Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (preview)

Έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε που θέλει να σκέφτεται ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στην άκρως φορμαρισμένη Νιούκαστλ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (preview)

Όσο η Γιουνάιτεντ παραπαίει και χάνει από δω και από κει βαθμούς, τόσο η Άρσεναλ συνεχίζει τις νίκες και αυξάνει τη μεταξύ τους διαφορά.

Η εντός έδρας ήττα από την Έβερτον την περασμένη Τετάρτη αύξησε τη διαφορά της από τους «κανονιέρηδες» στους 12 βαθμούς και πλέον το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες αναζητά την άμεση ανάκαμψη αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νιούκαστλ.

Τα σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών για τη Νιούκαστλ σταμάτησε στην Ουαλία, με τη Σουόνσι να κερδίζει με 3-0.

Οι «καρακάξες» βρίσκονται ένα βαθμό μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουν να αυξήσουν τη μεταξύ τους διαφορά κάνοντας «κηδεία» μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», βαδίζοντας στα βήματα της νίκης επί της Τότεναμ μέσα το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στα τελευταία 29 παιχνίδια μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 21 νίκες, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να συμπληρώνει στο ματς με την Έβερτον πέντε κίτρινες κάρτες και να τιμωρείται με μία αγωνιστική και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να παραμένει τραυματίας.

Ο Φιλ Τζόουνς εξέτισε με τη σειρά του την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά» και πιθανότατα θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Νιούκαστλ:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει την κατάσταση του Παπίς Σισέ ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου. Ο Σενεγαλέζος φορ αποκόμισε ένα χτύπημα στο πόδι στο παιχνίδι με τη Σουόνσι και χωλαίνει.

Τον Χατέμ Μπεν Αρφά θα μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ ο τεχνικός των «καρακαξών».

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα – Εβρά, Έβανς, Βίντιτς, Σμόλινγκ – Τζόουνς, Κλέβερλι – Βαλέντσια, Καγκάβα, Γουέλμπεκ – Ερνάντες

Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ – Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν – Καμπάιγ, Τιοτέ – Γκουφράν, Σισοκό, Μπεν Αρφά – Ρεμί