Αρθρογραφία »

26.07.2024 | 18:24

Η FSG δεν πήρε την Μπορντό, αλλά η Λίβερπουλ πάει για την πρώτη της μεταγραφή: Ποιος είναι ο Ματίς Αντζελί;

Είναι 17 ετών, είναι Γάλλος, παίζει στην Μπορντό, καλύπτει δύο διαφορετικές θέσεις και αρέσκεται να χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι. Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα του και θα αντιληφθείτε πλήρως για ποιον λόγο, ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη, καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ. Τον θέλει ο Σλοτ, όλα ανοιχτά, διεθνής με τη χώρα του, έχει παίξει και απέναντι στην Αγγλία!  

26.07.2024 | 17:45

Η «σκληρή» κριτική του Σούνες στον Μπρούνο: «Θυμηθείτε τι έκανε στο 7-0 με τη Λίβερπουλ, αυτός είναι ο Φερνάντες!»

Ο Γκρέιαμ Σούνες «απασφάλισε» κατά του Μπρούνο Φερνάντες, θεωρεί πως δεν είναι ο ιδανικός αρχηγός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… θυμήθηκε την αντίδρασή του στην ήττα της ομάδας του με 7-0 από τη Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ».

26.07.2024 | 15:51

Lille means... business: Experts στις πωλήσεις οι Γάλλοι με Γιόρο, Αζάρ, Πεπέ και πολλά εκατομμύρια

Πριν από λίγο καιρό, κατέγραψε την ακριβότερη πώληση αμυντικού στην ιστορία της Ligue1 με την παραχώρηση του Λένι Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως, αυτή η μεταγραφή ήταν απλά η συνέχεια σε μια σειρά πωλήσεων που φανερώνουν τη φοβερή αντίληψη και οργάνωση της Λιλ γύρω από τις business στο ποδόσφαιρο! 

26.07.2024 | 14:07

Ο Γκιού σε εντεταλμένη αποστολή: Πείθει τον κόσμο, θέλει να «κερδίσει» και τον Μαρέσκα (vid)

Το παίρνει προσωπικά, θέλει να δείξει ότι ορθά τον εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι της Τσέλσι και τον πήραν από τη Βαρκελώνη, αλλά ο στόχος του είναι να παραμείνει στο Λονδίνο και στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα. Ο Μαρκ Γκιού από το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας με τους «μπλε» κερδίζει πόντους...

26.07.2024 | 10:07

«Κόουτς σ' ευχαριστούμε που έκανες ξανά το έθνος να μας στηρίξει»: Οι Άγγλοι διεθνείς μίλησαν για το φινάλε του Σάουθγκεϊτ (vid)

Ως άνθρωπος που έκανε πολλά, όχι απλά για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά και για τους συμπολίτες του σε ολόκληρη τη χώρα, παρουσιάζεται μέσα από τα λόγια των διεθνών παικτών, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τους ποδοσφαιριστές του να τον αποχαιρετούν έπειτα από την απόφαση που πήρε για την αποχώρησή του από τα «τρία λιοντάρια». 

25.07.2024 | 16:09

Η κόντρα Κάραγκερ – Νέβιλ για Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Άρσεναλ: «Πήρε ένα πρωτάθλημα, τι συγκρίνουμε;»

Ακόμη μία… διαφωνία ανάμεσα σε Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ έλαβε χώρα, με θέμα την σύγκριση ανάμεσα σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και… Premier League! «Χαμός» μεταξύ τους, ως προσβλητική χαρακτήρισε ο δεύτερος την τοποθέτηση του πρώτου.

25.07.2024 | 14:29

Ο Τετέ του Παναθηναϊκού είχε κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στη Λέστερ, ως ο πρώτος Βραζιλιάνος της ομάδας! (vid)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του με την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία της Λέστερ και μάλιστα είχε σκοράρει και στην πρώτη του εμφάνιση με τις «αλεπούδες», όταν βρέθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. 

25.07.2024 | 11:55

Της δίνει 60 εκατομμύρια και... πρωτάθλημα; Η αποχώρηση του Ντιαμπί ίσως κρύβει κάτι ιστορικό για τη Βίλα!

Έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Μπέρμιγχαμ, ο Μούσα Ντιαμπί αποχωρεί και γεμίζει τα ταμεία της Άστον Βίλα. Ενδεχομένς να της έχει κάνει κι ένα τεράστιο καλό με την έναρξη ενός ποδοσφαιρικού παραμυθιού. Κάτι τέτοιο έχει δείξει η ιστορία των μεταγραφών του...

24.07.2024 | 12:09

Απ' το μαγικό πρωτάθλημα με τη Λέστερ, στην... οικοδομή: «Το χαίρομαι, πάνω απ' όλα η ψυχική υγεία»! (vid)

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ αποκάλυψε τη νέα του δουλειά, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάνοντας πλέον κάτι πολύ διαφορετικό, μακριά από την πίεση, τη δημοσιότητα, τις απαιτήσεις και το καλούπι της καθημερινότητας! Έχει αρχίσει να δουλεύει σε οικοδομή και τονίζει πως είναι κάτι που τον ευχαριστεί, αφού δεν τον νοιάζουν τα χρήματα, αλλά η ψυχική υγεία...  

24.07.2024 | 11:56

Arsenal's ultimate glow-up: Defensive transformation can lead them to ttitles

Mikel Arteta knows very well that for the level of the Premier League, goal scorers are good, but if you don't have a corresponding defense to support what is "built" in front, then it will be in vain. That's why he took care from 2019, when he took over, to build the rear in such a way and invest in such faces, that the team now shows the ultimate glow up!