Ειδήσεις » Europa League

12.03.2023 | 10:42

Γουέστ Χαμ: Διεκδικεί πορεία στην Ευρώπη, αλλά «παλεύει» για την παραμονή εντός συνόρων!

Η Γουέστ Χαμ έχει ήδη προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa Conference League, την ίδια στιγμή που έχει μόλις δυο νίκες στα τελευταία της 13 ματς στη Premier League και παρ' ότι μπορεί στο τέλος της σεζόν να κάνει μεγάλα ευρωπαϊκά όνειρα, είναι πολύ πιθανό επίσης να αγωνίζεται στη Championship!  

10.03.2023 | 11:52

Μαν. Γιουνάιτεντ: Η «βασίλισσα» των αντεπιθέσεων

Μόλις ξεχυθούν στην αντεπίθεση οι «κόκκινοι διάβολοι» και βρουν χώρους, σε τιμώρησαν. Αυτό είναι δεδομένο τη φετινή σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετρήσει τα περισσότερα γκολ σε fast break situations!  

09.03.2023 | 23:53

Την αμφισβήτησαν, απάντησε με «τεσσάρα» και είναι ήδη στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ! (vids)

Την πιο δύσκολη εβδομάδα του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διένυσε αναμφίβολα ο Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν κατάλληλα. Επικράτησαν πειστικά, με 4-1 της Μπέτις στο «Ολντ Τράφορντ», με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και φαίνεται πως έβαλαν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Europa League!

09.03.2023 | 21:40

Συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στο «τρελό» ματς της Πορτογαλίας η Άρσεναλ - Απολαυστικός Μάικλ Αντόνιο στην Κύπρο! (vids)

Σε ένα «τρελό» ματς στη Λισαβώνα, Άρσεναλ και Σπόρτινγκ έμειναν στο 2-2 και θα λύσουν τις διαφορές τους στο «Έμιρεϊτς» την επόμενη εβδομάδα. Ντεμπούτο για τον Κίβιορ, για πρώτη φορά αρνητικός ο Ματ Τέρνερ, απίθανος ο τρόπος που ισοφάρισαν οι «κανονιέρηδες». Την ίδια ώρα, άνετα πέρασε από την Κύπρο η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Αντόνιο.

09.03.2023 | 18:58

Ανησυχία στην Άρσεναλ - Εκτός ο Έντεγκααρντ με τη Σπόρτινγκ, παρότι ήταν στην αποστολή!

Σε rotation προχωρά η Άρσεναλ στο πρώτο ματς της φάσης των «16» απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ντεμπούτο για τον Κίβιορ, έξι αλλαγές, αλλά και ανησυχία για την απουσία από την αποστολή του Μαρτίν Έντεγκααρντ, παρότι βρέθηκε στην Πορτογαλία!