Αρθρογραφία »

02.10.2024 | 13:08

Άνοιξε λογαριασμό και έπιασε την... άκρως τιμητική 7άρα στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Φόντεν

Ο Φιλ Φόντεν σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και αυτομάτως πέτυχε κάτι ιδιαίτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας μόλις ο 4ος ποδοσφαιριστής που τοποθετείται σε συγκεκριμένη λίστα.  

02.10.2024 | 12:20

Σταμάτησε και την Παρί και καμαρώνει για τη γρανιτένια άμυνα η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ πανηγύρισε για το 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Έμιρεϊτς», όμως, θα χάρηκε λίγο περισσότερο το clean sheet που κατέγραψε κόντρα στους Χακίμι, Μπαρκολά και τους υπόλοιπους της γαλλικής παρέας.  

01.10.2024 | 18:46

«Μήπως για αυτό δεν τον απολύει η Γιουνάιτεντ;;;» - Η αποζημίωση του Τεν Χαγκ αυξήθηκε κατά… 2 εκατομμύρια!

Πρέπει να απολυθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Αρκετοί υποστηρίζουν πως «ναι». Έχουμε όμως υπολογίσει πόσα χρήματα θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του ο σύλλογος, ώστε να αποχωρήσει ο Ολλανδός από το «Ολντ Τράφορντ»; Είναι… πολλά! Και συγκεκριμένα, είναι δύο εκατομμύρια περισσότερα συγκριτικά με τον Μάιο!

01.10.2024 | 16:58

Πως ο Τεν Χαγκ μπορεί να... φύγει από τη Γιουνάιτεντ και ο Κλοπ να επιστρέψει στην προπονητική; Απίθανο σενάριο, φήμες για Ίντερ!

Σενάριο επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στην προπονητική και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της Ίντερ έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, καθώς οι φήμες για την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «οργιάζουν», δημιουργώντας έτσι ένα «ντόμινο» εξελίξεων.

01.10.2024 | 14:27

Το ποδόσφαιρο υποκλίνεται στον Αντρές Ινιέστα που αποσύρεται, αλλά στην Τσέλσι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον ημιτελικό του Όβρεμπο (vid)

Το ποδόσφαιρο ετοιμάζεται ν' αποχαιρετήσει ακόμα έναν σπουδαίο, με τον Αντρές Ινιέστα να έχει λάβει την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του. Κι αν σε παγκόσμια κλίμακα άπαντες υποκλίνονται σ' εκείνον, στην Τσέλσι, όσο κι αν γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν legend του αθλήματος, δεν μπορούν να ξεχάσουν τον ημιτελικό του 2009 με τον Όβρεμπο...

30.09.2024 | 22:22

ΤΡΕΛΟ: Ο Σερ Άλεξ προτού αποσυρθεί από την προπονητική ήθελε να επαναφέρει τον Κριστιάνο και να πάρει τον Μπέιλ στη Γιουνάιτεντ!

Ένα 15ήμερο προτού ρίξει τη «βόμβα» της απόσυρσης από την προπονητική και αποχωρήσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ακόμα δούλευε τις μεταγραφές της ομάδας και είχε εκμυστηρευτεί στον Πατρίς Εβρά πως ήθελε να πάρει τους Κριστιάνο και Μπέιλ!  

30.09.2024 | 15:10

Τι δώρα ήταν αυτά: Η Τσέλσι θα πρέπει να ευγνωμονεί αιώνια τις δυο πλευρές του Μάντσεστερ για Πάλμερ και Σάντσο

Ο ένας, είναι το μεγαλύτερο λάθος του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο άλλος, αποδεικνύει πως όταν ένας άνθρωπος βρει υποστηρικτικό περιβάλλον, τότε μπορεί να πετύχει πολλά. Οι Πάλμερ και Σάντσο έχουν κάνει την Τσέλσι να τρέφει, πια, ευγνωμοσύνη προς τις δύο πλευρές του Μάντσεστερ για τα «δώρα» που πήρε από τους συλλόγους της πόλης. 

30.09.2024 | 12:31

Εντελώς αδιόρθωτη η Γιουνάιτεντ: Πάλι αντίπαλος κάνει σπριντ ανενόχλητος από την άμυνα και η φάση τελειώνει με γκολ! (vids)

Το έπαθε και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, το έπαθε και στο πρωτάθλημα από την Τότεναμ. Το γκολ του Σολάνκε στο «Ολντ Τράφορντ» και αυτό της Τβέντε στο ίδιο γήπεδο λίγες μέρες νωρίτερα έχουν αρκετές ομοιότητες και αποπνέουν... αγωνιστική παραίτηση των παικτών.   

30.09.2024 | 12:24

Ο Ράμσντεϊλ, η παράδοση και ένα Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον που «φωνάζει» για έκπληξη, από τον Δημήτρη Μανάκο!

Η πρόταση της ημέρας με τον Δημήτρη Μανάκο! Tip of the day, part 2 και στρέφουμε την προσοχή μας στο Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον, στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής της Premier League!

30.09.2024 | 11:58

Υπόθεση Ντιαρά: Αν δικαιωθεί, θα φέρει τα πάνω – κάτω στις μεταγραφές, όπως κάποτε ο Μποσμάν!

Ένας παλαίμαχος παίκτης, ο Λασάνα Ντιαρά, που η καριέρα του ήταν γεμάτη από ερωτήματα του τύπου «What if?», μπορεί να τινάξει στον αέρα το κομμάτι «μεταγραφές» στο ποδόσφαιρο, όπως το γνωρίσαμε και τουλάχιστον όπως υπάρχει από το 1995 και την υπόθεση Μποσμάν. Και το φοβερό στη δικαστική διαμάχη του με τη FIFA είναι πως ο δικηγόρος του, είναι ο ίδιος που κέρδισε τη «μάχη» για τον Μποσμάν πριν 30 χρόνια: ο Βέλγος Ντυπόν.