Ειδήσεις » Europa League

01.09.2023 | 18:50

Η Μπράιτον στην Ελλάδα; Ας την θαυμάσουμε και ας παραδειγματιστούμε από αυτήν!

Είναι όμιλος… Champions League. Σίγουρα δεν είναι κάτι που να θυμίζει Europa League. Άγιαξ, Μαρσέιγ, Μπράιτον και ΑΕΚ, θα μπορούσαν όλες να βρίσκονται στα «αστέρια». Ναι, δεν ήταν τυχερή η ελληνική ομάδα. Αλλά η Ελλάδα… είναι, με την Μπράιτον να πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση.

01.09.2023 | 14:37

Το 'χει η Λίβερπουλ, θέλει σοβαρότητα η Γουέστ Χαμ, μεγάλες προκλήσεις για Μπράιτον

Μονάχα η Λίβερπουλ μπορεί να χαμογελάσει μετά την κλήρωση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, αφού, η Γουέστ Χαμ αντιλαμβάνεται ότι θέλει μεγάλη σοβαρότητα και προσπάθεια, ενώ, η Μπράιτον θα γευτεί τις εμπειρίες, αλλά συμπεριλήφθηκε στο πιο ζόρικο γκρουπ1  

25.08.2023 | 13:04

Λούκας Ντιν: Ένα «ευρωπαϊκό» του βράδυ με τη Βίλα, ξεπέρασε τα… 25 προηγούμενα με Μπαρτσελόνα και Παρί! (vid)

Ο Λούκας Ντιν βρέθηκε σε τρομερό βράδυ στην επιστροφή της Άστον Βίλα στην Ευρώπη και κατέγραψε... χατ-τρικ από ασίστ, έχοντας έτσι μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε ένα ματς σε τουρνουά της UEFA, απ’ ότι στα… 25 προηγούμενα, με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.  

08.06.2023 | 15:11

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Μίλησα με την Πρέμιερ, είναι ζώα οι οπαδοί»!

Ο Ρόκο Κομίσο δεν πήρε καθόλου καλά την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου για την Φιορεντίνα και ξέσπασε προς τον πρόεδρο της Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτηρίζοντας «ζώα» τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ για τις ρίψεις των αντικειμένων προς τους παίκτες και τον τραυματισμό του Μπιράγκι.  

08.06.2023 | 13:46

Ο Έμερσον τα πήρε όλα στα… 28 του – Μία ποδοσφαιρική του νύχτα, ολόκληρη η ζωή των υπολοίπων!

Μπορεί να μην τον θυμούνται πολλοί, μπορεί λίγοι να θεωρούν πως μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο, αγγλικό club από τη Γουέστ Χαμ, μιας και στην Τσέλσι η θητεία του δεν θεωρήθηκε επιτυχημένη. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Έμερσον Παλμιέρι είναι και με τη «βούλα», ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που κατακτά κάθε τρόπαιο της UEFA. Απίθανος!  

08.06.2023 | 12:22

Ράις – Νομπλ: Από το 2017 που… άλλαζαν σκυτάλη, στην αγκαλιά με το ευρωπαϊκό (pics)

Ο Μαρκ Νομπλ, ο… κύριος Γουέστ Χαμ, μπορεί στα δικά του χρόνια να μην γεύτηκε μια τόσο μεγάλη χαρά, όμως, την απήλαυσε και με το παραπάνω πλάι στον Ντέκλαν Ράις, στον οποίο φαίνεται τελικά ότι είχε… αρχίσει να παραδίδει τα ηνία, πριν από 6 χρόνια.  

08.06.2023 | 00:43

Το αξίζει κι αυτή: Η Κάρεν Μπρέιντι γιορτάζει για την ευρωπαϊκή κούπα σαν παιδί! (vid)

Έχει βάλει μεγάλο λίθο για ν' αλλάξει το στάτους της Γουέστ Χαμ τα τελευταία χρόνια και της αξίζει να πανηγυρίσει! Η Κάρεν Μπρέιντι το γιόρτασε σαν παιδί, με τη λήξη του τελικού του Europa Conference League που επισημοποίησε τον θρίαμβο των «σφυριών». 

08.06.2023 | 00:29

Ο Ράις σήκωσε ψηλά την κούπα! (vid)

Ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ο Ντέκλαν Ράις σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του Europa Conference League στην ευτυχισμένη βραδιά του λονδρέζικου κλαμπ που κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο μετά από τέσσερις δεκαετίες!  

08.06.2023 | 00:20

Η στιγμή της απόλυτης ευτυχίας: Το σφύριγμα της λήξης και οι πανηγυρισμοί της Γουέστ Χαμ (vid)

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με εκείνη τη στιγμή, μ' εκείνο το συναίσθημα. Και μόνο οι πρωταγωνιστές μπορούν κάθε φορά να το εξηγήσουν. Η στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης και η Γουέστ Χαμ είχε πλέον κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά από 43 χρόνια, είναι από μόνη της ιστορική... 

08.06.2023 | 00:01

Μυθική Γουέστ Χαμ, σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα με γκολ στο 90'! (vid)

Τα κατάφερε! Και με τρόπο που θα μείνει στην ιστορία και κάνει ακόμα πιο γλυκό το τρόπαιο! Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League επικρατώντας 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό της Πράγας και έγραψε απίστευτη ιστορία! Με γκολ του Μπόουεν στο 90' γράφτηκε το έπος, είχε βάλει μπροστά τα «σφυριά» στο 62' ο Μπενραχμά!