Ξέχασε την ταλαιπωρία και «καθάρισε» την πρόκριση η Λιντς (vids)

Παρά το γεγονός πως χρειάστηκε και δεύτερο μέρος, η Λιντς έδειξε να μην ενοχλείται στον επαναληπτικό με την Κάρντιφ και έφτασε πανεύκολα στο τελικό 5-2 για να περάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.  



Ξέχασε την ταλαιπωρία και «καθάρισε» την πρόκριση η Λιντς (vids)

Η ομάδα του Τζέσι Μαρτς αρχικά κατάφερε να σώσει την παρτίδα στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα στην Ουαλία, οδήγησε την κόντρα σε ρεβάνς στο «Έλαντ Ρόουντ» κι εκεί, έδειξε ότι δεν είχε πλέον διάθεση για αστεία.

Ο Νιόντο βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά σκοράρονας δις.

Στο 1ο λεπτό από μπαλιά του Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό αριστερό βολέ, ενώ, πέτυχε και το 3-0 με δεξί πλασέ στην κλειστή γωνία στο 36' από ασίστ του Τζακ Χάρισον.

Ο τελευταίος, είχε φτιάξει και το δεύτερο τέρμα των «παγωνιών», όταν στο 33' είχε επιτρέψει στον Ισπανό να φύγει μόνος, να περάσει και τον Άλνγουϊκ και να χριστεί σκόρερ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα η Κάρντιφ θα μπορούσε να έχει μειώσει, όμως, το γκολ του Κέρτις Νέλσον με κεφαλιά δεν μέτρησε, λόγω του εκτεθειμένου Άντι Ρινομότα που αποφασίστηκε ότι επηρέαζε τον Μελιέ στα γκολπόστ της Λιντς.

Το κερασάκι στην τούρτα, ή καλύτερα τα... κερασάκια στην τούρτα, τα έβαλε μέσα σε πέντε λεπτά ο Πάτρικ Μπάμφορντ σημειώνοντας δυο πανέμορφα γκολ στο 71' και το 76' με υπέροχο αριστερό σουτ κι ένα με εξωτερικό φάλτσο, για να γράψει το 5-0.

Το μοναδικό που έκανε η Κάρντιφ ήταν απλά να πετύχει το γκολ της τιμής και να δικαιολογήσει την παρουσία της σε αυτό το δεύτερο ματς, διαμορφώνοντας απλά το τελικό 5-2 με δυο γκολ στο φινάλε. Στο 84ο λεπτό ο Κάλουμ Ρόμπινσον πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Έιλινγκ και την έστειλε στα δίχτυα, όπως το έκανε και στις καθυστερήσεις με πέναλτι έπειτα από χέρι του Μαρκ Ρόκα στην περιοχή.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης