Αρθρογραφία » The Story

19.05.2024 | 15:58

Ένας «τεράστιος» αποχαιρετά έναν… σπουδαίο: Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήθελε να συναντήσει τον Γιούργκεν Κλοπ!

«Γιούργκεν, θέλω να τα πούμε, θέλω να σε δω». Και ο Κλοπ πήγε. Και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έδειξε πόσο τον σέβεται. Γιατί κάποια πράγματα, είναι κάτι περισσότερο από ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ!

19.05.2024 | 10:56

Κλοπ: «Μετά την Κυριακή θα είμαι οπαδός, η Λίβερπουλ είναι σύλλογος για ταξίδια και περιπέτειες»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ένα τεράστιο γράμμα του προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο match programme της αναμέτρησης με τη Γουλβς, αν και προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή όλων στο παιχνίδι, κατάλαβε πως έπρεπε να μιλήσει... από καρδιάς. Εγγυήθηκε στον κόσμο πως πλέον θα ενεργεί ως οπαδός του κλαμπ, θα συνεχίσει να... μην περπατά μόνος, τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν πως οι «κόκκινοι» είναι ένα κλαμπ έτοιμο για ταξίδια ζωής και πως στην ιδιοκτησία υπάρχουν έμπιστοι άνθρωποι.

18.05.2024 | 18:14

ΔΑΚΡΥΣΕ Ο… ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Ο Ρόις αποχαιρετά την Ντόρτμουντ, βγαίνει αλλαγή και του κάνουν «pasillo»! (vid)

Αδιανόητες στιγμές ζει ο Μάρκο Ρόις στο «αντίο» του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος είδε 21 παίκτες να τον χειροκροτούν, κάνοντάς του «pasillo» και ένα ολόκληρο γήπεδο να τον αποθεώνει!

18.05.2024 | 12:45

Ο Φαν Ντάικ έχει κοντραριστεί στο γήπεδο με τον... νέο προπονητή του και τον έχει νικήσει! (pic)

Η πορεία τους στα γήπεδα τούς βρήκε και αντιμέτωπους στο χορτάρι. Και τώρα θα τα θυμηθούν όλα αυτά και θα τ' αφήσουν πίσω για το καλό της Λίβερπουλ! Οι Φαν Ντάικ και Άρνε Σλοτ είναι έτοιμοι για τη νέα εποχή στο «Άνφιλντ», ακόμα κι αν έχουν έρθει σε κόντρα στον αγωνιστικό χώρο στο παρελθόν! 

17.05.2024 | 12:17

Ο Κλοπ δεν τον συγχώρησε ποτέ: «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό»! (vid)

Κι όμως, υπάρχει ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα συγχωρήσει ποτέ, έπειτα απ’ αυτό που του έκανε το… 2019! Ο Γερμανός αποκάλυψε τι έχει συμβεί με συγκεκριμένο παίκτη και γιατί εκείνος πήγε να του προκαλέσει … εγκεφαλικό!  

16.05.2024 | 17:18

Πέντε χρόνια VAR: Ποιες «ευνοήθηκαν», οι τέσσερις που αδικήθηκαν, η Λίβερπουλ και η… Άρσεναλ!

Ποιες μπορούν να ψηφίσουν «ναι» στην κατάργηση του VAR; Τέσσερις έχουν… αδικηθεί, τι θα κάνει η Λίβερπουλ; Τι θα κάνει η Άρσεναλ; Πόσους βαθμούς έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, «παραπονιέται» σωστά για τον VAR ο Έρικ Τεν Χαγκ; Έχουμε όλες τις απαντήσεις, με την «έρευνα» να στρέφει την προσοχή της στις αποφάσεις της τεχνολογίας, στα πέντε χρόνια που υφίσταται στην Premier League!

16.05.2024 | 15:08

«Και ανεβαίνει ο Άλισον...»: Ένα γκολ που έγινε «εισιτήριο» για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα μείνει αξέχαστο (vid)

Ήταν η στιγμή ολόκληρη της αγωνιστικής περιόδου 20202-2021 για την Λίβερπουλ. Σαν σήμερα, πριν μια 3ετία, στο «Χόθορνς», οι «κόκκινοι» έπρεπε να τα παίξουν όλα για όλα. Και η προώθηση του Άλισον στην αντίπαλη περιοχή, έφερε το γκολ που αποτέλεσε το πρώτο βήμα για το ταξίδι έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι... 

15.05.2024 | 12:55

«Γελούσε, του έδωσε το χέρι, δεν τον… ενδιέφερε καν»: Τι συνέβη με Σον και Πεπ, μετά το Τότεναμ – Σίτι; (vid)

Ολοκληρώνεται η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πλησιάζει τον Χέουνγκ Μιν Σον, που είναι ο «μοιραίος» της συνάντησης για τους γηπεδούχους και την… Άρσεναλ. Και η αντίδραση του Νοτιοκορεάτη τους εκνεύρισε όλους!

15.05.2024 | 12:35

Ο Ιεανάτσο «αναβίωσε», ο Σον είχε δει το… Σίτι – Λέστερ του 2019: Λίβερπουλ και Άρσεναλ ΔΕΝ θα ξεχάσουν εύκολα! (vid)

Τρομερή ευκαιρία, αδιανόητη στιγμή, ο Σον δεν κάνει το 1-1 για την Τότεναμ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και οι «πολίτες» απέχουν μία νίκη από το τέταρτο, συνεχόμενο πρωτάθλημα. Επικό! Παράλληλα, η χαμένη ευκαιρία του Νοτιοκορεάτη θυμίζει κάτι από το… 2019. Κάτι από Ιεανάτσο, Λίβερπουλ και «κούρσα τίτλου», με την Άρσεναλ να αντιλαμβάνεται πλήρως εκείνα τα συναισθήματα, προ πενταετίας!

15.05.2024 | 12:31

Το έπος με την Μπαρτσελόνα, ο Άλισον, ο Λαλάνα και τα ανεξήγητα που έζησε ο Κλοπ (vid)

Είναι ορισμένα από τα πράγματα που έζησε ο Κλοπ και τα οποία δεν μπορεί ακόμα και τώρα να εξηγήσει. Και δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Απολαμβάνει απλά και μόνο όσα συνέβησαν και τα θεωρεί… μοναδικά στα χρονικά. «Είναι δικά μας, συνέβησαν γιατί… ήμασταν εμείς» είπε σε podcast.