Σάντερλαντ - Τότεναμ (preview)

Στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στην ουραγό Σάντερλαντ δοκιμάζεται η Τότεναμ στο πλαίσιο της 15ης «στροφής» της Πρέμιερ Λιγκ, με τη νίκη να αποτελεί «μονόδρομο» για εντελώς διαφορετικούς λόγους για τις δύο ομάδες.



Σάντερλαντ - Τότεναμ (preview)

Οι «μαυρόγατες» του Γκουστάβο Πογιέτ προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με το εντυπωσιακό 3-4 από την Τσέλσι, σε ένα που το «πάλεψαν» όσο μπορούσαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αποκομίσουν κάτι θετικό. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη της Πάλας μια ημέρα νωρίτερα, έφερε τους γηπεδούχους ξανά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας αποτυχίας μέσα στο «Στάδιο του Φωτός».

Η Τότεναμ από την πλευρά της κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με τη «γειτόνισσα» Φούλαμ μεσοβδόμαδα και με το τελικό 2-1 να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι δεν νίκησαν σε αγώνα πρωταθλήματος μέσα στο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην 6η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, δέκα λιγότερους από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά μόλις τρεις μακριά από την τετράδα.

Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρούν οι «spurs» στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο «Στάδιο του Φωτός». Μάλιστα και οι δύο νίκες τους ήρθαν με το ίδιο σκορ (2-1).

Αγωνιστικά νέα:

Χωρίς τον τραυματία Κουεγιάρ θα παραταχθούν σήμερα οι γηπεδούχοι, την ώρα που ο Ο’ Σέι δίνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει την αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Έρικσεν, Ρόουζ, Κέιν και Αντεμπαγιόρ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Βερτόνχεν και Ντεμπελέ.

Πιθανές συνθέσεις:

Σάντερλαντ (4-3-3): Μανόνε - Μπάρντσλεϊ, Μπράουν, Ο’ Σέι, Ντοσένα - Κι, Κόλμπακ - Γκάρντνερ, Μπορίνι, Τζιακερίνι, Άλτιντορ

Τότεναμ (4-3-2-1): Γιορίς - Γουόκερ, Ντόουσον, Κίρικες, Νιούτον - Παουλίνιο, Χόλτμπι, Κάπουε - Τσαντλί, Λένον - Σολδάδο