Αρθρογραφία »

28.09.2024 | 09:00

Να συστηθούμε πρώτα και τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!

Πριν αρχίσουμε να μιλάμε σε τακτική βάση μέσα από αυτή τη γωνία, αν και κατά καιρούς κομμάτια μου αναδημοσιεύτηκαν από το BN sports στο οποίο έγραφα μετά από την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα ήθελα να σας συστηθώ για να ξέρετέ λίγα πράγματα για μένα. Να διευκρινίσω πως δεν είμαι δημοσιογράφος και θα υπογράφω ως ο Maverick!

28.09.2024 | 08:45

Νοτς Κάουντι, Κάμερον Μιούρ και τριάδα που «πενταπλασιάζει»: Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου!

Νέα κατηγορία στο England365, ίδιος στόχος; Το 3/3 της προηγούμενης εβδομάδας στη League One, να γίνει… 6/6! Ο Δημήτρης Μανάκος «εγκαινιάζει» την στήλη με μία ακόμη τριάδα, από την 3η και την 4η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Και στηρίζει τη Νοτς Κάουντι, η οποία αν πράγματι προηγείται άνετα της Μόρκαμ, μπορεί να «γράψει» ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

28.09.2024 | 08:30

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Για το… 6/6, με τριάδα από Championship και League One!

Σάββατο, στοίχημα και εξαιρετικό μομέντουμ από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και το απόλυτο που κάναμε στην Championship! Τριάδα επιλέγω και σήμερα, δύο ματς από τη δεύτερη κατηγορία και ένα από τη League One. Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365…

27.09.2024 | 11:48

«Θηρίο» ετών 18 και με όνομα που προσθέτει βάρος και τιμή: Ο Μαλντίνι Καγκούρι ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ (vid)

Για την ηλικία του, ο σωματότυπός του είναι τέτοιος που μπορεί να χαρακτηριστεί... Hummer. Ο Μαλντίνι Καγκούρι παίζει στη θέση του αγαπημένου του παίκτη, αλλά προφανώς και του αγαπημένου ποδοσφαιριστή του πατέρα του. Και στα 18 του, ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ, στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπόλτον. 

27.09.2024 | 10:45

«Το Σάββατο, όλη η Αγγλία θα μιλά για αυτόν»: Το παιδί – θαύμα της Νοτς Κάουντι, ο Κάμερον Μιούρ, αποκλειστικά στο England365!

Οι 48 ώρες του England365 με τον Κάμερον Μιούρ της Νοτς Κάουντι… Ρεκόρ, συγκίνηση και μία αποκλειστική συνέντευξη! Ο Δημήτρης Μανάκος ήρθε σε επαφή με τον νεότερο ποδοσφαιριστή που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του club! Έπαιξε με την Μπέρτον, «έγραψε» ιστορία, μας μίλησε για αυτό και επισήμανε πως περιμένει το Σάββατο. Ο λόγος; Διότι αν αγωνιστεί ξανά, θα γίνει ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Αδιανόητο επίτευγμα και σήμερα βρίσκεται μαζί μας!

26.09.2024 | 18:38

Μία τεράστια απόφαση από την Κρίσταλ Πάλας: Εκτός ομάδας και «φωτογραφίας» ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ!

Μία τεράστια απόφαση φαίνεται πως πήρε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία έθεσε εκτός ομάδας έναν ποδοσφαιριστή της με 29 ματς στην Ευρώπη! Δεν υπολογίζεται ο Ρομπ Χόλντινγκ, για εσωτερικό θέμα έκανε λόγο ο Όλιβερ Γκλάσνερ.

26.09.2024 | 16:20

«Τώρα έχετε 116 παραβάσεις»: Έξαλλη η Γουότφορντ, ανάρτηση κατά της Σίτι για το γκολ που της ακυρώθηκε! (vid)

Σοβαρά παράπονα έχει η Γουότφορντ από τη διαιτησία που είχε στο ματς του Λιγκ Καπ με τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας λόγο για μία… έξτρα παράβαση από την πλευρά των «πολιτών», στις 115 υπάρχουσες!

26.09.2024 | 14:00

Ο Πεπ είπε κάτι που κάποτε εφάρμοζαν πάντα ο Σερ Άλεξ, ο Βενγκέρ και ο Μπενίτεθ, οπότε πού είναι το πρόβλημα;

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. Ξεκαθάρισε πως ο στόχος της Μάντσεστερ Σίτι ή αν θέλετε η προτεραιότητά της, φυσικά δεν είναι το Λιγκ Καπ. Προφανώς και δεν θα συμβιβαστεί με την ήττα, αλλά αν έρθει ένας αποκλεισμός από την Τότεναμ, στον 4ογύρο του θεσμού, απλώς θα πάει παρακάτω. Είπε πως θα κάνει rotation, είπε πως προτιμά να ρίξει το βάρος στην Premier League και το Champions League. Και οι Άγγλοι στα social media τον κατακρίνουν. «Γιατί», ρωτάω εγώ… Δεν το καταλαβαίνω! Είπε επί της ουσίας πως θα κάνει ό,τι κάποτε και ο Σερ Άλεξ, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Ζεράρ Ουγιέ, ο Μπενίτεθ. Πού ακριβώς είναι το λάθος; Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

26.09.2024 | 13:15

Με Γουίλσιρ και Μερτεσάκερ ως μέντορες, ο Νουανέρι έφτασε να κάνει το «Έμιρεϊτς» να τραγουδά τ' όνομά του! (vids)

Πρώτα γκολ με την Άρσεναλ, στην ηλικία των 17. Εδώ και δυο χρόνια είναι ο νεαρότερος που έχει παίξει ποτέ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Στους «κανονιέρηδες» από πιτσιρικάκι, με μέντορες που έχουν τη δική τους ιδιαίτερη ιστορία στο κλαμπ. Και τώρα, ο Νουανέρι άκουσε το «Έμιρεϊτς» να τραγουδά για εκείνον. Ο μικρός κάνει υπερήφανο πρώτα τον εαυτό του κι έπειτα τον Μικέλ Αρτέτα...