Αρθρογραφία »

09.07.2024 | 18:32

Τα «ντέρμπι του»… καλοκαιριού πριν την Premier League: Όλα τα φιλικά του Big 6 και οι ημερομηνίες!

Γνωστά έγιναν τα φιλικά του Big 6, πριν από την σέντρα της Premier League στις 16 Αυγούστου, με σπουδαίες συναντήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. Τις συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει… ποδαρικό!

09.07.2024 | 17:42

«Φούρια Ρόχα» για τελικό και πρόκριση στις λεπτομέρειες, με τη Novibet!

Αποτελεσματική και μαθημένη στα δύσκολα η Γαλλία, ίσως κάπως πιο ικανή η Ισπανία στο Euro 2024. Παρ' όλα αυτά, ο αποψινός, πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης βγάζει σημεία... λογικής και φυσικά στο England365 έχουμε την πρόταση της ημέρας με τη Novibet.  

09.07.2024 | 16:40

Τρομερή ανατροπή για τον Γιόρο: Πρόταση της Γιουνάιτεντ, «ναι» της Λιλ, η Ρεάλ του λέει να… μείνει στη Γαλλία ως το 2025!

Τρομερή εξέλιξη ως προς την υπόθεση του Λένι Γιόρο, ο οποίος είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέτει επίσημη πρόταση στη Λιλ και αυτή να γίνεται αποδεκτή. Στα 50 εκατομμύρια η προσφορά, είπαν το «ναι» οι Γάλλοι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει πως έχει το «πάνω χέρι»!

09.07.2024 | 12:44

Τα μυστικά της αγγλικής επιτυχίας στα πέναλτι: Το «στήριγμα» και η ελευθερία έκφρασης (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι κατάφερε να εισάγει νέες αρχές στην εθνική ομάδα της Αγγλίας σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία και στη στήριξη που παρέχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Αυτό φάνηκε στη διαδικασία του προημιτελικού με την Ελβετία και το εξετάζουμε στο θέμα της ημέρας, έχοντας φυσικά την Interwetten στην παρέα μας.  

09.07.2024 | 11:52

Τρίλιζα, βελάκια και βιβλίο... δίχως να βλέπει: Ο Τόνεϊ τα κάνει όλα με no-look! (vid)

Ο τρόπος που εκτελεί τα πέναλτι και που το έκανε στον κρίσιμο προημιτελικό με την Ελβετία, έδωσε το καλύτερο ερέθισμα για το αστείο βίντεο. Και κάπως έτσι ο ¶ιβαν Τόνεϊ έφτασε μέχρι και να διαβάζει βιβλίο... no-look, όπως ακριβώς σκόραρε και κόντρα στον Ζόμερ το Σάββατο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024.  

08.07.2024 | 23:46

Το σούπερ ταλέντο της Τσέλσι που ετοιμάζεται να παίξει στη Λίβερπουλ: Ποιος είναι ο Ενγκουμόχα; (vids)

Είναι 15 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και η Λίβερπουλ έχει τρελαθεί μαζί του! Εκείνος δελεάζεται από το πρότζεκτ των «κόκκινων» και ετοιμάζεται να μετακομίσει από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι σ' εκείνα των «κόκκινων». Ο Ρίο Ενγκουμόχα έγινε talk of the town ως ένα από τα σούπερ ταλέντα που κυκλοφορούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο! 

08.07.2024 | 18:12

'He makes you feel... stupid': This is how Toney 'disarms' opposing goalkeepers

He's staring at you. He goes for the ball in a way that makes you wonder if he really knows what to do or if he actually ... knows how penalties are taken. And yet, at that moment, his mind has it all under control. Ivan Toney has his way with goalkeepers and this is explained with the words of Ben Foster. 

08.07.2024 | 12:44

«Σε κάνει και νιώθεις... ανόητος»: Πώς ο Τόνεϊ «αφοπλίζει» τους αντίπαλους τερματοφύλακες (vid)

Σε κοιτάζει κατάματα. Πλησιάζει στην μπάλα με τρόπο που σε κάνει να σκεφτείς αν όντως γνωρίζει τι να κάνει ή αν ... ξέρει πώς εκτελούνται τα πέναλτι. Κι όμως, εκείνη τη στιγμή, το μυαλό του «στροφάρει» περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Ο ¶ιβαν Τόνεϊ έχει τον τρόπο του με τους τερματοφύλακες και αυτό αναλύεται με τα λόγια του Μπεν Φόστερ, στο θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten. 

08.07.2024 | 10:48

Αυτοπεποίθηση άνευ προηγουμένου: Το πέναλτι του ¶ρνολντ έφτασε με απίστευτη ταχύτητα στα δίχτυα!

Σχεδόν το μετέτρεψε σε... προσωπική υπόθεση. Όχι απλά δεν είχε άγχος, αλλά ήταν σίγουρος. Ήθελε να στείλει την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2024. Και με αυτή τη δική του στιγμή ν' απαντήσει για όλα όσα έχουν συμβεί στο φετινό τουρνουά με την κριτική που έχει δεχθεί. Το πέναλτι του ¶ρνολντ κόντρα στην Ελβετία, κατέγραψε τη δεύτερη μεγαλύτερη ταχύτητα σε σουτ στη διοργάνωση! 

07.07.2024 | 16:20

«Νούνιες, μόνος του, αστοχεί»: Η ιστορία της… ζωής του με τη Λίβερπουλ και το «πάρΆτο εσύ» του ¶λισον! (vids)

Τεράστια πρόκριση της Ουρουγουάης επί της Βραζιλίας, πρόσωπο της αναμέτρησης ξανά ο Ντάργουιν Νούνιες, για δύο λόγους. Για μία τεράστια χαμένη ευκαιρία του, αλλά και για την ιδιαίτερη στιγμή με τον ¶λισον στο φινάλε!