Αρθρογραφία » The Story

15.05.2024 | 12:31

Το έπος με την Μπαρτσελόνα, ο Άλισον, ο Λαλάνα και τα ανεξήγητα που έζησε ο Κλοπ (vid)

Είναι ορισμένα από τα πράγματα που έζησε ο Κλοπ και τα οποία δεν μπορεί ακόμα και τώρα να εξηγήσει. Και δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Απολαμβάνει απλά και μόνο όσα συνέβησαν και τα θεωρεί… μοναδικά στα χρονικά. «Είναι δικά μας, συνέβησαν γιατί… ήμασταν εμείς» είπε σε podcast.  

14.05.2024 | 15:22

«Μόνος του και όλη η Σίτι»: Ο βασικός παίκτης της Τότεναμ που είναι… Άρσεναλ και θα παίξει για αυτήν!

Μόνος του και όλοι τους. Ακόμη και με τον κόσμο απέναντί του. Ακόμη και αν η ίδια η Τότεναμ, βαθιά μέσα της, θέλει να ηττηθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τα πάντα για να συμβεί το αντίθετο. Το έχει δηλώσει άλλωστε, τόσο πριν μετακομίσει στην Αγγλία, όσο και ως παίκτης των Λονδρέζων!

14.05.2024 | 14:10

Ο Εζίλ θέλει τίτλο και... υποσχέθηκε στην Τότεναμ: «Δεν θα ξανακάνω ποτέ καζούρα»!

Σαν τρελός περιμένει και ο Μεσούτ Εζίλ να δει αν θα καταφέρει η Άρσεναλ να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και προσπάθησε να… δελεάσει την Τότεναμ για το αποψινό της παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι! «Για μια και μοναδική φορά θα είμαι μαζί σας»!  

13.05.2024 | 20:13

Θα είναι η ανατροπή της σεζόν: Ο λόγος που η Μπάγερν σκέφτεται να… κρατήσει τον Τούχελ!

Είναι δυνατόν να έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση με φόντο την αποχώρησή του και να αλλάζει γνώμη; Ναι, είναι πιθανό! Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να κάνει στροφή… 180 μοιρών και να διατηρήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική της ηγεσία.

13.05.2024 | 13:30

Σαλιμπά, ο κατακτητής: Δεν καταλαβαίνει από έδρες και ονόματα αντιπάλων (vid)

Αν ο Γκαρνάτσο είχε ταχύτητα και τεχνική, ο Σαλιμπά είχε σωστό «διάβασμα» και τοποθέτηση. Σε ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι για την Άρσεναλ, ο Γάλλος εξασφάλισε τον τίτλο του κορυφαίου, στο 1-0 επί της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και πλέον έχει «υπογράψει» ορισμένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα των «κανονιέρηδων».  

12.05.2024 | 18:29

«Έγραψαν» ιστορία τα κορίτσια της Γιουνάιτεντ: «Διέσυραν» την Τότεναμ, για το πρώτο FA Cup στο «Wembley»! (vids)

Ημέρα που δεν θα λησμονηθεί ποτέ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα κορίτσια του συλλόγου να επικρατούν με 4-0 της Τότεναμ στο «Wembley» και να κατακτούν το πρώτο FA Cup της ιστορίας τους. Δεύτερη διαδοχική συμμετοχή στον τελικό, σκόραραν για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο. Απόλυτη πρωταγωνίστρια η Γκαρσία των δύο γκολ, πολυνίκης του θεσμού η Άρσεναλ με 14!

12.05.2024 | 15:47

Τζορτζ Έρθι: Στο ντεμπούτο είχε... νοσοκομείο, αλλά στη δεύτερη συμμετοχή έζησε το απόλυτο όνειρο! (vids)

Ο 19χρονος, Τζορτζ Έρθι, δεν στάθηκε ποτέ στη μεγάλη αναποδιά που του συνέβη στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Και στη δεύτερη συμμετοχή του, έδειξε στη μοίρα ότι... θα της κάνει κουμάντο. Και με τη βοήθεια του Κούντους, ο νεαρός μέσος της Γουέστ Χαμ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, δίνοντας σάρκα και οστά στο πιο μεγάλο του όνειρο.  

12.05.2024 | 11:46

«Μόλις… 16 χρόνια πριν»: Το τελευταίο ματς της Σίτι πριν από τους Άραβες ήταν μια συντριβή στο Μίντλεσμπρο! (vid)

Τότε που ολοκλήρωνε τη σεζόν στην 8η θέση. Τότε που τελείωνε το πρωτάθλημα με πέντε ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Τότε που η Φούλαμ την κέρδιζε στο «Έτιχαντ» και τότε που η Μάντσεστερ Σίτι του Σβεν Γκόραν Έρικσον δεχόταν οκτώ γκολ από τη Μίντλεσμπρο, στην τελευταία αγωνιστική. Η ίδια ομάδα, ο ίδιος σύλλογος, με διαφορετικούς ιδιοκτήτες στο «τιμόνι» του, 16 χρόνια μετά, διεκδικεί και… πλησιάζει στην τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League. Τι ιστορία…  

11.05.2024 | 17:08

Τι συνέβη στο πέναλτι της Μάντσεστερ Σίτι; - Ο Γκβάρντιολ το ζητούσε για το… ρεκόρ, αλλά του είπαν «όχι»!

Γιατί δεν τον άφησαν; Θα ήταν το απόλυτο ρεκόρ. Θα έκανε κάτι που δεν είχε καταφέρει ουδείς. Και όμως, ο Πεπ και οι συμπαίκτες του, του είπαν «όχι» και ο Γιόσκο Γκβάρντιολ έφτασε απλώς τα πέντε γκολ στα οκτώ τελευταία του παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι!