Ειδήσεις » Europa League

21.09.2023 | 21:40

Το γύρισε η Λίβερπουλ με τον Νούνιες, «μπλόκαρε» εντελώς η Βίλα του Έμερι! (vids)

Δυσκολεύτηκε, χρειάστηκε προσπάθεια, τρέξιμο και καλή εμφάνιση για να τα καταφέρει, αλλά η Λίβερπουλ πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στη ΛΑΣΚ, στην πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League. Την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα ηττήθηκε στη Βαρσοβία με 3-2 από τη Λέγκια, σε ένα ματς που έδειξε να της «στραβώνει» από την αρχή.

21.09.2023 | 21:00

Η πρώτη ευρωπαϊκή ενδεκάδα στη ιστορία της Μπράιτον: Εκτός ο Ντανκ, ντεμπούτο ως βασικός για τον Φατί!

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της Μπράιτον, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου του Europa League!

21.09.2023 | 18:34

Ο «Τσίμι» γύρισε στο Europa League: Από το Γουλβς - Ολυμπιακός, βασικός στο ΛΑΣΚ - Λίβερπουλ!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επιστρέφει στο Europa League, τρία χρόνια μετά τη τελευταία του παρουσία. Αντικαθιστά τον Άντι Ρόμπερτσον, τελευταίο του παιχνίδι η ήττα του Ολυμπιακού στο «Μολινό» από τη Γουλβς!

21.09.2023 | 17:30

Έπαθε «σοκ» με τον κόσμο της ΑΕΚ ένας οπαδός της Μπράιτον: «Φώναζαν ήδη!» (vid)

Sold out για τρίτη φορά στη σεζόν αναμένεται να είναι το «Άμεξ», στην αναμέτρηση της Μπράιτον απέναντι στην ΑΕΚ και οι Έλληνες που βρίσκονται στην Αγγλία, έχουν… ήδη εντυπωσιάσει τους φίλους των «γλάρων»!

20.09.2023 | 16:46

Έδωσε… πληροφορίες ο Ντε Τζέρμπι - Ποια είναι η πιο πιθανή, βασική ενδεκάδα της Μπράιτον για την ΑΕΚ;

Αισίως ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για την αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ, με τον Ιταλό προπονητή να προαναγγέλλει αλλαγές στην ενδεκάδα των «γλάρων», στο πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι.

08.09.2023 | 19:20

Απίθανο: Η ΛΑΣΚ κατηγορεί τη Λίβερπουλ - «Δεν ξέρουν την… ιστορία μας, έκαναν δύο τρομερά λάθη!»

Φοβερά πράγματα προκύπτουν από δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΛΑΣΚ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ δεν τους σέβεται, καθώς δεν γνωρίζει την ιστορία και τον προπονητή της.

07.09.2023 | 19:00

Οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν την ΑΕΚ και… διαφωνούν: «Διπλό» στην Μπράιτον ή τελευταία θέση;

Σε δύο εβδομάδες, η Μπράιτον «γράφει» ιστορία και συναντά για πρώτη φορά ομάδα εκτός Αγγλίας, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έμελλε αυτή να είναι η ΑΕΚ. Και από τη στιγμή που οι Άγγλοι δεν γνωρίζουν πολλά για την ελληνική ομάδα, διαφωνούν…

06.09.2023 | 10:00

Σκέψου να είσαι η Μπράιτον, «πρωτάρα» στην Ευρώπη και το… δεύτερο φαβορί για το Europa League!

Βγήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θα παίξει στο Europa League. Ο όμιλός της δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Και όμως, η Μπράιτον λογίζεται ως το δεύτερο φαβορί για να κατακτήσει το επικείμενο Europa League!

02.09.2023 | 12:38

Οι πρεμιέρες των Λίβερπουλ, Μπράιτον, Γουέστ Χαμ και Βίλα στην Ευρώπη, με άρωμα… Ελλάδας!

Γεγονός είναι το πρόγραμμα του Europa League και του Europa Conference League, με τις αγγλικές ομάδες να μαθαίνουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις.