Ειδήσεις » FA Cup

08.01.2024 | 23:10

Ο Νταλότ έβαλε μπροστά τη Γιουνάιτεντ, ο Χόιλουντ αστόχησε σε κενή εστία (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται στο DW χάρη σε γκολ πέτυχε ο Ντιόγο Νταλότ από τα όρια της περιοχής, ωστόσο, ο Ράσμους Χόιλουντ απέτυχε να βρει στόχο σε δυο τρομερές ευκαιρίες, η μια εξ αυτών σε κενή εστία.  

08.01.2024 | 22:05

Με Τότεναμ – Σίτι και Τσέλσι – Άστον Βίλα ο 4ος γύρος του Κυπέλλου!

Με σπουδαίες κόντρες από την Πρέμιερ Λιγκ και κυρίως, ακόμα ένα ραντεβού Ποστέκογλου – Γκουαρδιόλα θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας στα τέλη του μήνα, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

08.01.2024 | 13:12

Κίον: «Αν μου το έκανε αυτό ο Κλοπ, κάποιες… μπαλιές θα ξέφευγαν»! (vid)

Ο Μάρτιν Κίον δεν θα ήθελε να δει τον Κλοπ να … τσεκάρει την προθέρμανση της ομάδας του αν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής και ανέφερε πως ίσως από τον εκνευρισμό του να πετούσε την μπάλα προς τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ!  

08.01.2024 | 10:01

Οι γροθιές του Κλοπ, τώρα και στο «Έμιρεϊτς»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε ν’ αφήσει τον κόσμο της Λίβερπουλ με το παράπονο μετά τη μεγάλη νίκη – πρόκριση εις βάρος της Άρσεναλ κι έτσι ο πανηγυρισμός με τις γροθιές έκανε την εμφάνισή του στο «Έμιρεϊτς»!  

07.01.2024 | 20:28

Θρίαμβος της Λίβερπουλ στο «Έμιρεϊτς», πήρε από την Άρσεναλ ό,τι της στέρησε τα Χριστούγεννα! (vids)

Στο «Άνφιλντ» πριν λίγο καιρό η Άρσεναλ είχε γλιτώσει (1-1). Τώρα, η Λίβερπουλ πήρε ό,τι της χρωστούσαν οι Λονδρέζοι και η μοίρα από εκείνο το ματς. Οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν 2-0 στο «Έμιρεϊτς» για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και πέρασαν στην επόμενη φάση, χάρη σε αυτογκόλ του Κίβιορ (79') και ένα τέρμα του Ντίας (90' + 5'). Εξαιρετικό το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι.  

07.01.2024 | 18:00

Πρόκριση με πεντάρα και Ντε Μπρόινε η Σίτι, διορθώθηκε και πήγε σε ρεβάνς η Φόρεστ (vids)

Η μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε έπειτα από 4,5 μήνες ίσως και να ήταν πιο χαρμόσυνο γεγονός κι από την πρόκριση της Σίτι στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Οι «πολίτες» έφτασαν στο 5-0 επί της Χάντερσφιλντ με άνεση, με τον Βέλγο να παίρνει κάτι περισσότερο από 30' συμμετοχής. Από το εις βάρος της 2-0 επέστρεψε η Φόρεστ για να πάει σε επαναληπτικό (2-2) απέναντι στη Μπλάκπουλ, τραυματίστηκε ο Μαυροπάνος για τη Γουέστ Χαμ που έμεινε στο 1-1 με τη Μπρίστολ Σίτι και επίσης θα παίξουν ρεβάνς.   

07.01.2024 | 11:26

Στα 39 του και με τέτοιο άλμα, ο Τιάγκο Σίλβα αποδεικνύει πως είναι... από άλλη πάστα (vid)

Είχε μπει στο παιχνίδι ελάχιστα λεπτά νωρίτερα. Με την πρώτη ευκαιρία πήρε θέση στην περιοχή. Και εκεί... πέταξε. Μπορεί η ποιότητα της αντίπαλης άμυνας να ήταν πολύ κατώτερη από αυτή που τον χαρακτηρίζει, αλλά αυτό δεν αφαιρεί ούτε λίγη από την αξία του. Ο Τιάγκο Σίλβα έδειξε ξανά γιατί στα 39 του παραμένει καθοριστικός για την Τσέλσι.  

06.01.2024 | 21:27

Πάτησε «γκάζι» και προκρίθηκε άνετα η Τσέλσι, η Άστον Βίλα πέρασε στο τέλος από την έδρα της «Μπόρο»! (vids)

Ένα ημίχρονο από μία… κανονική Τσέλσι, ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους «μπλε» να επικρατούν με 4-0 της Πρέστον, έχοντας ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ. Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε με γκολ στο 89’ από την έδρα της Μίντλεσμπρο η Άστον Βίλα, ενώ Σουόνσι και Σέφιλντ Γουένσντεϊ υπερασπίστηκαν τις έδρες τους, διατηρώντας και ανέπαφες τις εστίες τους. Τέσσερα ματς, ισάριθμες προκρίσεις, ίδιος αριθμός clean sheet και οδεύουμε στα ματς του 3ου γύρου, την Κυριακή (07/01)!