Ειδήσεις » FA Cup

18.03.2023 | 21:39

Ούτε η φιλία Πεπ – Κομπανί, σταμάτησε τον απίθανο Χάαλαντ στην «εξάρα» της Σίτι! (vids)

Τρομερή Μάντσεστερ Σίτι, νέο πάρτι και χατ-τρικ από τον απίθανο Έρλινγκ Χάαλαντ και άνετη πρόκριση με 6-0 επί της Μπέρνλι στα ημιτελικά του FA Cup. Άντεξε ένα μισάωρο το σύνολο του Κομπανί.

18.03.2023 | 19:59

Πεπ – Κομπανί: Μία αγκαλιά γεμάτη… γαλάζιο στο «Έτιχαντ»! (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα και Βινσέντ Κομπανί βρέθηκαν ξανά, από διαφορετικά… πόστα. Πλέον, δεν συζητάμε για παίκτη και προπονητή, αλλά για δύο coaches, στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπέρνλι αντίστοιχα, που διεκδικούν την πρόκριση στον ημιτελικό του FA Cup!

02.03.2023 | 15:26

Ο Κομπανί καλείται να κάνει μια ιστορική υπέρβαση κόντρα στο… συναίσθημά του

Παραδέχθηκε πως τα παιδιά του θα έχουν πολύ δύσκολη επιλογή όταν η δική του Μπέρνλι θα κοντραριστεί με την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Έπειτα από 11 χρόνια και 12 τίτλους ως «πολίτης», ο Κομπανί καλείται να κάνει υπέρβαση και να «πληγώσει» το κλαμπ και τον κόουτς που έβαλε στην καρδιά του…  

02.03.2023 | 09:54

Άλλη μια χρονιά δίχως τρόπαιο για την Τότεναμ, με αποκλεισμό την ίδια μέρα με πέρυσι! (vid)

Ο αριθμός των ημερών δίχως τρόπαιο θ’ αυξηθεί πολύ περισσότερο, όπως συμβαίνει άλλωστε στα τελευταία 15 χρόνια. Η Τότεναμ με τον πικρό αποκλεισμό της από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στους «16» του Κυπέλλου, αντικρίζει ακόμα μια σεζόν που θα φύγει δίχως να διεκδικήσει κάτι εφικτό στις εγχώριες διοργανώσεις… Και το «αντίο» ήρθε ξανά, την 1η Μαρτίου!  

01.03.2023 | 23:47

Ανατροπή και πρόκριση με αέρα… τίτλου για τη Γιουνάιτεντ, πέταξε έξω την Τότεναμ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! (vids)

Τεράστια πρόκριση πανηγύρισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Τότεναμ με 1-0, την στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε το ματς με τη Γουέστ Χαμ και επικράτησε με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ»!

01.03.2023 | 14:48

Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι περισσότερες προκρίσεις από τον 5ο γύρο και το βήμα για την επιστροφή στο «Γουέμπλεϊ»

Τώρα που πήγε εκεί και θυμήθηκε πόσο γλυκά είναι όλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βρεθεί ξανά στο «Γουέμπλεϊ» και απόψε κάνει άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας καταγράψει και τις περισσότερες προκρίσεις από τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.  

28.02.2023 | 23:51

«Καθάρισε» ο Φόντεν για τη Σίτι, μεγάλο «κάζο» για τη Λέστερ από την εκπληκτική Μπλάκμπερν! (vids)

FA Cup σημαίνει… εκπλήξεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είχαμε μία. Ο λόγος φυσικά για την τεράστια πρόκριση της Μπλάκμπερν επί της Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» με 2-1, την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Μπρίστολ Σίτι, με πρωταγωνιστή τον Φιλ Φόντεν, και η Μπράιτον πήρε το «διπλό» με 1-0 επί της Στόουκ!