Πρέμιερ Λιγκ – 15η αγωνιστική (preview)

Με δυνατές αναμετρήσεις, γεμάτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τα παιχνίδια του Σαββάτου να ανοίγουν την «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής.



Πρέμιερ Λιγκ – 15η αγωνιστική (preview)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η «δράση» στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ δεσπόζουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (preview)

Μετά το 5-1 κόντρα στη Νόριτς, η Λίβερπουλ με μπροστάρη τον Λουίς Σουάρες υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την πάντα υπολογίσιμη Γουέστ Χαμ, με μοναδικό στόχο φυσικά το τρίποντο της νίκης.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, θέλοντας να αποφύγει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (preview)

Έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε που θέλει να σκέφτεται ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στην άκρως φορμαρισμένη Νιούκαστλ.

Στόουκ - Τσέλσι (preview)

Δεύτερη σερί εξόρμηση για την Τσέλσι, η οποία ελπίζει αυτή τη φορά να... καθαρίσει χωρίς κόπο και ιδρώτα το τρίποντο. Οι «μπλε» θα αγωνιστούν στην έδρα της σκληροτράχηλης Στόουκ, γνωρίζοντας ότι λάθη όπως αυτά κόντρα στη Σάντερλαντ δεν... συγχωρούνται από τους «potters»!

Σάντερλαντ - Τότεναμ (preview)

Στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στην ουραγό Σάντερλαντ δοκιμάζεται η Τότεναμ στο πλαίσιο της 15ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ, με τη νίκη να αποτελεί «μονόδρομο» για εντελώς διαφορετικούς λόγους για τις δύο ομάδες.

Γουέστ Μπρομ - Νόριτς (preview)

Tέλος στην αγωνιστική της... κατρακύλα θέλει να δώσει η Γουέστ Μπρομ στη σημερινή, εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει μουρμούρα στις τάξεις των «baggies» και μαζί, έντονη πίεση στον τεχνικό της ομάδας, Στιβ Κλαρκ.

Κρίσταλ Πάλας - Κάρντιφ (preview)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο θα ψάξει η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Κάρντιφ, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερα ματς χωρίς «τρίποντο» συμπλήρωσαν οι Ουαλοί. Πρώτο «ραντεβού» των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.