Ειδήσεις » FA Cup

24.04.2023 | 17:51

Να σεβόμαστε τη Μπράιτον, όπως τη σέβεται ο Λουκ Σο! (vid)

Εκπληκτικός Λουκ Σο. Εκεί που όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν για την πρόκριση της ομάδας στα πέναλτι επί των «γλάρων», ο Άγγλος μπακ έχει πρώτα στο μυαλό του να συγχαρεί κάθε παίκτη του συνόλου του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ξεχωριστά.

24.04.2023 | 09:34

Στο τέλος, κάποιος πάντα θα κλαίει: «Έτυχε» να είναι ο εκπληκτικός Μαρτς της Μπράιτον! (vid)

Κάποια στιγμή, κάποιος θα αστοχούσε, αυτός έμελλε να είναι ο Σόλι Μαρτς και η Μπράιτον δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του FA Cup, Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Άγγλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.  

23.04.2023 | 21:21

Και τώρα «μάχη» με την Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», στον δεύτερο φετινό τελικό της Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Αγγλίας για την φετινή σεζόν, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αφού πέρασε στον μεγάλο τελικό της 3ης Ιουνίου όπου περιμένει η Σίτι! Με το 7-6 στα πέναλτι έναντι της Μπράιτον (0-0 κ.α. και παράταση), οι «κόκκινοι διάβολοι» πηγαίνουν για το νταμπλ! 

23.04.2023 | 09:40

Μπράιτον, ήρθε η ώρα σου: Η απίθανη ιστορία του Ντε Τζέρμπι από την Ουκρανία στο… Wembley!

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σταματούσε να κοουτσάρει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ λόγω του πολέμου. Πλέον, 365 ημέρες μετά, είναι ο αντικαταστάτης του Γκρέιαμ Πότερ και ο πρώτος προπονητής της Μπράιτον μετά από τον Άγγλο, που οδηγεί την ομάδα σε ιστορικές επικρατήσεις και φυσικά στο Wembley. Η ευκαιρία του να «γράψει» ιστορία απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ…

13.04.2023 | 20:10

Όταν ο Σίμαν θύμισε… Γκόρντον Μπανκς στο 1000ο του παιχνίδι και έστειλε την Άρσεναλ στον τελικό του FA Cup! (vids)

Η Άρσεναλ συναντά τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έχει ως στόχο την πρόκριση σε έναν τρίτο τελικό του FA Cup. Ο Λιούνγκμπεργκ σκοράρει, αλλά στο τελικό 1-0, απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο Ντέιβιντ Σίμαν, που προβαίνει σε μία απίθανη απόκρουση, στο 1000ο ματς της καριέρας του, θυμίζοντας τον… Γκόρντον Μπανκς!

19.03.2023 | 20:26

«Χάλασε» τη στιγμή της Φούλαμ ο Μίτροβιτς, έφυγε για… Wembley η Γιουνάιτεντ! (vids)

Μία ανέλπιστη πρόκριση, αναλογικά με το πώς εξελισσόταν το ματς, πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup, επικρατώντας με 3-1 της Φούλαμ. Κακοί για 70 λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι», χάλασε το ματς ο Μίτροβιτς, που άφησε την ομάδα του με… εννέα και έλαβε χώρα η ανατροπή!