Αρθρογραφία » The Story

25.05.2024 | 19:20

Το Κύπελλο Αγγλίας είναι ξανά της Γιουνάιτεντ: Το σήκωσε στον… ουρανό του «Wembley», οκτώ χρόνια μετά!

Υπό το βλέμμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οκτώ χρόνια μετά, στο «Wembley», με μία τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι Κυπελλούχος Αγγλίας και επίσημα!

25.05.2024 | 17:04

«Ή βασικός ή εκτός αποστολής»: Για αυτό λείπει ο Καζεμίρο από τον τελικό, έρχεται το… φινάλε με τη Γιουνάιτεντ!

Ο ίδιος λέει πως χτύπησε στο ζέσταμα, τα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν πως ο Καζεμίρο ήταν καλά, αλλά αρνήθηκε να μην ξεκινήσει βασικός στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Και κάπως έτσι, τέθηκε εκτός αποστολής για τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι!

25.05.2024 | 09:52

Τ' αλλάζει όλα ο Ράτκλιφ για να δει τη Γιουνάιτεντ ξανά πρωταθλήτρια!

Η ειλικρίνεια για την επικρατούσα κατάσταση μόνο μπροστά μπορεί να πάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Τεν Χαγκ και Σερ Τζιμ Ράτκλιφ να εμφανίζονται αποφασισμένοι ν' αλλάξουν ξανά το στάτους του κλαμπ. Ολική ανακαίνιση στο προπονητικό κέντρο, αντίληψη των δεδομένων που επικρατούν τώρα και πλάνο για το επόμενο επίπεδο. 

24.05.2024 | 15:17

Ο Μπρούνο θέλει, η Γιουνάιτεντ μπορεί; Ο όρος που βάζει για να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ»... (vid)

Από τη μια ξεκάθαρη δήλωση των προθέσεων και των σκέψεών του και από την άλλη μια φιλοσοφία που ίσως να δυσκολευτεί να βρει ανταπόκριση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπρούνο Φερνάντες θέλει να συνεχίσει να ζει τ’ όνειρό του στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά θα πρέπει και το κλαμπ να πάρει άλλη ρότα…  

24.05.2024 | 11:05

Τα βίντεο που προκαλούν υποψίες για τις επιτηδευμένες κάρτες του Πακετά! (vids)

Ο Λούκας Πακετά κατηγορείται για προσπάθεια επιρροής στην έκβαση αγώνων και για πονταρίσματα σε δικές του κάρτες, με τον κόσμο να ψάχνει και να βρίσκει στιγμιότυπα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ή να ενισχύσουν τις υποψίες για τον Βραζιλιάνο…  

23.05.2024 | 11:52

Πέντε χρόνια μετά, ο Κολάσινατς έσβησε την πίκρα με την Άρσεναλ

To 2019 στο Μπακού η κατάληξη ήταν γεμάτη πίκρα. Το 2024, ο Κολάσινατς έγινε κομμάτι της ιστορίας που έγραψε η Αταλάντα. Στα 30 του χρόνια, στην πρώτη του σεζόν στο κλαμπ του Μπέργκαμπ, ο Βόσνιος αμυντικός κατάφερε στο Δουβλίνο να σβήσει την άσχημη στιγμή με τους «κανονιέρηδες». Ή και να δει τη μοίρα να του το διορθώνει…  

22.05.2024 | 13:33

Έξι πρόσωπα σε δυο χρόνια: Ο Μπόελι συνεχίζει την... παράδοση του Αμπράμοβιτς

Ήταν ο πιο επιτυχημένος της τελευταίας διετίας κι όμως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν μαζί. Ο Τοντ Μπόελι με την πολιτική που ακολουθεί στην Τσέλσι συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε ο Αμπράμοβιτς και κάνει δύσκολη τη ζωή των προπονητών, σε ένα κλαμπ που τελικά η καρέκλα στην άκρη του πάγκου είναι μόνιμα... ηλεκτρική.   

21.05.2024 | 11:25

Τελικά, Πεπ, με τέτοιο Χάαλαντ συνεχίζει να θεωρείς αναντικατάστατο τον Αγουέρο;

Η Σίτι όχι απλά βρήκε τα γκολ που πίστεψε ότι θα της έλειπαν, αλλά κατέκτησε σερί πρωταθλήματα με τον άνθρωπο στον οποίο εμπιστεύθηκε την ευθύνη του σκοραρίσματος. Δυο χρόνια μετά τα δάκρυα για τον… αναντικατάστατο Αγουέρο, ο Πεπ ίσως και να σκέφτεται ότι ο Χάαλαντ του έχει δείξει πως έκρινε πρώιμα και λανθασμένα.  

20.05.2024 | 17:20

Και ο Καϊσέδο ήθελε το χρόνο του στην Τσέλσι του Ποτσετίνο (vid)

Ο Μόισες Καϊσέδο άργησε πολύ να φανεί. Και αυτός ο χρόνος που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί στην Τσέλσι και ν’ αφομοιώσει όσα ήθελε από εκείνον ο Ποτσετίνο, προκάλεσε αμφιβολίες και κουβέντες για την ποιότητά του και φυσικά το κόστος της μεταγραφής του. Στο εκπληκτικό φινάλε των «μπλε» στο φετινό πρωτάθλημα ήταν εκ των διακριθέντων και μόνο καλύτερος μπορεί να εμφανιστεί πια…  

20.05.2024 | 09:48

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (vid)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!