Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (preview)

Μετά το 5-1 κόντρα στη Νόριτς, η Λίβερπουλ με μπροστάρη τον Λουίς Σουάρες υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την πάντα υπολογίσιμη Γουέστ Χαμ, με μοναδικό στόχο φυσικά το τρίποντο της νίκης.



Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (preview)

Συνέχεια στη δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται θέλει να δώσει ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός πέτυχε τέσσερα γκολ και έβγαλε μία ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς και πλέον θέλει να σπάσει την παράδοση που τον θέλει να μην έχει πετύχει τέρμα με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ σε δύο αναμετρήσεις.

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι το γεγονός ότι ο Σουάρες έχει πετύχει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα περισσότερα γκολ απ' όσα έχει πετύχει συνολικά όλη η Γουέστ Χαμ! (13 έναντι 12).

Τα «σφυριά» μετά την ήττα από την ψυχωμένη Κρίσταλ Πάλας με 1-0, βρίσκονται στο χείλος της επικίνδυνης ζώνης και θέλουν κόντρα στη Λίβερπουλ να κάνουν την έκπληξη.

Η παράδοση, μόνο μαζί τους δεν είναι βέβαια, αφού έχουν να νικήσουν μέσα στο «Άνφιλντ» από το 1963!

Αγωνιστικά νέα:

Λίβερπουλ:

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Γενάρη θα παρατάξει την ομάδα του ο Μπρένταν Ρότζερς.

Απών θα είναι ο τραυματίας Λουίς Ενρίκε, με τον Τζον Φλάναγκαν να παίρνει για ακόμα ένα παιχνίδι τη θέση του.

Γουέστ Χαμ:

Αν και επέστρεψε σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήσεων, είναι κατανοητό πως ο Άντι Κάρολ δεν πρόκειται να βρίσκεται στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ράβελ Μόρισον, ο οποίος συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος, όπως και τους Γουίνστον Ρέιντ και Μλάντεν Πέτριτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μινιολέ – Τζόνσον, Σκρτέλ, Άγκερ, Φλάναγκαν – Τζέραρντ, Λούκας– Χέντερσον, Κουτίνιο, Στέρλινγκ – Σουάρες

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Κόλινς, Τόμκινς, Ρατ – Νομπλ, Ντιαμέ – Ντάουνινγκ, Νόλαν, Γιάρβις – Κόουλ