Αρθρογραφία » The Story

23.01.2024 | 11:59

Τι σημαίνει για Σαλάχ και Λίβερπουλ η πρόκριση της Αιγύπτου; – Πόσα και ποια ματς χάνει σε 30 ημέρες;

Ένας τραυματισμός, μία χαμένη ευκαιρία με τη Λίβερπουλ, δύο ταξίδια από Αγγλία σε Ακτή Ελεφαντοστού και πάλι πίσω, πέντε παιχνίδια που δεδομένα θα λείπει. Έτσι ξεκίνησε το 2024 για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Δείτε τις αναμετρήσεις που θα τον στερηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ, τα δύο ντέρμπι και τις τρεις διαφορετικές διοργανώσεις!  

22.01.2024 | 11:33

Αλέξις Μακ Άλιστερ: Γεμίζει τον Κλοπ με ευτυχία (vid)

Τον πήρε αγκαλιά μετά το ματς και δεν τον άφηνε! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας ευτυχισμένος προπονητής με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ στο ρόστερ του και ο Αργεντινός χαφ με την τρομερή δουλειά που έκανε και απέναντι στην Μπόρνμουθ, κάνει τα 35 εκατ.λίρες της μεταγραφής του να μοιάζουν… ψίχουλα.  

21.01.2024 | 18:53

Είναι αλήθεια, συνέβη: Ποια ήταν η τελευταία ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου που έχασε από την Βέρντερ; (vid)

Πέρασαν 16 χρόνια από την τελευταία φορά. Είναι αδιανόητο. Τόσο καιρό είχε να κερδίσει η Βέρντερ την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Και τα κατάφερε, εν έτει 2024, με 1-0, χάρη στο γκολ του Βάιζερ. Ποια όμως ήταν η ενδεκάδα της κάθε ομάδας, την προηγούμενη φορά που το εν λόγω «ζευγάρι» ανέδειξε νικήτρια τη φιλοξενούμενη στο «Allianz»; Ταξιδέψτε μαζί μας…

21.01.2024 | 13:16

Κλοπ, Σιμεόνε, Ντε Ρόσι: Όταν ένας πάγκος ξεχειλίζει πάθος... (vids)

Από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρόμα. Πριν από μερικές μέρες, είδαμε και τον Σιμεόνε να τρέχει αλαφιασμένος να πανηγυρίσει. Ο Κλοπ, συνεχώς δίνει αφορμές για να δίνει στον κόσμο τα πλάνα του ο σκηνοθέτης. Πρόκειται για τρεις προπονητές που με το πάθος τους δίνουν κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο...  

20.01.2024 | 18:32

Θα το δεχόταν στο Μάντσεστερ; Κέρδισε πέναλτι ο Σάντσο, δεν τον άφησαν να το εκτελέσει και το… πανηγύρισε! (vid)

Εξαιρετικός Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ξεχώρισε και πάλι, αλλά μία στιγμή είναι αυτή που διακρίνεται των υπολοίπων. Εκεί που κέρδισε πέναλτι, δεν τον άφησαν να το εκτελέσει, αλλά το δέχθηκε με… χαρακτηριστική ευκολία!

20.01.2024 | 12:50

Στην Αγγλία ο Ζοσέ γινόταν αμείλικτος, με τους Ιταλούς αποδείχθηκε αισθηματίας... (vids)

Βρέθηκε σε τρία από τα λεγόμενα μεγάλα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ. Σε καθένα απ' αυτά αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες με παίκτες και Τύπο. Στην Ιταλία ήταν αλλιώς τα πράγματα. Γι' αυτό τόσο στην Ίντερ, όσο και τη Ρόμα, ο Πορτογάλος δάκρυσε σε κάθε αποχώρηση...  

19.01.2024 | 10:56

Σοκάρει τη Σίτι ο πρώην οικονομικός της σύμβουλος: «Ο υποβιβασμός θα είναι το λιγότερο»!

Ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με αυτές των Έβερτον και Φόρεστ και φτάνει σε άλλα, τεράστια επίπεδα, ο πρώην οικονομικός σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε πως ο υποβιβασμός θα πρέπει να είναι το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουν στον σύλλογο!  

18.01.2024 | 11:00

Η «παράνοια» με τον Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ: «Να φύγει, τελικά να μείνει και τώρα να… προπονείται μόνος του!»

Ήταν να φύγει, πήγε να ανανεώσει και τώρα ο Τεν Χαγκ τον έβαλε να προπονείται μόνο του. Δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με τον Άντονι Μαρσιάλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

18.01.2024 | 10:00

Ακραίο: Ο Χέντερσον άφησε τη Λίβερπουλ για 350.000 λίρες την εβδομάδα και… δεν πληρώθηκε ποτέ!

Αποχώρησε από τη Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια, άλλαξε Ήπειρο, πήγε στη Σαουδική Αραβία με τρομερό μισθό… εβδομάδας και έκτοτε, δεν πληρώθηκε ποτέ. Απίθανη η ιστορία του Τζόρνταν Χέντερσον με την Αλ Ετιφάκ, η οποία έγινε γνωστή μερικές ώρες προτού αποβιβαστεί στην Ολλανδία, για λογαριασμό του Άγιαξ!