Ειδήσεις » FA Cup

18.01.2024 | 09:00

Τα «16» ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας: Οι ημερομηνίες, οι «5» που αποκλείστηκαν και το… ντέρμπι!

Ο χάρτης του Κυπέλλου Αγγλίας για τη φάση των «32», έχει πλέον συμπληρωθεί. Φτάσαμε στον 4ο γύρο του θεσμού, ο οποίος έχει… σέντρα σε μία εβδομάδα από σήμερα, και σημαντικότερο παιχνίδι αυτό της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πέντε ομάδες από την Premier League δεν συνεχίζουν, 14 εκπροσωπούν την Championship, καμία τη League One, δύο τη League Two και η Μέιντστοουν την 5η κατηγορία. Ας τα δούμε αναλυτικά…

18.01.2024 | 00:28

Μία αλύγιστη Νότιγχαμ Φόρεστ: Μεγάλη πρόκριση στην παράταση, «ήρωας» ο Γουντ! (vids)

Χρειάστηκε τρία γκολ, μία παράταση και έναν «ήρωα». Σκόραρε τρεις φορές, με ισάριθμους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και είχε ως πρωταγωνιστή της, τον Κρις Γουντ. Αυτός έκρινε την πρόκριση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πέρασε με γκολ στο 110ο λεπτό, από την έδρα της Μπλάκπουλ με 3-2. Τρομερά ανταγωνιστική η ομάδα της League One, έκανε το 0-2… 2-2 στο δεύτερο μέρος και δεν απείχε πολύ από το «έπος»!

17.01.2024 | 23:41

Όσο «πληγώνεται», τόσο θέλει να κερδίζει η Έβερτον, συνεχίζει και η Νόριτς του Γιαννούλη! (vid)

«Πληγώνεται» η Έβερτον και κάθε φορά που της συμβαίνει κάτι εξωαγωνιστικό, συσπειρώνεται. Το απέδειξε και πάλι, επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και συνεχίζει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σπουδαία ανατροπή και της Νόριτς επί της Μπρίστολ Ρόβερς, θα βρεθεί στην επόμενη φάση η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη!

17.01.2024 | 20:46

Δημιουργήθηκε «κλίμα» πριν το Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ: Διαφώνησαν οι προπονητές, «ελάτε να παίξουμε!»

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν θα ήθελε να υπάρχουν ρεβάνς στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Νιλ Κρίτσλεϊ σύγκρινε την Μπλάκπουλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είπε απλά πως πρέπει να σταματήσουν να μιλούν και να… ξεκινήσει το παιχνίδι!

17.01.2024 | 18:50

Μπορεί την πρόκριση η Μπλάκπουλ; Οι 36 θέσεις διαφορά με τη Νότιγχαμ και μία νίκη…. ζωής!

Το FA Cup είναι ξανά εδώ. Και η Μπλάκπουλ έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση, που θα καταρρίψει δύο διαφορετικά στατιστικά στοιχεία. Είναι εφικτό; «Γιατί όχι», θα ρωτήσει κάποιος, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ φυσικά να αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον 4ο γύρο!

16.01.2024 | 23:45

Η Μπρίστολ Σίτι «πέταξε» εκτός Κυπέλλου τη Γουέστ Χαμ!

Με γκολ απ' το 3ο λεπτό, τύχη, αλλά και ικανότητα στη διατήρηση του υπέρ της σκορ, η Μπρίστολ Σίτι επιβλήθηκε 1-0 της Γουέστ Χαμ στον μεταξύ τους επαναληπτικό, πέρασε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τα «σφυριά»! Πέρασε η Λούτον έπειτα από φοβερό ματς (2-1) απέναντι στην Μπόλτον ,προκρίθηκε με ανατροπή στο 90' + 4' η Μπέρμιγχαμ, στην παράταση πήρε το «εισιτήριο» η Γουλβς. 

10.01.2024 | 17:49

Το κατάλαβε το γόνατο ο Άρνολντ, αλλά έσφιξε τα δόντια… (vid)

Η ζημιά που υπέστη τον βγάζει νοκ-άουτ μέχρι τα τέλη του μήνα. Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έσφιξε τα δόντια όταν κατάλαβε ότι το αριστερό του γόνατο άρχισε να «διαμαρτύρεται» μετά την υπερέκταση και παρά τον πόνο, δεν έκανε ποτέ νόημα στον πάγκο της Λίβερπουλ γι’ αλλαγή.  

09.01.2024 | 12:22

Οι ρεβάνς Κυπέλλου για τις 7 ομάδες της Πρέμιερ και το διάλειμμα που... χαλάει

Τα βρήκαν σκούρα κι αντί να ξεκουραστούν, αναγκάζονται να ξαναμπούν στο γήπεδο, χάνοντας τις μέρες ξεκούρασης. Εφτά ομάδες της Πρέμιερ θα χρειαστεί να δώσουν επαναληπτικό παιχνίδι για την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον αριθμό να είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας τα τελευταία 10 χρόνια!  

09.01.2024 | 11:44

Το ματς με τη Γιουνάιτεντ προσέλκυσε στο DW κόσμο από εποχές… Πρέμιερ

Ήταν γιορτή. Ασφαλώς και το εμπόδιο ήταν τέτοιο που μονάχα ρομαντικές ελπίδες υπήρχαν για τη Γουίγκαν και τον κόσμο της. Κι όμως, οι οπαδοί των «λάτικς» απήλαυσαν το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έδειξαν με την προσέλευση στις εξέδρες, καταγράφοντας επίδοση… από εποχές Πρέμιερ, πριν από μια ολόκληρη 10ετία!