Αρθρογραφία » The Story

11.08.2024 | 11:15

Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία ο Γκαρνάτσο: Ξανά γκολ στο «Γουέμπλεϊ» και πανηγυρισμός αλά Κριστιάνο (vid)

Πολύ θα ήθελε το γκολ του να έχει χαρίσει και το Community Shield στη Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν έγινε. Παρ' όλα αυτά, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο δεν ξέχασε το μεγάλο του πρότυπο όταν σκόραρε γι' ακόμα μια φορά στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στη Σίτι και πανηγύρισε αλά... CR7. 

10.08.2024 | 17:57

Όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα, μετά το πρώτο μέρος του Σίτι – Γιουνάιτεντ: «Πώς εξηγείται αυτό;»

Κάθε χρόνο η σεζόν στην Αγγλία ξεκινάει με το Community Shield. Έτσι και φέτος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι έρχονται αντιμέτωπες, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Ωστόσο, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, εικόνες από τα άδεια καθίσματα του «Wembley» έκαναν τον γύρο του κόσμου στα social media, . 

10.08.2024 | 12:16

Μια τετραετία με τον Τσιμίκα στα κόκκινα: Παιδάκι πήγε στη Λίβερπουλ κι έφτασε να γίνει ο Greek Scouser με τίτλους! (vids)

Πήγε λίγο καιρό μετά την επιστροφή της Λίβερπουλ στον αγγλικό θρόνο, το 2020. Εν έτει 2024 και έχοντας κάνει μεγάλη υπομομή, έχοντας παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του κι έχοντας δουλέψει τρομερά υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας, είναι ο Greek Scouser της Λίβερπουλ, ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο κλαμπ και φυσικά έχει παίξει το ρόλο του στην κατάκτηση τίτλων. 

09.08.2024 | 17:35

Μεγάλα νέα για τη Λίβερπουλ, ώρα για αποφάσεις: Ευκαιρία... ζωής για τον Θουμπιμέντι, είπε «ναι» ο Μαμαρντασβίλι!

Μία συνέντευξη έδωσε o Fabrizio Romano και ευθύς αμέσως έγινε… χαμός στην Αγγλία για τη Λίβερπουλ! Σημαντικά νέα, σε πρώτο πλάνο ο Θουμπιμέντι, την στιγμή που ο Μαμαρντασβίλι ζητά δανεισμό στους «κόκκινους», για έναν χρόνο. Κανένα θέμα με τον Μπαστόνι της Ίντερ, κρίσιμες οι επόμενες ημέρες…

09.08.2024 | 15:57

Άλλαξε γνώμη για την Αγγλία ο Πεπ; «Θα μπορούσα να μείνω, να ξεκουραστώ και να είμαι στην εθνική ομάδα!»

Διαφορετική προσέγγιση, συγκριτικά με την τοποθέτησή του, στην ίδια ερώτηση, πριν από 10 ημέρες, από τον Πεπ Γκουαρδιόλα! Δήλωση που θα συζητηθεί, όλα ανοιχτά για εθνική Αγγλίας και Μάντσεστερ Σίτι.

09.08.2024 | 11:18

Το σήριαλ συνεχίζεται: Θέλει Λίβερπουλ ο Θουμπιμέντι, «παλεύει» να τον μεταπείσει η Σοσιεδάδ

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι αρχίζει να σκέφτεται πως η Λίβερπουλ θα είναι ιδανική επιλογή γι' αυτό σημείο της καριέρας του, όμως, η Ρεάλ Σοσιεδάδ παλεύει να τον πείσει πως η χώρα των Βάσκων είναι μοναδική και πως το «Σαν Σεμπαστιάν» μπορεί να του προσφέρει την ποδοσφαιρική ευτυχία που επιθυμεί. 

08.08.2024 | 11:26

Ο Αρτέτα προσέλαβε κλέφτες για να διδάξουν ένα σημαντικό μάθημα στους παίκτες της Άρσεναλ!

Για να κατακτήσεις την Πρέμιερ, πρέπει να είσαι... alert όλη την ώρα, ώστε ν' αποφύγεις τις στιγμές ολιγωρίας και τον εφησυχασμό που μπορεί ν' αποβεί μοιραίος. Για το λόγο αυτό, ο Μικέλ Αρτέτα προσέλαβε μια ομάδα ληστών και δίδαξε ένα πολύ σημαντικό μάθημα στους ποδοσφαιριστές του!  

07.08.2024 | 12:05

«Ας κάνει τη διαφορά ο Φούλκρουγκ»: Κι όμως, η ιστορία των επιθετικών της Γουέστ Χαμ έχει... πόνο και «ξηρασία»!

Ο Νίκλας Φούλκρουγκ επωμίζεται αμέσως ένα βάρος που ιδανικά θα ήθελε ν' αποφύγει. Εκτός κι αν του αρέσουν τόσο πολύ τα δύσκολα. Η μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ και οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, τον καλούν ν' αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει κάτι πολύ διαφορετικό από αρκετούς που βρέθηκαν στη θέση του τα προηγούενα χρόνια... 

06.08.2024 | 13:46

Ο Άλβαρες θα γίνει η ακριβότερη και πιο εντυπωσιακή πώληση στα χρονικά της Σίτι

Είναι τρομερό το γεγονός πως η Σίτι με την παραχώρηση του Χούλιαν Άλβαρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καταφέρνει να καρπωθεί περίπου πέντε φορές μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έδωσε για τον Αργεντινό το 2022!