Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

25.03.2024 | 12:10

Μπορεί να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω Ράτκλιφ η Γιουνάιτεντ;

Το θέμα με τους κανονισμούς της UEFA γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των συλλόγων είναι τέτοιο που μέχρι το φινάλε της σεζόν θα κρατά τη Γιουνάιτεντ σε μεγάλη αγωνία για τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πόσο πιθανό είναι να μείνει η ομάδα του Μάντσεστερ παντελώς εκτός ευρωπαϊκών τουρνουά, ακόμα κι αν κερδίσει «εισιτήριο» έστω για το Europa Conference League; 

24.03.2024 | 17:45

«Χάνεται έτσι ο τίτλος για τη Λίβερπουλ;»: Τέσσερα εκτός έδρας σε 10 ημέρες, ίσως πέντε, την «σώζει» η Άρσεναλ!

Πρόγραμμα – φωτιά. Ίσως και η φράση αυτή να μην το αντικατοπτρίζει πλήρως. Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια σε 10 ημέρες. Ενδεχομένως και… πέντε. Και μία Άρσεναλ που μπορεί να βοηθήσει για 24 ώρες. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί!

24.03.2024 | 11:00

To «Άνφιλντ» θα είναι πάντα εκεί για εκείνον: Ο «κόκκινος» Φερνάντο και το standing ovation για το δικό τους παιδί (vids)

Όλο το «Άνφιλντ» ήταν στο πόδι και τον χειροκροτούσε. Ο 40χρονος, πια, Φερνάντο Τόρες, ξέρει που ανήκει. Κι ας είχε πληγώσει στο παρελθόν τον κόσμο των «κόκκινων», με όσα είπε μετά τη μεταγραφή στην Τσέλσι. Ο El Niñο κατάλαβε πολύ καλά πού ανήκει και το ντεμπούτο του με τους θρύλους της Λίβερπουλ, ήταν σαν μια αγκαλιά που άνοιξε πάλι για εκείνον...

22.03.2024 | 16:00

Πού είναι χαμένος ο Λάβια; Μονίμως βασικός… στο ιατρικό δελτίο της Τσέλσι

Το καλοκαίρι έγινε ολόκληρος χαμός. Aπέρριψε τη Λίβερπουλ – όπως το έκανε και ο Καϊσέδο – προκειμένου να παίξει στην Τσέλσι. Παρουσιάστηκε ως μια μεγάλη νίκη των «μπλε». Αρκετούς μήνες μετά, ο παίκτης… αγνοείται και το όνομά του βρίσκεται μονάχα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του!  

20.03.2024 | 14:48

Όλη η Αγγλία γράφει για Σάουθγκεϊτ και Γιουνάιτεντ: «Ο Ράτκλιφ διάλεξε αυτόν, φεύγει ο Τεν Χαγκ!» (pics)

«Χαμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον αγγλικό Τύπο, με άπαντες να επισημαίνουν πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλούν για απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων» να τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα!

19.03.2024 | 17:48

Οι «σταθμοί» του Μέινο μέχρι την εθνική: Το Μέρσεϊσαϊντ, το γκολ με τη Γουλβς και το έπος με τη Λίβερπουλ! (vids)

Συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό φέτος. Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ίσως να τον γνώριζε και νωρίτερα. Ο Τεν Χαγκ τον έβγαλε στη μεγάλη σκηνή και από εκεί ο Κόμπι Μέινο μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε στην εθνική Αγγλίας. Σε αυτή τη μικρή διαδρομή του, μέχρι στιγμής, το Μέρσεϊσαϊντ θα είναι πάντοτε… σημαδιακό.  

18.03.2024 | 18:00

Η Λούτον θα ζει μέχρι τέλους ρωτώντας για τ' αποτελέσματα των άλλων...

Ναι μεν η τιμωρία της Φόρεστ φέρνει τη Λούτον έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, κάθε άλλο παρά βατό είναι το πρόγραμμα για τους νεοφώτιστους. Το τιμωρημένο σύνολο του Νούνο Σάντο έχει ν' αντιμετωπίσει δύο από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ακριβώς από κάτω, ενώ η Έβερτον έχει να παίξει και με τις τέσσερις τελευταίες!  

18.03.2024 | 16:45

Βγαλμένο από «ταινία»: Πώς το γκολ ενός 30άρη, μπορεί να σώσει τη Λούτον και να ρίξει τη Νότιγχαμ; (vid)

Σε μία τόσο απρόβλεπτη Premier League, με αφαιρέσεις βαθμών, διαρκείς ανακατατάξεις των ομάδων, πίεση, άγχος και «ακραία» αποτελέσματα, όλα είναι ανοιχτά. Όπως και ένας… υποβιβασμός, χάρη σε ένα γκολ στο 90’, από έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε σκοράρει ποτέ στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

17.03.2024 | 21:21

Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Δείτε τις αποδόσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Απόλυτο φαβορί η Σίτι, έχει… ξεπεράσει σε πιθανότητες λόγω κλήρωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι!