Στόουκ - Τσέλσι (preview)

Δεύτερη σερί εξόρμηση για την Τσέλσι, η οποία ελπίζει αυτή τη φορά να... καθαρίσει χωρίς κόπο και ιδρώτα το τρίποντο. Οι «μπλε» θα αγωνιστούν στην έδρα της σκληροτράχηλης Στόουκ, γνωρίζοντας ότι λάθη όπως αυτά κόντρα στη Σάντερλαντ δεν... συγχωρούνται από τους «potters»!



Στόουκ - Τσέλσι (preview)

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να «τελειώνει» εύκολα τους αντιπάλους της και ειδικά εκτός έδρας, μοιάζει να... ζορίζεται περισσότερο. Στόχος των Λονδρέζων είναι να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή και για το λόγο αυτό, πιο «ψυλλιασμένοι» μετά την αγχωτική τους νίκη επί της Σάντερλαντ με σκορ 4-3, θα επιδιώξουν να κλείσουν θετικά το σερί των εκτός έδρας αγώνων τους. Επιστρέφει στην αποστολή, όπως όλα δείχνουν, ο Όσκαρ.

Από τη μεριά της, η Στόουκ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική το τελευταίο διάστημα, αφού με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Έβερτον, έχει παραμείνει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, δεν απέχει πολύ και η ομάδα του Τόνι Πιούλις γνωρίζει ότι στο σημερινό ματς πρέπει να δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες. Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, ο Πιούλις θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Χουτ.

Όσον αφορά την προιστορία, τα πράγματα είναι εντελώς μοιρασμένα! Η Στόουκ έχει νικήσει 13 φορές ως γηπεδούχος τους Λονδρέζους, η Τσέλσι έχει φύγει άλλες τόσες φορές με το διπλό από το «Μπριτάνια», ενώ άλλα 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Πιθανές συνθέσεις:

Στόουκ (4-4-1-1): Μπέγκοβιτς - Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα - Ενζονζί, Άνταμ - Γουόλτερς, Άιρλαντ, Αρναούτοβιτς - Κράουτς.

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ - Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα - Ραμίρες, Λάμπαρντ - Μάτα, Γουίλιαν, Αζάρ - Τόρες.