Κρίσταλ Πάλας - Κάρντιφ (preview)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με τον Τόνι Πιούλις στον πάγκο θα ψάξει η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην Κάρντιφ, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερα ματς χωρίς «τρίποντο» συμπλήρωσαν οι Ουαλοί. Πρώτο «ραντεβού» των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.



Κρίσταλ Πάλας - Κάρντιφ (preview)

Ο Πιούλις έκανε «σεφτέ» στις επιτυχίες μεσοβδόμαδα, με το εντός έδρας 1-0 επί της Γουέστ Χαμ να αποτελεί την τρίτη φετινή νίκη των «αετών» στο πρωτάθλημα και να τους δίνει τη δυνατότητα να… ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, εκεί που άφησαν ξανά τη Σάντερλαντ.

Από το εκτός έδρας 0-0 με τη Στόουκ προέρχεται η Κάρντιφ, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε αυτό το διάστημα. Το τελευταίο «τρίποντο» για την ομάδα του Μάλκολμ Μακάι σημειώθηκε στις 3/11 στο ντέρμπι με τη Σουόνσι και πλέον η απόσταση από την ουραγό τριάδα έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς.

Αγωνιστικά νέα:

Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα για τον Πιούλις στους γηπεδούχους. Εκτός αποστολής θα μείνει και πάλι ο τιμωρημένος Μπολάσι και οι γνωστοί τραυματίες Χαντ, Μάρεϊ, Τόμας και Γκουεντιούρα.

Στην Κάρντιφ επικρατεί αισιοδοξία πως ο Κρεγκ Μπέλαμι θα προλάβει τελικά να είναι έτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση. Αυτό άλλωστε είναι και το μοναδικό ερωτηματικό των φιλοξενούμενων, που κατά τα άλλα είναι «κομπλέ».

Πιθανές ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (4-4-2):  Σπερόνι - Γουόρντ, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Μόξεϊ - Γέντινακ, Ντιγκατσόι, Πάντσεον, Μπάναν - Ζερόμ, Σαμάκ

Κάρντιφ (4-2-3-1): Μάρσαλ - Θέοφιλ, Κόλκερ, Τέρνερ, Τζον - Μεδέλ, Γουίτιγχαμ - Κόουι, Κιμ, Γκούναρσον - Κάμπελ