Αρθρογραφία »

15.10.2024 | 10:41

Το πήρε ξανά πάνω του ο Σόμποσλαϊ, ηγέτης με τα όλα του στην εθνική Ουγγαρίας (vid)

Όσα κάνει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ως αρχηγός ,στα 23 του χρόνια, θα έπρεπε να λαμβάνουν μεγαλύτερη αναγνώριση από τον κόσμο και τον Τύπο. Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ ξαναπήρε την Ουγγαρία από το χέρι και όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής, οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο 2-0 επί της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης. 

14.10.2024 | 19:45

Ο Μεντί «κατακεραυνώνει»: «Θέλω όλους τους μισθούς μου από τη Σίτι, τρεις παίκτες με βοήθησαν για το παιδί μου!»

Περνά στην αντεπίθεση κατά της Μάντσεστερ Σίτι ο Μπέντζαμιν Μεντί, ζητά όλους τους μισθούς που έχασε και ονοματίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές που τον βοήθησαν να συντηρεί την οικογένειά του!

14.10.2024 | 12:19

Πανηγυρίζοντας ξανά και ξανά στο γήπεδο του «εχθρού»: Η Νιούκαστλ «κερνά» απλόχερα… πίκρα στη Σάντερλαντ!

Μερικούς μήνες μετά την ανδρική ομάδα, το κατάφερε και η γυναικεία. Και το πανηγυρίσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με μια αναμνηστική φωτογραφία. Μπροστά στα μάτια όσων οπαδών της Σάντερλαντ δεν είχαν προλάβει να βγουν από το γήπεδο. Στον… χειρότερο εφιάλτη κάθε ομάδας. Και αυτόν, τον προκάλεσε η Νιούκαστλ στις «μαυρόγατες»!

14.10.2024 | 10:59

Έφυγε ο Σάουθγκεϊτ και ο Άρνολντ έχει αναδειχθεί κορυφαίος σε όλες τις νίκες επί Κάρσλεϊ!

Μετά το δεξί άκρο της άμυνας και το χώρο του κέντρου, έπαιξε και αριστερά. Και σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Και αναδείχθηκε καλύτερος όλων. Γι’ ακόμα μια φορά. Μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως το καταφέρνει στον πρώτο καιρό της Αγγλίας δίχως τον Σάουθγκεϊτ. Ο Άρνολντ, πάντως, δίνει ορισμένες απαντήσεις…  

13.10.2024 | 23:39

Τι σημαίνει η νίκη της Ελλάδας για την Αγγλία; Τα κριτήρια ισοβαθμίας, τα σενάρια, ο τελικός του ΟΑΚΑ!

Μία τεράστιας σημασίας νίκης πανηγύρισε η Ελλάδα απέναντι στην Ιρλανδία (2-0), διατηρώντας την «πρωτιά» στον όμιλο με την Αγγλία. Στους τρεις η διαφορά τους, καλύτερη η διαφορά τερμάτων της Εθνικής, όλα κρίνονται στο ΟΑΚΑ, τον Νοέμβριο. Υπάρχει σενάριο που η Ελλάδα βγαίνει πρώτη με… δύο ισοπαλίες, αλλά θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από τα «τρία Λιοντάρια». Αν κερδίσει, δεδομένα μένει στην κορυφή!

13.10.2024 | 13:02

Για να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να τη νιώθεις και να έχεις υπάρξει άνθρωπος, κάτι που για κάποιους το αμφισβητώ!

Λένε πως από τότε που βγήκε η συγγνώμη, οι άνθρωποι για τις πράξεις τους, έχασαν το φιλότιμο. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει να έχεις υπάρξει άνθρωπος και για κάποιους σαν τον Λιάγκα, ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, αγνοώντας την σωστή απάντηση. Αλλά και κάποια άλλα άτομα και εκπομπές. Στις μέρες που περνάω στην Ελλάδα, όταν έρχομαι από το εξωτερικό, αποφεύγω την τηλεόραση πλην αθλητικών προγραμμάτων, γιατί κυριολεκτικά είναι η κάθε εκπομπή χειρότερη από την άλλη, αλλά κάποιοι πραγματικά ξεπέρασαν τον τραγικό τους εαυτό στην περίπτωση Μπάλντοκ. 

13.10.2024 | 11:50

Πού κρύβεται αυτός ο Μούντρικ, όταν βάζει την μπλε φανέλα; (vid)

Πάλι πρωταγωνιστής με τα χρώματα της πατρίδας του. Σκόρερ. Ορεξάτος. Με διάθεση και ικανότητα να ξεχωρίσει. Ο Μικάιλο Μούντρικ γι’ ακόμα μια φορά παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, απ’ αυτό που δείχνει στον κόσμο της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  

12.10.2024 | 15:56

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Το «σαν σήμερα» που… σπάει η Κροατία και η Πορτογαλία του Κριστιάνο!

Στοίχημα, εθνικές ομάδες και είμαστε ξανά εδώ, μετά την επιστροφή μας από την Αγγλία και την τεράστια νίκη της Ελλάδας, αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δύο παιχνίδια για σήμερα… Το «σαν σήμερα» που αποκλείεται να θυμάστε για την Κροατία και ένα οριακό παιχνίδι για Πολωνούς και Πορτογάλους!

12.10.2024 | 15:35

Δυάδα από τη League Two με τον Δημήτρη Μανάκο, για να συνεχίσουμε το σερί της προηγούμενης εβδομάδας!

Προλαβαίνετε! Έχει 1,5 ώρα. Είναι «ταμείο» πριν τη σέντρα. Ο Δημήτρης Μανάκος θέλει το απόλυτο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Τι και αν δεν έχει Premier League; Συμβιβαζόμαστε με League Two!