Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, θέλοντας να αποφύγει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη σεζόν.



Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Όλοι στις τάξεις της Σαουθάμπτον γνώριζαν πως το πρόγραμμα της ομάδας μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι δύσκολος. Οι «Άγιοι» στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχουν τρεις ήττες κόντρα στη Άρσεναλ, Τσέλσι και Άστον Βίλα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τις κάνουν τέσσερις.

Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και μπορεί να κατρακυλήσει ακόμα περισσότερο με μία πιθανή ήττα στο «St. Mary's» από την Μάντσεστερ Σίτι το προσεχή Σάββατο.

Οι «πολίτες» από την άλλη διανύουν μία περίοδο φορμαρίσματος με πολλά γκολ και καλές εμφανίσεις. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Τσέλσι και θέλουν με νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον να διατηρήσουν τη διαφορά ή ακόμα και να ξεπεράσουν τους «μπλε».

Η Σίτι έχει τέσσερις ήττες εκτός έδρας, ενώ άμα καταφέρει να νικήσει τους «Αγίους» θα είναι η πρώτη της νίκη στο «St. Mary's» μετά από 10 χρόνια.

Αγωνιστικά νέα:

Σαουθάμπτον:

Αρκετά τα προβλήματα για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βίκτορ Γουανιάμα και Ναθάνιελ Κλάιν λόγω τραυματισμών στο πόδι.

Απόντες θα είναι και οι Μοργκάν Σνάιντερλιν, Ζούλι Ντο Πράδο και Ντάνι Φοξ, ενώ οι Χοσέ Φοντέ και Κάλβιν Ντέιβις θα δώσουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν.

Μάντσεστερ Σίτι:

Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο.

Οι Νταβίντ Σίλβα και Στέβαν Γιόβετιτς ανάρρωσαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως έτοιμοι να αγωνιστούν.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Βινσέντ Κομπανί να αγωνιστεί, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Ματία Νάστασιτς, ο οποίος όμως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον (4-2-3-1): Γκαζανίγκα – Τσάμπερς, Γιοσίντα, Λόβρεν, Σο – Ντέιβτς, Κορκ – Γουόρντ-Πράουζ, Λαλάνα, Ροντρίγκες – Οσβάλντο

Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Παντίλιμον – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί – Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νασρί – Νεγρέδο, Αγουέρο