Ειδήσεις » Best of the rest

24.04.2024 | 20:08

«Διέρρευσε» βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Σλοτ: Μιλάει… μόνο αυτός, χειροκροτούν όλοι! (vid)

Βίντεο από τα αποδυτήρια της Φέγενορντ με τον Άρνε Σλοτ ως πρωταγωνιστή έχει προκύψει τα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της Λίβερπουλ να βλέπει έναν άνθρωπο γεμάτο πειθαρχία και… πίστη στους ποδοσφαιριστές του!

23.04.2024 | 19:45

«Δεν θέλουμε τον Σλοτ»: Η αντίδραση των φίλων της Λίβερπουλ και η… πρώτη υποψήφια ενδεκάδα!

Δεν προτιμά τον Άρνε Σλοτ ο κόσμος της Λίβερπουλ, δεν θα ήθελαν να τον δουν να διαδέχεται τον Γιούργκεν Κλοπ. Και δεν δείχνουν να άλλαξαν γνώμη, αφού έμαθαν το σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί, αλλά και τους δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους που θα είχε σε περίπτωση που συμφωνούσε πλήρως με τους «κόκκινους»!

22.04.2024 | 20:52

Δύο φορές η Τσέλσι, μία ο Ολυμπιακός, 6η χώρα η Ελλάδα: Οι νέοι «έγραψαν» ιστορία! (vids)

Μία τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα, μία σπουδαία στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει πολύ μεγάλο… μέλλον μπροστά του. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Youth League για πρώτη φορά στην ιστορία του, η Ελλάδα γίνεται η 6η διαφορετική χώρα, που έχει το εν λόγω τρόπαιο στη «συλλογή» της. Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας η Αγγλία, πρώτη η Ισπανία χάρη στην Μπαρτσελόνα. «Διέλυσαν» με 3-0 στον τελικό τη Μίλαν οι «ερυθρόλευκοι»!

22.04.2024 | 10:06

Οι Τζουντ και Βάθκεθ μάς χάρισαν τον πανηγυρισμό της χρονιάς (vid)

Γκολ στο clasico στο φινάλε, ένα «Μπερναμπέου» να ταρακουνιέται και ένας Τζουντ με έναν Λούκας να χορεύουν… αγκαζέ! Στο νικητήριο γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οι πρωταγωνιστές της «βασίλισσας» μάς πρόσφεραν τον πανηγυρισμό της χρονιάς.  

21.04.2024 | 11:42

Να τον αγαπάτε αυτό τον Τιάγκο Σίλβα: Στα 39 του δακρύζει για έναν χαμένο ημιτελικό (vid)

Σαν μικρό παιδί ακόμα. Απολαμβάνοντας τις μεγάλες χαρές του ποδοσφαίρου και πονώντας στις άσχημες βραδιές. Αυτή του Σαββάτου ήταν οδυνηρή για τον Τιάγκο Σίλβα που δάκρυσε λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου από τη Μάντσεστερ Σίτι .  

19.04.2024 | 21:33

«Τον σεβόμαστε»: Η κίνηση του Γιόβετιτς μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και η αναγνώριση των Τούρκων! (vid)

Δεν το έδειξαν οι κάμερες, δεν το παρατήρησε κανένας, αλλά η κίνηση του Στέφαν Γιόβετιτς, μετά την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ, «κέρδισε» τον σεβασμό των Τούρκων!

15.04.2024 | 10:27

Ο Ζοσέ τα έλεγε για τον Αλόνσο και ο Τσάμπι τον δικαίωσε (vids)

Έγινε κόουτς… με τις ευλογίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Και όσο κι αν κάποιοι θεωρούν τον Πορτογάλο ξεπερασμένο, το μάτι του «κόβει» τόσο που άλλοι ούτε που μπορούν να φανταστούν. Και ο Τσάμπι Αλόνσο αναρριχήθηκε στην κορυφή της Bundesliga, με τον πρώην προπονητή του να μην εκπλήσσεται καθόλου από το τεράστιο επίτευγμά του.