Αρθρογραφία »

29.09.2024 | 14:43

Ο Σάντσο χαίρεται ξανά το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επίπεδα... Αζάρ και Φάμπρεγας!

Ο Τζέιντον Σάντσο έφτιαξε γκολ και στην πρώτη του παρουσία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ, χαμογελά, χαίρεται το ποδόσφαιρο με την μπλε φανέλα και με τους νέους του συμπαίκτες και αυτό βγάζει απόλυτα κερδισμένη την Τσέλσι που μαζί του θυμάται τους Αζάρ και Φάμπρεγας! 

29.09.2024 | 11:53

Ο Πάλμερ είναι ο καλύτερος Άγγλος της Premier League και έχει μαζεμένα στοιχεία στο παιχνίδι του από τον Ντένις Μπέργκαμπ!

Παρακολουθώ το αγγλικό ποδοσφαίρου από το 1970 και κατά καιρούς έχουν δει τα μάτια μου παίκτες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που παίζουν αυτό τον ελεύθερο ρόλο στα χαφ και σκοράρουν κατά ριπάς. Ο Πάλμερ είναι ωστόσο μια κατηγορία μονος του, αφού κάνει με την μπάλα στα πόδια τις πάσες που έβγαζε ο Χοντλ, το κοντρόλ και την τεχνική κατάρτιση του Μπρούκινγκ και έχει την επιτάχυνση που διέκρινε τον Γκασκοιν. Μόνο που σκοράρει με συχνότητα που θα ζήλευαν και σεντερ φορ. Έχει όλο το πακέτο να γίνει σούπερ σταρ, φτάνει να μείνει μακριά από τραυματισμούς. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.  

29.09.2024 | 11:29

Αν ανανεώσει ο Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, τότε σίγουρα θα σπάσει το απόλυτο ρεκόρ του Ρούνεϊ στην Πρέμιερ!

Βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και απέναντι στη Γουλβς και ο αντίκτυπός του στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν για τη Λίβερπουλ είναι τεράστιος. Είναι πια δεδομένο πως αν ο Μο Σαλάχ υπογράψει τελικά νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους», θα πιάσει μια κορυφή στην οποία έχει μείνει ο Ρούνεϊ από τη μέρα που αποσύρθηκε. 

28.09.2024 | 22:37

Αλλάζει το σκηνικό στην Πρέμιερ: Θα κλείσουν πριν την έναρξη της νέας σεζόν οι μεταγραφές!

Το… λογικό θα γίνει στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, αφού, τα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος φέρονται να συμφώνησαν να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών προτού οι ομάδες μπουν στο γήπεδο!  

28.09.2024 | 17:55

Κόουλ Πάλμερ, τι τρελά κάνεις; Τέσσερα γκολ σε 20’ στο πρώτο ημίχρονο!

Αδιανόητο! Ιστορικό! Θέλεις να βρεις λέξεις να τον περιγράψεις και δεν ξέρεις αν είναι αρκετές! Ο Κόουλ Πάλμερ αφήνει το στίγμα του στην Πρέμιερ Λιγκ και πέτυχε τέσσερα τέρματα σε διάστημα 20’ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπράιτον! Και προφανώς είναι ο μοναδικός στα χρονικά της Λίγκας με καρέ στο πρώτο 45λεπτο!

28.09.2024 | 12:49

Ο Πεπ αναφερόταν σε έναν συγκεκριμένο παίκτη της Άρσεναλ: «Θα έρθουμε στο Έμιρεϊτς, θα έχει… πόλεμο!»

Μπορεί άπαντες να θεώρησαν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόταν προς τον Μικέλ Αρτέτα, όταν έκανε λόγο για «πόλεμο» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι! Έστρεψε την προσοχή του στον Γκάμπριελ Μανγκαλάες, που είχε πει πως «σας περιμένουμε στο Έμιρεϊτς». Έτσι ξεκίνησε η «ιστορία» και η σεζόν προμηνύεται… μεγάλη!

28.09.2024 | 10:18

Big Ben: Για... τετραπλασιασμό σε St. James' Park και Μολινό!

Άλλο ένα Σάββατο, άλλη μια μέρα που ο Big Ben είναι εδώ, στο England365.gr με τις στοιχηματικές του εκτιμήσεις! Η καταιγιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ ξυπνά ένστικτα και κάνει το μυαλό να παίρνει χιλιάδες στροφές, με τα ενδιαφέροντα σημεία να κατακλύζουν τις σκέψεις για τα προγνωστικά μας!