Αρθρογραφία » The Story

10.05.2024 | 11:39

Γκρανίτ Τσάκα, τι μαγικά πράγματα ζεις φέτος στη never-say-die Λεβερκούζεν! (vids)

Το έκαναν ξανά. Και πανηγύρισαν ίσως περισσότερο και από τον τίτλο της Bundesliga. Κάτι παραπάνω ήξερε ο Γκρανίτ Τσάκα όταν έδειχνε στους συμπαίκτες του να κρατήσουν την ψυχραιμία τους στο 2-0 της Ρόμα. Ο Ελβετός είναι ο «εγκέφαλος». Και μπορεί ακόμα κι εκείνος ν’ αδυνατεί να εξηγήσει όσα συμβαίνουν φέτος.  

09.05.2024 | 16:39

Τζουντ, αυτή τη φορά μην ξεχάσεις το διαβατήριο για το Λονδίνο…

Έναν χρόνο και κάτι μήνες νωρίτερα, έσπευδε η μαμά του να του δώσει το διαβατήριο για να καταφέρει να ταξιδέψει. Φέτος, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχοντας ωριμάσει τρομερά και κουβαλώντας τη Ρεάλ στις πλάτες του, ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα και την πόλη του, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την 1η Ιουνίου.  

09.05.2024 | 09:00

Ο Χάρι Κέιν μένει «άτιτλος», αλλά ευθύνεται αυτός; Αριθμοί – ρεκόρ και… αλλαγή σε ημιτελικό Champions League! (vid)

Ο Χάρι Κέιν θα γίνει… viral, οι «μηδενικοί» του τίτλοι το ίδιο, αλλά ποιος ήταν καλύτερός του φέτος σε ολόκληρη την Ευρώπη; Κανένας. Απλώς, το ίδιο το ποδόσφαιρο και η επιτυχία από την αποτυχία, στο τέλος της ημέρας, εξαρτώνται σε τεράστιο βαθμό από το «χρυσό» που υπάρχει στην τροπαιοθήκη!

08.05.2024 | 23:06

«Αδερφέ κολύμπα προς τα πίσω, έχουμε δυο παιχνίδια»: Αντιδράσεις για τις διακοπές των παικτών της Λίβερπουλ! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εξασφάλισαν άδεια για λίγες μέρες ξεκούρασης πριν από το μεγάλο φινάλε της σεζόν και φυσικά αυτό προκάλεσε την έκπληξη και τις αντιδράσεις των οπαδών που είδαν τους παίκτες της ομάδας να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη για να πάρουν τις ανάσες τους. 

08.05.2024 | 13:54

Η ιστορία του Κλοπ με τη Λίβερπουλ: «Δεν θα περπατήσω ποτέ ξανά μόνος» (vid)

Αντικρίζοντας κι εκείνος ξανά όσα έχει ζήσει ως κόουτς της Λίβερπουλ, λίγο προτού πέσουν οι τίτλοι του τέλους, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δυο πράγματα που θα συνοδεύουν για πάντα τις αναμνήσεις του. Ότι δεν μετάνιωσε ούτε δευτερόλεπτο για την απόφαση να βρεθεί στο Μέρσεϊσαϊντ και ότι δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά μόνος του…  

07.05.2024 | 11:36

Η ιστορική απουσία του Μπρούνο έφερε και τον καταποντισμό της Γιουνάιτεντ

Έπρεπε να περάσουν 531 παιχνίδια στην καριέρα του για να βιώσει κάτι τέτοιο. Και δεν λέμε για την ξεγυρισμένη τεσσάρα που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Ο Μπρούνο Φερνάντες για πρώτη φορά στα χρόνια που βρίσκεται στα γήπεδα, έπρεπε να χάσει ματς εξαιτίας τραυματισμού!  

06.05.2024 | 11:12

Αυτό δεν το άντεξε άλλο ο Νούνιες: Ο λόγος που έσβησε τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ (pic)

Ο Ντάργουιν μερικές ώρες μετά το 4-2 επί της Τότεναμ αποφάσισε να «κατεβάσει» από τα social media τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Λίβερπουλ και φαίνεται πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το έκανε. Ορισμένα αισχρά σχόλια από οπαδούς των «κόκκινων» για τις επιδόσεις του εμφανίζονται ως ο λόγος για τον οποίο ο Ουρουγουανός έφτασε... στο αμήν.  

05.05.2024 | 22:39

Από τα video-games, στο «Γουέμπλεϊ» και στην ιστορική άνοδο με την Μπρόμλεϊ: Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ στο ποδόσφαιρο! (vids)

Ποιος να του τό 'λεγε... Αυτός ο νεαρός, από την οθόνη του υπολογιστή του και την τακτική ανάλυση ομάδων με την άνεση του γραφείου του και δίχως το βάρος των ευθυνών, οδήγησε μια ποδοσφαιρική ομάδα στο «Γουέμπλεϊ» και στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος! Ο 23χρονος Νέιθαν Ογουλιαμπί, είναι ο ήρωας ακόμα μιας ιστορίας που αποδεικνύει ότι στο αγαπημένο άθλημα όλων μας, τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ!  

05.05.2024 | 15:04

«Δεν το πιστεύει… κανείς»: Θα αφήσει ο Νούνιες τη Λίβερπουλ, με 25 εκατομμύρια λιγότερα από όσα τον πήρε;

«Σοκ» στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ, με μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντάργουιν Νούνιες τη νέα σεζόν. Όχι μόνο διότι σχετίζεται με μεταγραφή στην Ισπανία, που ουδείς περίμενε, αλλά και επειδή το ποσό που αξιώνει η Μπαρτσελόνα να δώσει, φαντάζει… μικρό!

05.05.2024 | 10:34

Οι δύο μέρες που θα κριθούν όλα: Έρχονται τα ντέρπι της... στέψης

Τρία εσείς; Πέντε εμείς! Νίκη εσείς; Νίκη κι εμείς! Και πάει λέγοντας... Έρχονται όμως οι μέρες της κρίσης και τα ντέρμπι που ακολουθούν για τις Άρσεναλ και Σίτι φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα κρίνουν τα πάντα. Εκτός κι αν τα «τρένα» των Αρτέτα και Πεπ το φτάσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό της σεζόν...