Αρθρογραφία »

28.06.2024 | 11:50

«Πάρε το και φέρε το στο… σπίτι»: Η Αγγλία έγινε ξανά το φαβορί για το EURO 2024!

Είναι το φαβορί που έχει απογοητεύσει. Η ομάδα με τη χειρότερη εικόνα. Η πιο προβληματική «μεγάλη» του EURO 2024. Και όμως, λογίζεται ως φαβορί για να κατακτήσει το τουρνουά. Η Αγγλία είναι ακόμη εδώ και μία «ιστορική» στιγμή στη Γερμανία, «πληρώνει» εξαιρετικά στην Interwetten!

27.06.2024 | 19:35

«Πάμε να πάρουμε τον Ράις»: Ένα «κόκκινο» πρωτάθλημα και ένα tweet – ρεκόρ, γεμάτο… Άρσεναλ!

Θα περάσει ο καιρός, κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θα γράφει το όνομα της Άρσεναλ και η απόλυτη δικαίωση για τον Μικέλ Αρτέτα θα είναι γεγονός. Και κάπως έτσι, η 27η Ιουνίου, θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Ντέκλαν Ράις θα είναι καθοριστικός. Και όλα ξεκίνησαν, από ένα… tweet του David Ornstein!

27.06.2024 | 12:13

Is it all Southgate's fault for the inconsistency of Kane, Bellingham and Foden?

The fatigue of the players will be included in the conversation in order to properly and fairly charge the share of the responsibility to those who are responsible. However, Gareth Southgate as much fortunate as he is to be able to have in his squad three players who have each stood out in their own ways and performances at club level, he sees them being completely ineffective at Euro 2024.

27.06.2024 | 11:32

«Να έχεις τρεις κορυφαίους και να τους... εξαφανίζεις»: Οι ευθύνες του Σάουθγκεϊτ για Κέιν, Μπέλιγχαμ και Φόντεν

Στην κουβέντα θα μπει και η κόπωση των παικτών για να χρεωθεί ορθά και δίκαια το μερίδιο της ευθύνης σε όσους αναλογεί. Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει την ευτυχία να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες τριών παικτών που ξεχώρισαν ο καθένας με τον τρόπο και τις επιδόσεις του σε συλλογικό επίπεδο, αλλά είναι παντελώς αναποτελεσματικοί στο Euro 2024. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.  

27.06.2024 | 10:56

Στη μεγαλύτερη στιγμή του με το εθνόσημο, ο Κβαρατσχέλια πρώτα αγκάλιασε τον Κριστιάνο και μετά πανηγύρισε! (vid)

Προτού έρθει το ξέσπασμα, ο Κβίσα Κβαρατσχέλια είχε ένα όνειρο να διεκδικήσει. Και μπορεί να έφτασε στο μεγαλύτερο κατόρθωμα της ιστορίας της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, αλλά ήξερε πως έπρεπε πρώτα να ζήσει μια μοναδική στιγμή με το ίνδαλμά του. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο.  

26.06.2024 | 20:18

«Βασικός ο Έζε, στο κέντρο ο Φόντεν»: Οι δύο αλλαγές του Σάουθγκεϊτ για τους «16» του EURO!

Η τεχνολογία «μιλάει» ξανά και ο κόσμος της εθνικής Αγγλίας «εύχεται» απλώς να είναι… ψέμα. Διότι ναι μεν ο Φιλ Φόντεν μετατοπίζεται, πλην όμως ο Κόουλ Πάλμερ μένει ξανά στον πάγκο. Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

26.06.2024 | 17:32

Μία ομάδα που «βουλιάζει» στην τοξικότητα και ΔΕΝ φταίει ο Σάουθγκεϊτ: Η Αγγλία είναι… ακόμη στο EURO!

Διαβάζει κανείς όσα γράφονται τη δεδομένη χρονική στιγμή για την εθνική Αγγλίας και νομίζει πως αποκλείστηκε. Πως απέτυχε, πως τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της, πως δεν έκανε νίκη, πως δεν πήρε βαθμό. Υπάρχει τεράστια κριτική από τα Μέσα, τρομερή στοχοποίηση στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τοποθετήσεις παλιών παικτών σε βάρος της τωρινής ομάδας και μία αίσθηση πως το τρόπαιο έχει χαθεί. ΔΕΝ είναι έτσι. Τα «τρία Λιοντάρια» είναι ακόμη στο EURO και ο πρώτος στόχος στέφθηκε από επιτυχία. Ναι, από επιτυχία. Ας μην τους πετάμε κουτάκια από μπύρα. Ας μην μπούμε στη διαδικασία να τους κρίνουμε… ελληνικά και με μόνιμη τοξικότητα. Ας τους δούμε και ας μιλήσουμε όταν έχουμε… κάτι να πούμε!