Αρθρογραφία »

04.10.2024 | 13:23

Αν και με απόλυτο ρεκόρ εσόδων από χορηγίες, κανείς δεν ξέρει πόσα χρωστά η Μπαρτσελόνα και είναι απίστευτο!

Αν καταφέρει να πάρει ανάσα ο Λαπόρτα στη Μπαρτσελόνα με τη νέα συμφωνία με τη NIKE που πέρασε από χίλια κύματα, θα πρόκειται για επιτυχία ολκής. Αλλά εκείνο που συζητάνε συνάδελφοί μου στην Ισπανία το απίστευτο είναι πως δεν γνωρίζει πιθανώς κανείς τα ακριβή χρέη της FCB. Και αυτό είναι μια ωρολογιακή βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκτροχιάσει το όποιο πλάνο υπάρχει! Γράφει ο Maverick   

04.10.2024 | 11:05

Δυο κόκκινες σε τέσσερις μέρες: Ό,τι πιο «ξένο» για τον Μπρούνο Φερνάντες

Είδε ξανά το κόκκινο χρώμα της κάρτας του ρέφερι, για δεύτερη φορά, με διαφορά τεσσάρων ημερών. Δεν είναι του στυλ του, δεν το συνηθίζει, είναι κάτι πολύ μακριά από εκείνον. Κι όμως, ο Μπρούνο Φερνάντες στα ματς με Τότεναμ και Πόρτο έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την απόλυτα πρωτόγνωρη κατάσταση στην καριέρα του. 

04.10.2024 | 10:43

Η Γιουνάιτεντ ξεχνά την άμυνα όταν φεύγει απ' το Ολντ Τράφορντ και το παθητικό της έχει... εκτροχιαστεί

Άλλα τρία γκολ. Άλλη μια προσωρινή ανατροπή που θα ήταν μόνιμη αν δεν εμφανιζόταν ο πιο ανέλπιστος ήρωας, Χάρι Μαγκουάιρ, να σώσει το βαθμό. Με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο τα τρία γκολ παθητικό είναι πλέον μια από τις πιο κακές συνήθειες της Γιουνάιτεντ, η οποία, γι' ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς μακριά απ' το Ολντ Τράφορντ, τα κάνει μαντάρα  2022 24

03.10.2024 | 22:46

Η στιγμή που η Πόρτο έκανε το 2-2 με τη Γιουνάιτεντ: Τρομερός εκνευρισμός από τους παίκτες του Τεν Χαγκ! (vid)

Από 2-0 εκτός έδρας, 2-2 και… ντέρμπι! Τρομερός εκνευρισμός από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2-2 της Πόρτο στο Europa League, πριν από τη λήξη του ημιχρόνου!

03.10.2024 | 10:27

Μιλώντας για super-subs, ο Τζιόν Ντουράν το… τερματίζει! (vid)

Μέσα σε 9’ από την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Τζιον Ντουράν σκόραρε ξανά για μια από τις πιο ιστορικές νίκες της Άστον Βίλα. Ο Ντουράν είναι το απόλυτο super-sub με όσα κάνει στο Μπέρμιγχαμ, τα κατάφερε και απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και ο Έμερι είναι ευτυχισμένος όταν γυρίζει προς τον πάγκο, τον κοιτάζει και του κάνει νόημα να ετοιμαστεί…  

03.10.2024 | 09:29

Ο Σαλάχ συνεχίζει τα μαγικά του κι ας περιμένει ακόμα το νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση... (vid)

Ο Μο Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Μπολόνια στο «Άνφιλντ» για τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, το πανηγύρισε παρέα με τον Κώστα Τσιμίκα, έπιασε σπάνιες κορυφές με την κόκκινη φανέλα και με τον τρόπο του πιέζει τους διοικούντες για την ανανέωση του συμβολαίου του.   

02.10.2024 | 20:15

«Παιδί – θαύμα, ετών 14»! Ποιος είναι ο Μαξ Ντάουμαν, που κέρδισε με την Άρσεναλ την U19 της Παρί; (vid)

Ο Μαξ Ντάουμαν, Άγγλος ποδοσφαιριστής, ηλικίας 14ων ετών, αγωνίζεται με την φανέλα της Άρσεναλ U18, έχοντας καταφέρει να εντυπωσιάσει όχι μόνο τους προπονητές του, αλλά και τους φίλους της ομάδας με τις πρόσφατες εμφανίσεις του! Το λέμε ξανά για να το εμπεδώσετε… Είναι μόλις 14!

02.10.2024 | 17:00

Η Άρσεναλ δεν άφησε την Παρί να της κάνει… φάση, αλλά οι Γάλλοι την «τιμώρησαν» με τις βαθμολογίες τους!

Να έχεις υποχρεώσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της ήττα, να είσαι ξεκάθαρα ανώτερη, να την κερδίζεις… άνετα και να «πιάνεις» οριακά τη βάση. «Ιδιαίτερες» οι βαθμολογίες των Γάλλων στην Άρσεναλ, μετά την επικράτηση στο Champions League!

02.10.2024 | 15:35

Η Αστον Βίλα έχει χιλιάδες λόγους, συν έναν ξεχωριστό, καλεσμένο για να «λυγίσει» την Μπάγερν!

Ένας τελικός από τα «παλιά». Ένα ζευγάρι που θυμούνται όλοι. Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου, στο κορυφαίο ματς της 2ης ημέρας της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Θα ήταν τεράστια μία ενδεχόμενη νίκη για τους Άγγλους, θα αποτελούσε σπουδαίο αποτέλεσμα ακόμη και η ισοπαλία. Δεν θα είναι απλό, ακόμη και αν οι Βαυαροί έρχονται στην Αγγλία δίχως τον Χάρι Κέιν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει την ευκαιρία της και έναν… λόγο περισσότερο να κερδίσει, καθώς στο γήπεδο θα είναι ο Νάιτζελ Σπινκ! Συνεπώς, 42.640 φίλοι της ομάδας, ένας «ξεχωριστός» και ένα μεγάλο βράδυ στο «Νησί»! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

02.10.2024 | 13:50

Οι Σαουδάραβες φτιάχνουν πανάκριβο πρωτάθλημα, με στόχο μέχρι το 2034 να πουλάνε αυτοί παίκτες στην Ευρώπη!

Πήγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία, ακολούθησαν κι άλλα μεγάλα ονόματα, και το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την χώρα που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2034, βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο: να πουλήσει ακριβά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της! Έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα καινούργιο «status quo» στην ευρωπαϊκή αγορά των δικαιωμάτων. Για να σας λύσω πάντως μία απορία πριν διαβάσετε  το υπόλοιπο κείμενο, αν χρειαστεί οι  Σαουδάραβες θα υποβοηθήσουν οι ίδιοι τις ευρωπαϊκές τηλεοράσεις με χορηγίες! Και έτσι το δικό τους προϊόν θα αναβαθμιστεί. Λέγεται και στρεβλωμένη οικονομία, αλλά ούτε καν που τους ενδιαφέρει!