Ειδήσεις » FA Cup

29.01.2023 | 17:25

Η Μπράιτον τσάκισε ξανά την Λίβερπουλ και την έστειλε εκτός Κυπέλλου! (vids)

Η Μπράιτον έχει πάρει τον αέρα της Λίβερπουλ και της έκανε ξανά μεγάλη ζημιά! Λίγο καιρό μετά το 3-0 για το πρωτάθλημα, οι «γλάροι» με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησαν 2-1 των «κόκκινων» στο Amex και πέρασαν στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας πετώντας εκτός συνέχειας του θεσμού τους κατόχους του τίτλου! 

29.01.2023 | 16:25

Σκόραρε στο FA Cup ο Ντανκ μετά από… 3000 ημέρες! (vid)

Άμεση ήταν η απάντηση της Μπράιτον στο γκολ του Χάρβεϊ Έλιοτ, με τον Λιούις Ντανκ να ισοφαρίζει για τους «γλάρους» πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, κάνοντας το 1-1. Δεύτερο γκολ του Άγγλου στόπερ στο FA Cup σε ολόκληρη την καριέρα του και πρώτο μετά από… οκτώ χρόνια!

28.01.2023 | 23:54

Βραζιλιάνικη υπόθεση η πρόκριση της Γιουνάιτεντ (vids)

Με τον Καζεμίρο να σκοράρει δις σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και τον Φρεντ να τον συνοδεύει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην Ρέντινγκ και με το τελικό 3-1 πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Αποβλήθηκε στο 65' ο Άντι Κάρολ.  

28.01.2023 | 21:50

Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα για την Τότεναμ, εμφανίζεται ο Σον! (vids)

Σε μία τοξική κατάσταση τη δεδομένη χρονική περίοδο στην Τότεναμ, ο Χέουνγκ Μιν Σον αποφάσισε να βγάλει την ομάδα του από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Σκόραρε δις, ήταν καθοριστικός στο 3-0 απέναντι στην Πρέστον και έστειλε τους «spurs» στην επόμενη φάση του FA Cup! Γκολ στο ντεμπούτο του ο Ντανζούμα, που έδειξε άμεσα γιατί... αποκτήθηκε!

28.01.2023 | 18:57

Θύμισε το παρελθόν της η Σάντερλαντ και κέρδισε τη... ρεβάνς, «τριάρα» η Μπρίστολ στη Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν! (vid)

Μπορεί και η Φούλαμ και η Μπέρνλι να είχαν θεωρητικά το πλεονέκτημα απέναντι σε Σάντερλαρντ και Ίπσουιτς αντίστοιχα, όμως εν τέλει αμφότερες θα χρειαστούν επαναληπτικό για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του FA Cup, μετά τις ισοπαλίες τους (1-1, 0-0). Αντιθέτως, η Σαουθάμπτον επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 2-1 της Μπλάκπουλ, την στιγμή που η Μπρίστολ Σίτι περνούσε εμφατικά στους «16», με το 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν!

27.01.2023 | 23:56

Η Σίτι την πρόκριση, η Άρσεναλ τις εντυπώσεις! (vid)

Μπορεί η Άρσεναλ να ήταν εξαιρετικά στημένη στο «Έτιχαντ», όμως η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον τρόπο να πάρει την πρόκριση στην φάση των «16» του FA Cup Ένα γκολ του Νέιθαν Άκε ήταν αρκετό (1-0) , με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται στο πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσουν στο επόμενο δίμηνο με τους «γαλάζιους», αλλά να κερδίζουν τις... εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

27.01.2023 | 19:50

Μήπως ήρθε η ώρα; Ο Αρτέτα δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ γκολ με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ»!

Για 7η φορά στην καριέρα του, ο Μικέλ Αρτέτα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετρώντας ως στιγμής πέντε ήττες και μία μόλις νίκη, αυτή στον ημιτελικό του FA Cup προ τριετίας. Τι δεν έχει κατορθώσει όμως ποτέ; Να δει την Άρσεναλ να σκοράρει στο «Έτιχαντ»!