Γουέστ Μπρομ - Νόριτς (preview)

Tέλος στην αγωνιστική της... κατρακύλα θέλει να δώσει η Γουέστ Μπρομ στη σημερινή, εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νόριτς. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει μουρμούρα στις τάξεις των «baggies» και μαζί, έντονη πίεση στον τεχνικό της ομάδας, Στιβ Κλαρκ.



Γουέστ Μπρομ - Νόριτς (preview)

Το τελευταίο διάστημα η Γουέστ Μπρομ δεν θυμίζει σε τίποτα το ανταγωνιστικό σύνολο των πρώτων αγωνιστικών. Αντιθέτως, γνωρίζει τη μία ήττα μετά την άλλη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 13η θέση, μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη! Άπαντες γνωρίζουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και πως η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα φέρει ηρεμία για τη συνέχεια. Εκτός μάχης τέθηκε ο κεντρικός αμυντικός Γιόνας Όλσον, ενώ αντίθετα επιστρέφει από την τιμωρία του ο Μουλούμπου. Οι Ανελκά και Σινκλέρ δείχνουν να ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Από τη μεριά τους, τα «καναρίνια» συνεχίζουν τα αγωνιστικά τους σκαμπανεβάσματα. Το σύνθημα στις τάξεις τους είναι «ανάκαμψη εδώ και τώρα», μετά την οδυνηρή ήττα από τη Λίβερπουλ με σκορ 5-1 και τη 16η θέση. Τον τελευταίο μήνα μετρούν 2 νίκες σε έξι παιχνίδια, ενδεικτικό της ανάγκης για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Στα ευχάριστα για τον Κρις Χιούτον, η διαφαινόμενη επιστροφή του Ρίκι φαν Βόλφσβίνκελ στην επίθεση, μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα εκτός μάχης παραμένουν οι Τέτεϊ, Μπένετ, Σνόντγκρας και Πίλκινγκτον.

Όσον αφορά την προιστορία, είναι υπέρ των γηπεδούχων όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, αφού μετρούν 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ (4-2-3-1): Μίχιλ – Ρέιντ, ΜακΌλεϊ, Λουγκάνο, Ρίτζγουελ – Γιάκομπ, Μουλούμπου – Γκέρα, Μόρισον, Μπραντ – Λονγκ

Νόριτς (4-4-2): Ράντι – Μάρτιν, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον – Χάουσον, Φερ, Ρέντμοντ, Χούλαχαν – Ελμάντερ, Χούπερ