Ειδήσεις » FA Cup

03.06.2023 | 19:43

Άλαν Σίρερ για το πέναλτι της Γιουνάιτεντ: «Όποιος λέει ότι αυτό είναι πέναλτι, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο!»

Τη διαφωνία του για το πέναλτι που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Άλαν Σίρερ στο BBC, μετά το τέλος του ματς.

03.06.2023 | 19:25

Η στέψη της Σίτι για το νταμπλ της χρονιάς! (vid)

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν σήκωσε και το Κύπελλο Αγγλίας στον ουρανό για την Σίτι, μερικές μέρες μετά την κατάκτηση και της Πρέμιερ Λιγκ! Η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ γιόρτασε στο «Γουέμπλεϊ» και... τα κεφάλια ξαναμπαίνουν μέσα, αφού απομένει ακόμα ένα βήμα για το τρεμπλ!  

03.06.2023 | 18:58

Με clutch Γκουντογκάν η Σίτι στέφθηκε Κυπελλούχος και κρατάει ζωντανό το όνειρο του τρεμπλ! (vids)

Στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ και αυτό το τρόπαιο! Στον πρώτο, ιστορικά, τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι, οι «πολίτες» θριάμβευσαν στο «Γουέμπλεϊ» με το τελικό 2-1, χάρη σε δυο απίστευτα γκολ του Ιλκάι Γκουντογκάν που αποδεικνύεται... clutch τις στιγμές που η μπάλα «καίει»! Η αρμάδα του Πεπ έκανε το 2/3 μετά και το πρωτάθλημα και σε μια εβδομάδα διεκδικεί πλέον το όνειρο του τρεμπλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πόλη κόντρα στην Ίντερ!

03.06.2023 | 17:08

Απίθανο και ιστορικό γκολ στα 13'' του τελικού από τον Γκουντογκάν! (vid)

Η Σίτι άνοιξε το σκορ προτού καλά – καλά πατήσουν το χορτάρι του «Γουέμπλεϊ» οι ομάδες του Μάντσεστερ στον τελικό του Κυπέλλου! Απίστευτο γκολ από τον Γκουντογκάν που απλά έκανε το σουτ βλέποντας την μπάλα να του έχει στρωθεί και σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο. Το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των τελικών του θεσμού!  

03.06.2023 | 16:58

LIVE: Μαν. Σίτι - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1 (τελικό)

Με δυο γκολ του Γκουντογκάν, η Σίτι κατέκτησε και το Κύπελλο Αγγλίας μετά το πρωτάθλημα και τώρα οδεύει προς το τρεμπλ με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε μια εβδομάδα! Το England365.gr μετέφερε Live όσα συνέβησαν στο «Γουέμπλεϊ»! 

03.06.2023 | 16:03

Οι 11άδες του τελικού: Με Ορτέγκα η Σίτι, υπεροπλία της Γιουνάιτεντ μεσοεπιθετικά

Όπως αναμενόταν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάζει τον Ορτέγκα στα γκολπόστ της Σίτι στον μεγάλο τελικό του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας, με Ντε Μπρόινε, Γκρίλις και φυσικά Χάαλαντ να είναι παρόντες στο αρχικό σχήμα. Η Γιουνάιτεντ επέλεξε να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Φρεντ να παίρνει φανέλα βασικού. 

03.06.2023 | 10:47

Ο κόσμος προτίμησε 8 παίκτες της Σίτι για την καλύτερη συνδυαστική 11άδα του τελικού!

Τί θα γινόταν αν οι σύλλογοι του Μάντσεστερ ενώνονταν για μια στιγμή και δημιουργούσαν μια τρομερά... αστεράτη ενδεκάδα; Ο κόσμος ψήφισε και προτίμησε 8 ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι σε μια ιδιαίτερη, συνδυαστική 11άδα από τους συλλόγους της πόλης που έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου.