Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

17.03.2024 | 21:21

Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Δείτε τις αποδόσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Απόλυτο φαβορί η Σίτι, έχει… ξεπεράσει σε πιθανότητες λόγω κλήρωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι!

17.03.2024 | 14:04

«Ποδόσφαιρο vs. Netflix και Amazon»: Ο Πικέ θεωρεί πως τα 90λεπτα ματς κουράζουν τον κόσμο!

Αρχίζει και ... βαριέται την μπάλα. Δεν βλέπει πλέον τόσο ποδόσφαιρο. Θεωρεί πως η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που το άθλημα απειλείται αν δεν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. Ο Ζεράρ Πικέ έχει ενδιαφέρουσες σκέψεις και μιλά για την ανάγκη οι αρμόδιοι φορείς να συμπορευτούν με την εξέλιξη των πραγμάτων.  

16.03.2024 | 11:39

Το ντέρμπι κορυφής με τη Σίτι θα σημάνει την έναρξη ενός... διαολεμένου μήνα για την Άρσεναλ

Στα τέλη του Μάρτη η Άρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Μάντστεστερ Σίτι στο Etihad. Παράλληλα, θα πρέπει να έχει στο μυαλό της και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Ο Απρίλης θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολος για τον Αρτέτα και τους παίκτες του. Και τα ζόρια θα γίνουν ακόμα περισσότερα αν περάσουν οι Λονδρέζοι στα ημιτελικά...  

15.03.2024 | 11:46

Στην τελευταία παρουσία της Βίλα στους «8», είχε… τρομάξει η Ατλέτικο (vid)

Με τον Σταν Κόλιμορ να σκοράρει, το «Βίλα Παρκ» να είναι «καζάνι» και την Άστον Βίλα να φτάνει μια ανάσα από μια μεγαλειώδη πρόκριση, η τελευταία εμπειρία των «χωριατών» σε ευρωπαϊκά προημιτελικά, πριν από τη φετινή, ήταν τέτοια που έχει μείνει στο μυαλό των οπαδών.  

14.03.2024 | 10:00

Πανηγυρίζουν οι Άγγλοι, όλα άλλαξαν: Πώς η Ίντερ μπορεί να οδηγήσει τη Γιουνάιτεντ στο… Champions League;

Μία τεράστια αλλαγή δεδομένων. Διότι η οκτάδα του Champions League συμπληρώθηκε, και μέσα σε αυτήν, δεν συμπεριλαμβάνεται ιταλική ομάδα. Η Ίντερ αποκλείστηκε και οι Άγγλοι έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν πως μπορούν πράγματι, να έχουν πέντε ομάδες στην επόμενη, κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μειώθηκε η διαφορά από τους «πρωτοπόρους», ελπίζουν σε τουλάχιστον μία ομάδα περισσότερη, στην Ευρώπη, και τον Απρίλιο. Δείτε τη νέα βαθμολογία, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ… αισιοδοξεί!

13.03.2024 | 02:10

«Σάλος» με τις δηλώσεις του Κονσεϊσάο: «Επιτέθηκε λεκτικά στην οικογένειά μου o Αρτέτα» (vid)

Δηλώσεις που προκάλεσαν «σάλο», μετά το Άρσεναλ – Πόρτο, από τον Κονσεϊσάο, λέγοντας πως ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε την οικογένειά του στα ισπανικά και άνθρωπο που πλέον δεν είναι στη ζωή!

12.03.2024 | 10:59

Ο Γουόκερ είπε ότι δεν είναι πέναλτι και ο κόσμος της Λίβερπουλ θυμήθηκε τα… λόγια του Σαλιμπά! (vid)

Συμφωνεί με τον Μάικλ Όλιβερ και την απόφασή του να μην δώσει πέναλτι στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι ο Γουόκερ. Και κάπως έτσι, οι φίλοι των «κόκκινων» θυμήθηκαν πώς είχε χειριστεί μία ανάλογη ερώτηση, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά.

11.03.2024 | 17:36

Το ακατάπαυστο σκοράρισμα της Τότεναμ και οι αναμνήσεις από τον πρώτο τίτλο!

Με τον Χέουνγκ – Μιν Σον να μπαίνει στην πρώτη 5άδα των σκόρερ όλων των εποχών στα χρονικά της Τότεναμ, η νυν ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έφτασε σε επίδοση που της θυμίζει τη δόξα του ’51 και του πρώτου της πρωταθλήματος επί ηγεσίας Άρθουρ Ρόου!  

10.03.2024 | 20:01

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει: Λίβερπουλ και Σίτι έκαναν «δώρο», οι αλλαγές στη βαθμολογία και η διαφορά τερμάτων!

Η Άρσεναλ πανηγυρίζει οκτώ νίκες στη σειρά, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι μένουν στην ισοπαλία και η βαθμολογία στην Premier League αλλάζει σημαντικά. Πρώτοι στην ισοβαθμία οι «κανονιέρηδες», στους 64 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο -1 οι «πολίτες». Σημαντική η διαφορά τερμάτων ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ είναι πρώτη, για «παρθενική» φορά μετά το βράδυ των Χριστουγέννων!

10.03.2024 | 12:30

«Άνφιλντ»: Η πιο δύσκολη έδρα ιστορικά για τη Σίτι, με τέσσερα «διπλά» σε 71 χρόνια! (vids)

Παράδοση… 71 ετών. Τρία «διπλά» με κόσμο και ένα χωρίς. Μπορεί να μιλήσει κανείς για τον «νόμο» του «Άνφιλντ» στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Για κακή παράδοση των «πολιτών». Αλλά στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη δυσκολότερη εξόρμησή τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος, συγκριτικά με κάθε άλλο γήπεδο. Ο Πεπ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε γεμάτο γήπεδο. Η Σίτι δεν το έχει κάνει από το 2003. Και μένει να δούμε αν οι αριθμοί θα δικαιολογηθούν ξανά ή η παράδοση θα σταματήσει στα… 21 χρόνια!