί η Άρσεναλ να ήταν εξαιρετικά στημένη στο «Έτιχαντ», όμως η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον τρόπο να πάρει την πρόκριση στην φάση των «16» του FA Cup Ένα γκολ του Νέιθαν Άκε ήταν αρκετό (1-0) , με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται στο πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσουν στο επόμενο δίμηνο με τους «γαλάζιους», αλλά να κερδίζουν τις... εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

27.01.2023 | 19:50

Μήπως ήρθε η ώρα; Ο Αρτέτα δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ γκολ με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ»!

Για 7η φορά στην καριέρα του, ο Μικέλ Αρτέτα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετρώντας ως στιγμής πέντε ήττες και μία μόλις νίκη, αυτή στον ημιτελικό του FA Cup προ τριετίας. Τι δεν έχει κατορθώσει όμως ποτέ; Να δει την Άρσεναλ να σκοράρει στο «Έτιχαντ»!

27.01.2023 | 15:18

Γκουαρδιόλα: «Συγγνώμη στη Γιουνάιτεντ, είχαμε προπονηθεί στο Colney το 2011…»! (vid)

Μόλις για μια μέρα έχει βρεθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ και αποκάλυψε την στιγμή που οι Λονδρέζοι επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό τρόπαιο του 2011!  

17.01.2023 | 23:39

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε με τη «γκολάρα» του Έλιοτ η Λίβερπουλ! (vids)

Μπορεί να δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη «μαχητική» Γουλβς, όμως ο στόχος επετεύχθη για την… κυνική Λίβερπουλ, που βρήκε ένα τρομερό γκολ με τον Έλιοτ από νωρίς, το υπερασπίστηκε μέχρι τέλους και πήρε την πρόκρισή της για την επόμενη φάση του FA Cup, με το τελικό 1-0 στο «Μολινό»!