Αρθρογραφία » The Story

04.05.2024 | 17:27

Θα μπορούσε να γίνει... ταινία: Ο Τεν Χαγκ στην Μπάγερν Μονάχου και ο Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Έρικ Τεν Χαγκ να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να γίνει νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, και ο Τόμας Τούχελ να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους» και να διαδεχθεί τον Ολλανδό; Όχι, δεν είναι αστείο, αλλά ρεπορτάζ!

04.05.2024 | 12:15

Της μοίρας του γραφτό: Είχε... λόγο που έπρεπε να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Τότεναμ ο Ατσεαμπόνγκ (vid)

Από τους πιο πιστούς «μπλε». Ένα παιδί που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι από την ομάδα κ-8. Και το βράδυ της Πέμπτης έκανε ντεμπούτο με τους άνδρες στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Και η μοίρα του Ατσεαμπόνγκ ήταν τέτοια που έπρεπε να του χαρίσει αυτή τη συμμετοχή σε αυτό το ματς, μετά απ' ότι είχε κάνει στα «σπιρούνια» στα παιχνίδια των ακαδημιών...  

04.05.2024 | 09:47

Όλα τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής της Championship: Πώς ανεβαίνει η Ίπσουιτς, πώς η Λιντς και η «τριπλή» ισοβαθμία!

Τι πρωτάθλημα παρακολουθούμε... Αδιανόητο. Το καλύτερο του 21ου αιώνα στην Championship. Και δεν θέλουμε να τελειώσει. Αλλά φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική. Και το England365 σας παρέχει ΟΛΑ τα σενάρια. Από το πώς ανεβαίνει η Ίπσουιτς και πώς κάνει την ανατροπή η Λιντς, μέχρι την «τριπλή» ισοβαθμία του υποβιβασμού, με ακριβώς ίδια διαφορά τερμάτων! Επικό φινάλε, σέντρα στις 14:3ώρα Ελλάδος.  

03.05.2024 | 14:24

Φοβερός Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (vid)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενά του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!  

03.05.2024 | 11:39

Ο Τζάκσον έχει για οδηγό αλλά και για... παρηγοριά τον Ντρογκμπά (vid)

Το ίνδαλμά του, τον στήριξε στα δύσκολα. Εξέφρασε δημόσια την πίστη του σ' εκείνον ώστε να ξεπεράσει το κακό διάστημα της «ξηρασίας». Ο Νίκολας Τζάκσον έχει για οδηγό του, τον μεγάλο Ντιντιέ Ντρογκπά, τον οποίο και φρόντισε να... προσπεράσει με την επίδοση στην οποία έφτασε σκοράροντας στο 2-0 της Τσέλσι απέναντι στην Τότενα το βράδυ της Πέμπτης!  

02.05.2024 | 18:22

Αυτά είναι τα τέσσερα παιχνίδια που «πόνταρε» ο Τονάλι: Πόσο έπαιξε, αν σκόραρε και τι έκανε η Νιούκαστλ;

Τέσσερα παιχνίδια, «πονταρίσματα» που δεν θυμάται, όλα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, με κοινό χαρακτηριστικό τους να κερδίσει η Νιούκαστλ. Ο Σάντρο Τονάλι μίλησε ανοιχτά για το στοίχημα και όσα… πρόλαβε να παίξει στην Premier League!

01.05.2024 | 07:42

«Θέλει να έρθει… τώρα»: Ποιος είναι ο Χάντσκο, που είναι «τρελός» οπαδός της Λίβερπουλ; (vid)

Είναι ο Ντέιβιντ Χάντσκο, είναι στόπερ από τη Σλοβακία, διεθνής με τη χώρα του και «άρρωστος» με τη Λίβερπουλ. Αποτελεί αδυναμία του Άρνε Σλοτ, συνυπάρχουν στη Φέγενορντ την τελευταία διετία. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, με εμπειρίες και παραστάσεις από κάθε λογής θεσμό, μόλις στα 26 του χρόνια. Ικανότατος στο… γκολ και το ψηλό παιχνίδι, εντυπωσιακή η «πειθαρχία» του στο γήπεδο! Ας τον έχουμε στο μυαλό μας, διότι οι «κόκκινοι» τον κοιτούν!

01.05.2024 | 00:30

Μία παραμονή με την «υπογραφή» του Ντάις για την Έβερτον, ακόμη και… χωρίς σέντερ φορ!

Τρεις νίκες σε μια εβδομάδα. Η σωτηρία ήρθε σε ιδανικό timing για να βγει αντίδραση μετά τα έξι τέρματα από την Τσέλσι. Ο Σον Ντάις και οι παίκτες του τα κατάφεραν. Η άμυνα και οι στατικές φάσεις έπαιξαν το ρόλο τους. Η επίθεση «πάσχει» και χρειάζεται ενίσχυση. Η Έβερτον μπορεί να διασφαλίσει πως τα επόμενα χρόνια ότι θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω…  

30.04.2024 | 21:10

Το VAR αλλάζει στην Αγγλία τη νέα σεζόν; Διαιτητής και κοινό θα «μιλούν», μόνο σε μία περίπτωση!

Τρομερή είδηση για την Premier League, οι διαιτητές θα εξηγούν στον κόσμο που βρίσκεται στο εκάστοτε γήπεδο, την απόφαση που λαμβάνουν μέσω του VAR, όταν αλλάζουν την πρωταρχική επιλογή που είχαν. Ο Χάουαρντ Γουέμπ το είπε ανοιχτά, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πιθανό σενάριο!