Αρθρογραφία » The Story

15.01.2024 | 16:53

Ξεκίνησαν να «βρίσκονται» καλύτερα οι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ…

Η ασίστ του Χόιλουντ για το γκολ του Ράσφορντ στο 2-2 της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ αποτέλεσε ακόμα μια στιγμή κατά την οποία ο Τεν Χαγκ αντιλήφθηκε πως το τελευταίο διάστημα βλέπει τους επιθετικούς του να συνεργάζονται και να βρίσκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο…  

15.01.2024 | 09:22

Ανατροπή δεδομένων: Ο Χέντερσον μένει στη Σαουδική Αραβία – Δεν τον… αφήνουν να φύγει!

Τρομερή ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της αποχώρησης του Τζόρνταν Χέντερσον από τη Σαουδική Αραβία, καθώς η Αλ Ετιφάκ δεν τον αφήνει να αποχωρήσει από το ρόστερ της τον Ιανουάριο.

13.01.2024 | 18:50

Αν μπορείτε, κερδίστε τον: Τριάντα παιχνίδια, μία ήττα με την Ελβετία και ο Τσάκα το πιστεύει ξανά! (vid)

Τρελοί αριθμοί. Αδιανόητη δικαίωση. Τριάντα παιχνίδια, επίσημα, φιλικά, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη χώρα του. Μία ήττα τον Νοέμβριο. Πέντε συνεχόμενες νίκες. Κορυφή στην βαθμολογία στην Bundesliga. Βασικός και αναντικατάστατος του Τσάμπι Αλόνσο. Ο Γκρανίτ Τσάκα επέλεξε… σωστά μάλλον το καλοκαίρι και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα!

13.01.2024 | 10:07

Ξεκουράστηκε κι επέστρεψε με γκολ και ρεκόρ ο Κέιν στην Μπάγερν! (vid)

Έκανε πρώτη φορά στην καριέρα του χαλαρά Χριστούγεννα και μόλις ξαναμπήκε στο γήπεδο, συνέχισε από εκεί που το είχε αφήσει. Και έγινε ο πρώτος μετά τον Λεβαντόφσκι με τέτοια επίδοση στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος! 

12.01.2024 | 12:41

Χρήματα και ρεκόρ είναι συνώνυμα της Πρέμιερ: Έτοιμη να γράψει ιστορία στις μεταγραφές!

Η Πρέμιερ Λιγκ απέχει ελάχιστα από την καταγραφή ανεπανάληπτου αριθμού σε μεταγραφικές περιόδους μιας ποδοσφαιρικής σεζόν και είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου να φτάσει σε αδιανόητο ρεκόρ!  

11.01.2024 | 14:12

Μπαίνουν φορτσάτοι από τον πάγκο και κάνουν τη διαφορά στη Λίβερπουλ!

Ο Κλοπ έκανε τις κινήσεις ματ με την είσοδο των Νούνιες και Χάκπο στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού με τη Φούλαμ και γι’ ακόμα μια φορά είδε ποδοσφαιριστές του που μπαίνουν σε παιχνίδι με αλλαγή, να συνεχίζουν τις εκπληκτικές επιδόσεις συμμετοχής σε γκολ.  

10.01.2024 | 11:53

Άλλος στην Άρσεναλ, άλλος στη Γιουνάιτεντ κι άλλος στην Τότεναμ: Κάποτε πανηγύριζαν παρέα το Τσάμπιονς Λιγκ…

Σας φαίνεται κι εσάς τρομερά μακρινό, έτσι; Κι ας είναι μόλις τρία χρόνια πίσω. Η μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στην Τότεναμ κάνει τους οπαδούς της Τσέλσι να σκεφτούν πως τρεις από τους πιο μεγάλους πρωταγωνιστές της αναρρίχησης στην κορυφή της Ευρώπης, βρίσκονται πλέον σε ανταγωνιστικά κλαμπ και έχουν γίνει «εχθροί».   

09.01.2024 | 10:22

Ο Σόμποσλαϊ είναι το καμάρι των Ούγγρων: Αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς (vid)

Ο «Ντομ» της Λίβερπουλ παρέλαβε το βράδυ της Δευτέρας το βραβείο του κορυφαίου αθλητή του 2023 στην Ουγγαρία και ανέφερε ως αποκορύφωμα όσων πέτυχε μέσα στο προηγούμενο έτος, την πρόκριση με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro 2024 δίχως ήττα.  

08.01.2024 | 11:38

Σοκαριστικά αποκαλυπτικός ο Ανρί: «Σε όλη την καριέρα μου πρέπει να είχα κατάθλιψη»! (vid)

Ο Τιερί Ανρί μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ, δίνει… φυσιολογική διάσταση στα όσα έχει βιώσει και στα όσα έχει αναγνωρίσει στον εαυτό του, αλλά δεν παύει να σοκάρει! Μιλάει για τα παιδικά του τραύματα, το … ρομποτικό του χαρακτήρα στο γήπεδο για να ικανοποιήσει τον μπαμπά του και δηλώνει: «Πρέπει να είχα κατάθλιψη σε όλη την καριέρα μου»!