Αρθρογραφία »

06.10.2024 | 13:06

«Και... άργησε αυτή τη φορά!»: Η Μπρέντφορντ είνα ο ορισμός της προσπάθειας να πιάσεις τον αντίπαλο στον ύπνο (vid)

Θα έπρεπε να έχει βρεθεί τρόπος να τη σταματήσουν. Θα έπρεπε μετά και τη δεύτερη, άντε και την τρίτη φορά, να καταλάβουν άπαντες πως θα πρέπει στα πρώτα δευτερόλεπτα να προσέξουν πολύ. Κι όμως, η Μπρέντφορντ είναι ο ορισμός του «πετυχαίνω γκολ από τ' αποδυτήρια». 

06.10.2024 | 11:37

Φαν Ντάικ και Κονατέ φτιάχνουν την πιο αδιαπέραστη άμυνα της Πρέμιερ!

Προφανώς και μιλάμε για την καλύτερη επίδοση άμυνας στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 7 αγωνιστικές. Και προφανώς την έχει καταφέρει το σταθερό αμυντικό δίδυμο των Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Ιμπραϊμα Κονατέ στα μετόπισθεν της Λίβερπουλ! 

06.10.2024 | 10:54

Ο Πεπ έπιασε τον Τραορέ και του έκανε... μάθημα για το τελείωμα των φάσεων! (vid)

Αφού εκείνος και η Σίτι είχαν γλιτώσει τα χειρότερα από το φοβερό απόγευμα στο οποίο βρέθηκε ο Τραορέ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον πλησίασε μετά τη λήξη του ματς στο Etihad και άρχισε να του κάνει μάθημα για το τελείωμα των φάσεων! 

05.10.2024 | 11:26

Το μέλλον του Τεν Χαγκ και το όνομα του... Τούχελ κυριαρχούν στον αγγλικό Τύπο!

Η συνάντηση της προσεχούς Τρίτης ανάμεσα στα στελέχη της Γιουνάιτεντ, το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο, το όνομα του Τόμας Τούχελ που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ολλανδού και το θέμα με τον Σιμόνε Ιντζάγκι κυριαρχούν στα οπισθόφυλλα του αγγλικού Τύπου, το πρωί του Σαββάτου! 

05.10.2024 | 10:15

Λάβρος ο Γκουαρδιόλα κατά Πρέμιερ και FIFA: «Θα μου πουν εμένα με ποιους θα παίξω; Η Πρέμιερ αρνήθηκε αναβολή την επόμενη σεζόν...»! (vids)

Ο Πεπ έχει... βαρεθεί τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι παίκτες και οι ομάδες μέσα στο χάος των ασταμάτητων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα έβαλε με τη FIFA για τον κανονισμό της χρησιμοποίησης των καλύτερων παικτών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και αποκάλυψε το αίτημα της Σίτι που απορρίφθηκε από την Πρέμιερ για αναβολή στην έναρξη της επόμενης σεζόν! 

05.10.2024 | 10:00

Big Ben: Διπλασιάζοντας... και με το παραπάνω, πριν τη διακοπή για το Nations League!

Σάββατο. Τελευταίο πριν από νέα διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ε, γινόταν να λείπει ο Big Ben και οι στοιχηματικές του εκτιμήσεις από το England365; Φυσικά και όχι! Δυο... βαρβάτες επιλογές με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, από την 7η αγωνιστική της αγαπημένης μας Πρέμιερ Λιγκ! 

05.10.2024 | 09:42

Ο άσος της αγωνιστικής, ένα ματς «γεμάτο» G/G και… μπόνους Premier League: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου

Διαβάστε την πρόταση του Δημήτρη Μανάκου, με δύο ματς από League One και ένα από την Premier League! Το Σάββατο ήρθε, η επιστροφή στα «ταμεία» είναι επιτακτική και η «τριάδα» του κάνει την εμφάνισή της. Με άσο της αγωνιστικής προς… Ρέξαμ μεριά, σε ένα ποντάρισμα που προκύπτει από την ουαλική έδρα!  

05.10.2024 | 09:36

Τρεις άσοι από Championship και League One για το «ταμείο» του Χρήστου Σωτηρακόπουλου!

Δύο άσοι στη League One, ένας στην Championship, εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους! «Τριάδα» προτείνω και αυτή την εβδομάδα, με απόδοση που «τετραπλασιάζει». Φαβορί η Μπέρνλι, Μπόλτον και Γουίκομ κάνουν τη… δουλειά τους και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος επιστρέφει στα «ταμεία»!  

04.10.2024 | 15:02

Ο πάγκος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι… ηλεκτρική καρέκλα και η INEOS είναι «εγκλωβισμένη» με τον Τεν Χαγκ!

Μία δεύτερη αποβολή του Μπρούνο Φερνάντες σε συνεχόμενα ματς και ένα παιχνίδι στο Πολέτι που έγινε «ροντέο» έφερε πάλι ανακατωσούρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπειτα από μια εβδομάδα εσωστρέφειας, πάει σε μία πολύ δύσκολη έδρα την Κυριακή με το μέλλον του Τεν Χαγκ αβέβαιο. Και θα αντιμετωπίσει στο «Βίλα Παρκ» τον Ουνάι Έμερι, έναν προπονητή που τους έχει νικήσει τρεις φορές με διαφορετικές ομάδες τα τελευταία χρόνια! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.