Αρθρογραφία »

28.03.2024 | 11:33

Για ποιον λόγο ο Πάλμερ δεν έπαιξε… λεπτό με την Αγγλία; Ο Σάουθγκεϊτ εξήγησε, αλλά έπεισε;

Μπορεί ο Κόουλ Πάλμερ να κλήθηκε κανονικά από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. Και ο αγγλικός Τύπος αναρωτιέται. Απάντησε ο έμπειρος προπονητής, δεν πείστηκαν άπαντες με την τοποθέτησή του!

28.03.2024 | 11:03

«Να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι για καλό»: Ο Γιακουμάκης, ο Σάκα, τα πέναλτι και το «δοκάρι και… έξω»!

Αν η μπάλα πάει «δοκάρι και μέσα», είσαι καλός. Αν η μπάλα πάει «άουτ», δεν εκτέλεσες σωστά, ήσουν αγχωμένος, έπρεπε να κοιτάζεις την εστία, όφειλες να ήσουν συγκεντρωμένος. Σχόλια, απαξίωση, «ευχές» που δεν θα ήθελες να σου… ευχηθούν, μίσος. Το βιώνει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Το βίωσε και ο Μπουκάγιο Σάκα. Και δεν θα καταλάβουμε ποτέ, πως ο Γιώργος ήθελε όσο και εμείς να είναι η Ελλάδα στο EURO, και πως ο Άγγλος ήταν ένα παιδί, 18 χρονών. «Βία», ωμή βία. Δίχως να σε χτυπούν. Εδώ που καταργείται κάθε είδους λογική για ένα… πέναλτι!

27.03.2024 | 20:20

Μήπως τα λέει… επίτηδες ο Νέβιλ: Ξέχασε το «κράξιμο» του 2017 και σύγκρινε Κοσιελνί με Σαλιμπά και Γκάμπριελ!

Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον Γκάρι Νέβιλ σε ορισμένες τοποθετήσεις του. Και έκανε μία ακόμη, η οποία προφανώς και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Κεντρικό πρόσωπο ο Λοράν Κοσιελνί και… όχι μόνο, λησμονώντας προφανώς όσα έλεγε πριν από επτά χρόνια!

27.03.2024 | 18:35

Θα περάσει η σεζόν και θα έχουμε δει… πέντε Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ; (vids)

Μοιάζει με… poll. Πόσα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, ανεξαρτήτως έδρας, θα έχουμε παρακολουθήσει στο τέλος της σεζόν; Τρία ή πέντε; Αδύνατον να είναι λιγότερα ή περισσότερα… Ιδιαίτερα πιθανό όμως να κρίνουν δύο διαφορετικούς τίτλους. Και είμαστε ακόμη στην αρχή!

27.03.2024 | 13:35

«Μόνο ο Σιώπης για την Ελλάδα, συγκινητικός»: Η αποθέωση των Άγγλων και το… λάθος του Πογέτ!

Τρομερά σχόλια στο Twitter για τον Μανώλη Σιώπη από τους Άγγλους, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον «τελικό» της Ελλάδας με τη Γεωργία και ήταν… συγκινητικός. Συγκλονιστική εμφάνιση, αμέτρητα χιλιόμετρα, άλλαξε το ματς, αλλά δεν έφτανε. Διαφωνούν οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου με τον Γκουστάβο Πογέτ, στηρίζουν τον μέσο της Κάρντιφ και ήθελαν να τον δουν στο αρχικό σχήμα!

27.03.2024 | 11:00

Εκπληρώνοντας στόχους απ’ τα 17: Γκολ σε Γουέμπλεϊ και Μπερναμπέου ο Έντρικ

Αυτό το θαυματουργό παιδί μέσα σε ελάχιστες μέρες κατάφερε να σκοράρει στα δυο από τις πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά γήπεδα της Ευρώπης. Ο 17χρονος Έντρικ μετά την Αγγλία, σκόραρε εις βάρος και των Ισπανών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και κάνει τους συνομήλικούς του να αισθάνονται… μειονεκτικά.  

26.03.2024 | 18:40

Τρομερή «σπόντα» του Μουρίνιο για τη Γιουνάιτεντ: «Εκεί… δεν ήμουν ο προπονητής!» (vid)

Μία δήλωση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα έλαβε χώρα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επισήμανε πως αρέσκεται να είναι προπονητής και… τίποτα άλλο. Αυτό δεν συνέβαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρόμα, στις οποίες ο ρόλος του ήταν πολύ μεγαλύτερος!

26.03.2024 | 14:47

Premier League changes caused havoc between Tottenam and Arsenal!

Premier League announced changes in the calendar due to the semi-finals of the FA Cup, but caused a crazy situation ahead of the North London derby at the 28th of April. There is now a favorable situation for Tottenham, while Arsenal will have to face perhaps the most difficult period of time in the pursuit of the top spot until the end!  

26.03.2024 | 12:42

Θα μετρήσει η ξεκούραση ή ο ρυθμός; Τεράστια η ιδιαιτερότητα για το Τότεναμ – Άρσεναλ του Απρίλη!

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε στις ημερομηνίες των αγώνων του επόμενου μήνα η Πρέμιερ Λιγκ λόγω και των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, προκάλεσε ευνοϊκή περίσταση για την Τότεναμ και ίσως την πιο ζόρικη χρονική περίοδο της Άρσεναλ στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους!  

25.03.2024 | 16:09

Η Πρέμιερ είναι η κορυφαία Λίγκα, αλλά ο πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς βρίσκεται αλλού!

Ούτε ο Πεπ του ιστορικού τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο 2023, ούτε ο Κλοπ που είναι ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ στη σύγχρονη ιστορία της! Ουδείς από τους δύο είναι στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στην Ευρώπη!