Αρθρογραφία » The Story

07.02.2024 | 18:14

Καρίμ, μήπως να έρθεις στην Premier League το καλοκαίρι; Το «φεύγω από την προπόνηση» και η… αιτία!

Είναι καλύτερος από τον Τζάκσον; Θα σκόραρε περισσότερο από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς; Θα είχε λιγότερα δοκάρια από τον Ντάργουιν Νούνιες; Θα αναπλήρωνε το κενό του Χάρι Κέιν ή θα συμπλήρωνε ιδανικά τον Ράσμους Χόιλουντ; Ο Καρίμ Μπενζεμά θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία. Θα τον «βλέπατε» στην Premier League;

06.02.2024 | 11:00

Αδιανόητη σύμπτωση για τον Πεπ: Τρία γκολ, χατ-τρικ, ίδια ημερομηνία και… τελικός στο Wembley!

Μπαρτσελόνα το 2011, Μάντσεστερ Σίτι το 2024. Λιονέλ Μέσι τότε, Φιλ Φόντεν τώρα. Χατ-τρικ αμφότεροι, τρία γκολ οι ομάδες του Πεπ Γκουαρδιόλα στις 5 Φεβρουαρίου του εκάστοτε ημερολογιακού έτους. Νικηφόρος τελικός στο Wembley τότε για τους Καταλανούς. Μαντέψτε σε ποιο γήπεδο θα λάβει χώρα ο φετινός τελικός του Champions League

04.02.2024 | 21:08

Ένας συγκινητικός Ζορζίνιο: MVP στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ, πρώτος σε κάθε στατιστική κατηγορία!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Ζορζίνιο με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής, που στερείται της ταχύτητας των υπολοίπων, αλλά μπορεί να κερδίσει άπαντες, λόγω του… μυαλού του. Κυριάρχησε απέναντι στη Λίβερπουλ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος της συνάντησης!

04.02.2024 | 12:49

Ο Κέιν έπιασε ρεκόρ που... ούτε ο Λεβαντόφσκι δεν είχε καταφέρει! (vid)

Κυνηγώντας την απόλυτη επίδοση των 41 τερμάτων του Πολωνού στο πρωτάθλημα, ο Χάρι Κέιν κατάφερε με το γκολ του απέναντι στην Γκλάντμπαχ το απόγευμα του Σαββάτου να πετύχει κάτι που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε καταγράψει στη δική του θητεία στην Μπάγερν Μονάχου!  

04.02.2024 | 01:01

Αδιανόητο: Το Πράσινο Ακρωτήρι έβαλε όσους μπήκαν αλλαγή να εκτελέσουν πέναλτι και… αποκλείστηκε!

Έκανε πέντε αλλαγές από το 65ο μέχρι και το 87ο λεπτό. Επέλεξε στους τέσσερις από αυτούς, να δώσει το «χρίσμα» να εκτελέσουν πέναλτι. ΟΛΟΙ αστόχησαν, όλα αποκρούστηκαν από τον Ρόνγουεν Γουίλιαμς, το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε και η Νότια Αφρική συνεχίζει στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα!

03.02.2024 | 17:27

You’ll never walk alone: «Έχασε» τον πατέρα του ο Μπράντλεϊ, τρεις ημέρες μετά την κορυφαία στιγμή του!

Άσχημες ώρες για τον Κόνορ Μπράντλεϊ, απεβίωσε ο πατέρας του, πριν από μερικά λεπτά. Τρομερή στήριξη λαμβάνει ο μικρός από τον κόσμο της Λίβερπουλ, υπέροχα σχόλια για να αντιμετωπίσει με δύναμη την δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει!

03.02.2024 | 11:31

Η σφραγίδα του Σον: Η συγγνώμη στους Σαουδάραβες και η γκολάρα με την Αυστραλία (vids)

Υπέροχος παίκτης, ακόμα πιο υπέροχος ως άνθρωπος. Ο Χέουνγκ – Μιν Σον βάζει τη σφραγίδα του με τον τρόπο του στο φετινό Κύπελλο Ασίας και έχει οδηγήσει τη Νότια Κορέα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Απολογήθηκε στους Σαουδάραβες επειδή τους... απέκλεισε στους «16», ενώ, απέναντι στα «καγκουρό» πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ του τουρνουά!  

02.02.2024 | 19:42

Το πλάνο που «δικαιώνει» τον Γκρίνγουντ και τη Χετάφε: Τι του είπε ο Μπέλιγχαμ και… κινδυνεύει; (vid)

Δύο Άγγλοι στην Ισπανία, άσχημοι χαρακτηρισμοί, η τηλεόραση να «δικαιώνει» τη Χετάφε και ο Μέισον Γκρίνγουντ να παίρνει μία απόφαση που λίγοι θα λάμβαναν. Αυτά συνέβησαν στην εξόρμηση της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από μερικές ώρες, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

02.02.2024 | 11:44

Ο Μέινου, το… Fergie Time και οι εποχές Κριστιάνο – Ρούνεϊ (vid)

Θύμισε Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο, το… ξέχασε στο δεύτερο και επανέφερε το χαμένο της DNA ξανά στο φινάλε. Όσα συνέβησαν για τη Γιουνάιτεντ στο φινάλε του ματς με τη Γουλβς με το γκολ του Κόμπι Μέινου, προκάλεσαν αναμνήσεις γεμάτες νοσταλγία για τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».  

01.02.2024 | 21:14

Πρέπει η Λίβερπουλ να «φοβάται» τον Σάκα για την Κυριακή; Οι αριθμοί – ρεκόρ για τον… ηγέτη της Άρσεναλ!

Άρσεναλ εναντίον Λίβερπουλ. Μικέλ Αρτέτα εναντίον Γιούργκεν Κλοπ. Μπουκάγιο Σάκα εναντίον – κατά πάσα πιθανότητα – Άντι Ρόμπερτσον. Σπουδαία μονομαχία. Μία «μονομαχία» που θα μπορούσε εν πολλοίς να καθορίσει και την έκβαση της συνάντησης. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί του παίκτη των «κανονιέρηδων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!