Ειδήσεις » FA Cup

16.05.2022 | 10:26

Ο Μανέ αισθάνθηκε... Κλοπ στο «Γουέμπλεϊ» και μιμήθηκε τις γροθιές του προπονητή του (vid)

Ο Σαντιό Μανέ συνήθως «κλέβει» τους πανηγυρισμούς του Ρομπέρτο Φιρμίνο, όμως, τώρα το έκανε με τον Γιούργκεν Κλοπ και τις γροθιές του Γερμανού που γιόρτασε με τον κόσμο στο «Γουέμπλεϊ» την κατάκτηση του Κυπέλλου.  

16.05.2022 | 10:01

Ο Κρίστενσεν αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν τον τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Αντρέας Κρίστενσεν που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με προορισμό την Βαρκελώνη, αποσύρθηκε από την αποστολή της Τσέλσι λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του FA Cup απέναντι στην Λίβερπουλ.

15.05.2022 | 20:48

Έκανε ξανά νταμπλ η γυναικεία ομάδα της Τσέλσι, που δεν σταματά να… σαρώνει!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Τσέλσι κατέκτησε και το FA Cup γυναικών, επικρατώντας στο Wembley της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2, συνεχίζοντας την συλλογή τροπαίων της τελευταίας τριετίας!

15.05.2022 | 12:04

Συγκινητικοί οι παίκτες της Λίβερπουλ, πανηγύρισαν μαζί με τον μαχητή της ζωής, Μοαμέν Ζακάρια! (vids)

Οι «ρεντς» προχώρησαν σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών τους στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ, γιορτάζοντας την κατάκτηση του FA Cup με έναν ήρωα της ζωής που πάσχει από ALS.

15.05.2022 | 10:42

Ο Άντριαν αποθέωσε τον Τσιμίκα: «Δίας, Πλάτωνας, Σωκράτης και ο Greek Scouser»! (pics)

Ο Άντριαν έχει λατρέψει τον Κώστα Τσιμίκα, τον αποθέωσε για το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και τον κατατάσσει μαζί με... τον Δία και αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους ως προς τη σπουδαιότητα!  

15.05.2022 | 10:27

Μέισον Μάουντ: Καταραμένο το «Γουέμπλεϊ», δεν τον αφήνει να χαρεί...

Ούτε τώρα! Ο Μέισον Μάουντ θα φτάσει ν' αποκτήσει... ψυχολογικά με το «Γουέμπλεϊ» κάθε φορά που θα πατάει το πόδι του εκεί, αφού πλέον μετράει έξι χαμένους τελικούς μετά και το ματς από το οποίο η Λίβερπουλ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Αγγλίας για το 2022.  

15.05.2022 | 10:19

Τρομερός Κλοπ: «Η Τσέλσι το άξιζε όσο κι εμείς, ήταν καταπληκτική»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ναι μεν δήλωσε τρομερά υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του που κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας, όμως, απένειμε τα εύσημα και στην Τσέλσι για την τεράστια προσπάθεια στο «Γουέμπλεϊ», με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες κουβαλούν απίστευτη κόπωση απ' όλη τη σεζόν.  

15.05.2022 | 09:09

Ούτε ο Χιουζ, ούτε ο Σούνες, ούτε ο Τζέραρντ: Ο Χέντερσον είναι ο πρώτος αρχηγός της Λίβερπουλ που πήρε τα… πάντα!

Μοιάζει εντυπωσιακό και ολίγον τι… οξύμωρο, αν αναλογιστεί κανείς την ποδοσφαιρική αξία των υπολοίπων, όμως ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι ο μοναδικός αρχηγός στην ιστορία της Λίβερπουλ που έχει πάρει τα… πάντα! Κυριολεκτικά τα πάντα. Κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Χιουζ, ούτε ο Σούνες, ούτε ο Τόμσον, ούτε ο Στίβεν Τζέραρντ!