Ειδήσεις » FA Cup

27.01.2024 | 16:29

Τι παραμύθι ζει η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ: Πέταξε εκτός την Ίπσουϊτς! (vids)

Το Κύπελλο Αγγλίας έκανε ξανά τα μαγικά του! Η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ ζει το απόλυτο παραμύθι, με την ομάδα του Τζορτζ Ελοκόμπι να περνά για πρώτη φορά στους «16» μετά το εκπληκτικό 2-1 επί της Ίπσουϊτς στο Portman Road! Τρομερή ιστορία για το μαχητικό σύνολο από τη National League South!   

27.01.2024 | 15:46

Η απόλυτη παράνοια: Η Μέντστοουν προηγείται κόντρα στην Ίπσουϊτς! (vids)

Η μαγεία του Κυπέλλου Αγγλίας έκανε την εμφάνισή της στο παιχνίδι της Ίπσουϊτς κόντρα στη Μέντστοουν, με την ομάδα της National League Sounth να βρίσκει τρόπο να προηγηθεί και να προκαλεί... παροξυσμό στους οπαδούς της!  

27.01.2024 | 10:39

Ο Πεπ... δεν ήξερε τι να νιώσει: Έβαζε τις φωνές στον Ρούμπεν και άρπαζε τον Ντε Μπρόινε να τον φιλήσει! (vid)

Κλασσικός Πεπ. Δεν του έφτανε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο, έπρεπε να κάνει... μάθημα σε παίκτη του αμέσως μετά τη λήξη του ματς! Ωστόσο, ενώ πολύ ήθελε να βάλει τις φωνές στον Ρούμπεν Ντίας, ήθελε και να δείξει στον Ντε Μπρόινε πως ήταν χαρούμενος! 

27.01.2024 | 00:04

Μία πρόκριση γεμάτη… αμφισβήτηση: Φωνές για το γκολ της Σίτι, ζητά φάουλ η Τότεναμ! (vid)

«Χαμός» επικράτησε στο Λονδίνο, μετά το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και την πρόκριση επί της Τότεναμ, με 1-0, στην πρώτη της νίκη στο εν λόγω γήπεδο. Η πρόκριση είναι γεγονός, έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου για τη φάση του γκολ!

27.01.2024 | 00:00

Είναι αλήθεια: Η Σίτι σκόραρε πρώτη φορά και νίκησε στο γήπεδο της Τότεναμ, περνώντας στους «16»! (vid)

Χρειάστηκε σχεδόν 9 ώρες ποδοσφαίρου εκεί, αλλά τα κατάφερε! Η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε για πρώτη φορά στο υπερσύγχρονο γήπεδο της Τότεναμ, το πέτυχε στην 102η τελική της εκεί και με το 1-0 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο «σπίτι» των «σπιρουνιών» και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας!  

26.01.2024 | 23:41

Σε επαναληπτικό Τσέλσι και Βίλα, ηρωική η Σέφιλντ Γουένσντεϊ!

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν από μερικές μέρες είδε 7 γκολ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ, αυτή τη φορά, όμως, το ματς ήταν... στείρο. Τσέλσι και Άστον Βίλα με το μεταξύ τους 0-0 στον 4ο γύρο του Κυπέλλου οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, όπως συνέβη και με τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Κόβεντρι μετά το 1-1 που δικαίωσε τις «κουκουβάγιες»!  

25.01.2024 | 23:39

Ιστορική «πεντάρα» της Μπόρνμουθ στο FA Cup και πολλά ρεκόρ, για να… σκορπίσει τη Σουόνσι! (vids)

Φοβερή εμφάνιση της Μπόρνμουθ, κορυφαία νίκη στον 21ο αιώνα στο «σπίτι» της στο FA Cup, τρίτη συνολικά στην ιστορία της στον θεσμό. Πέντε γκολ από το πρώτο μέρος απέναντι στη Σουόνσι, εμφατική πρόκριση με το τελικό 5-0 στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!

18.01.2024 | 12:57

«Η σκέψη μας μαζί σου», το συγκινητικό μήνυμα των παικτών της Νότιγχαμ προς τον Κουγιατέ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προκρίθηκε με δραματικό τρόπο στην παράταση επί της Μπλάκπουλ (3-2), με τον Κρις Γουντ να στέλνει τους «κόκκινους» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.  Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί, σπουδαία νίκη και μία πρόκριση που αφιερώθηκε σε έναν… απόντα, ο οποίος περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.