Αρθρογραφία »

13.04.2024 | 16:04

Το μέλλον της Άρσεναλ λέγεται… Όμπι Μάρτιν: Έβαλε 10 στη Λίβερπουλ, 5 στη Γουέστ Χαμ και «έγραψε» ιστορία! (vid)

Τον λένε Τσίντο Όμπι – Μάρτιν, παίζει στην Άρσεναλ, είναι 16 ετών και κατέρριψε κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην U-18 του συλλόγου ιστορικά. Είχε βρει δίχτυα 10 φορές με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και το σερί… συνεχίστηκε στο 8-1 των «κανονιέρηδων» με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ!

12.04.2024 | 20:00

Αν η Λεβερκούζεν των Αλόνσο και Τσάκα πάρει τρεμπλ, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες!

«Μαχητική», αποφασισμένη και καλύτερη από ποτέ. Στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο «πνίγει» κάθε αντίπαλο και κανένας δεν μπορεί να της απαγορεύσει να... ονειρεύεται ακόμη και το τρεμπλ! Και αν το κάνει, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες, με μόλις 10 ως ποντάρισμα!

12.04.2024 | 13:43

Η χειρότερη βραδιά παικτών και Κλοπ, έφερε τη Λίβερπουλ σε μονόδρομο, που είναι το πρωτάθλημα!

Ένα κακό βράδυ. Ένα πολύ κακό βράδυ. Ένα αποτέλεσμα που σηματοδότησε το τέλος ενός σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ» δίχως ήττα. Ήταν Φεβρουάριος του 2023, όταν είχε ηττηθεί με 5-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και φτάσαμε στον Απρίλιο για να επαναληφθεί η ιστορία από την εκπληκτική τακτικά, Αταλάντα, του Γκασπερίνι. Κέρδισε κατά κράτος αυτός τον Κλοπ, αλλά το σοβαρότερο ζήτημα δεν είναι το τελικό 3-0 για τους Ιταλούς… Είναι πως οι «κόκκινοι» είναι… υποχρεωμένοι πλέον να πάρουν το πρωτάθλημα. Η επιτυχία με την αποτυχία δεν απέχουν πολύ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Λίβερπουλ θυμίζει την ιστορία των ναυτών του Κολόμβου. Και αν η κατάληξη είναι η ίδια, θα συζητάμε για ένα κακό φινάλε για τον Γιούργκεν Κλοπ… Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

12.04.2024 | 12:43

Πρωτόγνωρη ευρωπαϊκή ήττα για τον Κλοπ λίγο πριν το φινάλε!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα στον πάγκο της Λίβερπουλ, την ίδια ομάδα, να τον κερδίζει δυο φορές εντός έδρας σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και το επιβλητικό πέρασμα της Αταλάντα από το «Άνφιλντ» τού προκάλεσε πρωτόγνωρα οδυνηρό συναίσθημα…  

12.04.2024 | 12:07

Ο Φόντεν, ο Μπερνάρντο, ο Σάκα και τα 18 γκολ των προημιτελικών που έγραψαν ιστορία

Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η περίσταση αν στο «Έμιρεϊτς» δινόταν κάποιο από τα πέναλτι που ζήτησαν οι Μπάγερν και Άρσεναλ. Ωστόσο, τα γκολ των Λονδρέζων, τα απίστευτα τέρματα των παικτών της Σίτι και οι εντυπωσιακοί φετινοί προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη τους μέρα, πέτυχαν κάτι εντυπωσιακό.  

12.04.2024 | 00:21

Έξαλλοι με έναν παίκτη οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Αυτό ξεκινά να μας κοστίζει, δεν είναι αποδεκτό!» (vid)

Στο στόχαστρο των φίλων της Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες και οι χαμένες του ευκαιρίες, τόσο κόντρα στην Αταλάντα, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελείωσε το σερί 14 μηνών στο «Άνφιλντ», ίσως και να παρακολουθήσαμε το τελευταίο, ευρωπαϊκό βράδυ του Γιούργκεν Κλοπ σε αυτό το γήπεδο!

11.04.2024 | 17:45

Κι όταν δεν θα κάνει τελικές με το... τσουβάλι, πώς θα βρίσκει τα γκολ η Λίβερπουλ;

Ήταν αυτό που κόστισε ακριβά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μπορεί αργότερα ν’ αποδειχθεί ακόμα πιο οδυνηρό για τη Λίβερπουλ. Οι αριθμοί αυτή τη στιγμή δείχνουν πως οι «κόκκινοι» έχουν την τρίτη χειρότερη επίδοση στη 10άδα, σε ό,τι αφορά τη μετατροπή ευκαιριών σε γκολ!  

11.04.2024 | 12:42

Συμβαίνει συνέχεια: Το κόλπο του Ράγια με τον Γκάμπριελ και το μεγάλο λάθος κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Γκάμπριελ και Ράγια έχουν τον δικό τους τρόπο επικοινωνίας για το ξεκίνημα του build-up από την Άρσεναλ, ωστόσο, απέναντι στην Μπάγερν έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος, λόγω του οποίου οι Βαυαροί «φώναξαν» έντονα για πέναλτι που ήθελαν να τους δοθεί.